Pika jutu lõpux siis, et täna ma autot käima ei saanud, sest isa oli mootorsaele bensiini võtnud.

[Muudetud: 18-3-2007 ralliace16]
[Muudetud: 25-7-2007 ralliace16]

Mootor oli juba enne selline... Ju sellest vist, et eelmine omanik ainult kasutas toda töölesõiduks ja auto olevat seisnud koguaeg õues. Ja antitiib pole minu paigaldatud, plaanis on otsida doonorauto ning eemaldada too, sest ei meeldi eriti...Algselt postitas: omega
Kuidas saab mootor niimoodi rooste minna? See oleks nagu kuskil soolvees ligunenud.
Mul endal 6 aastat vanem masin, kui sinul, kuid kapotialune näeb selline välja (mootoril orig. värv) :
PILT
Algselt postitas: omega
Kuidas saab mootor niimoodi rooste minna? See oleks nagu kuskil soolvees ligunenud.
Mul endal 6 aastat vanem masin, kui sinul, kuid kapotialune näeb selline välja (mootoril orig. värv) :
PILT
Algselt postitas: ralliace16
Porikaitsmetest niipalju, et need puuduvad, isegi karterikaitset pole... Rooste pole minu tekitatu,d sest sõitsin ainult suvel paar korda, siis kui kuivad ilmad olid. Radika pean välja vahetama, sest see jääb liiga lahjaks, auto läheb ülikiiresti kuumaks, ühel päeval piisas vaid korraks kohapeal gaasi vajutamisest, kui juba tossas ning peale ~7km sõitmist läheb kh kuumaks.![]()
Mul 90nda aasta 07, mis sai Tallinnast ostetud ja kapotialune samamoodi roostene kõik... küll karterikaitse ja plekk kah veel all aga nähtavasti on ikkagi seda soola sinna liiga palju sattunud ja pole korralikult pestudAlgselt postitas: omega
Kuidas saab mootor niimoodi rooste minna?