[Muudetud: 22-2-2007 hautz]
[Muudetud: 23/2/2007 Valdz]
[Muudetud: 26-2-2007 hautz]
[Muudetud: 26-2-2007 zikz]

Need saaled ostsin tartust teguri tänavalt .Õlirõhk oli ok mootoril kui õhtul käima panin .Järgmine hommik ei läinud enam auto käima. Siis võttsin 02 karpa ja leidsin huvitava asja tihendi vaheltja panin enda autole,nüüd saab järgi proovida ,mida see teeb kui auto käima saab .Auto ikka käima ei lähe,ainult lubab.Pilt ka sellest vahelehest:Algselt postitas: omega
Hautz, räägi siis meile kust said need valed raamsaaled? Kas vahetasid õigete vastu välja? Said mootori tööle juba?
see kõik on mul tehtudAlgselt postitas: omega
Hautz, sa panid ikka need valed saaled mootorisse või? Tahaks näha kaua sul mootor niimoodi vastu peab.
Miks sa poodi tagasi ei läinud ja neid saalesid ringi ei vahetanud?
Ja mind ajab naerma see, et kuidas on võimalik nii lihtsa ehitusega mootorit mitte käima saada.
Minu soovitused:
-Kui karpat remontida ei oska, siis laena kelleltki kindlalt töötav karpa ja pane see peale.
-Jagajale osta uus rootor, jagajakaas, kondekas ja kontaktid. Kontaktivahe pane täpselt paika. Süüde paika. Küünlajuhtmed ja küünlad kontrolli üle, vajadusel osta uued (küünlaid ära vene omasid osta, need on saast).
Või siis töötava auto pealt teist jagajat proovida.
-Kontrolli kas bensupump ikka töötab. Selleks võta voolik karpa küljest lahti ja anna starterit, kui bensu hakkab voolikust tulema, siis pump korras.
Kui peale neid toiminguid ikka käima ei lähe, siis oled midagi mootoris valesti koostanud. Mõõda ka silindrisurved ära ja anna meile teada.
see viga ei saa ka olla ,sest küünlad on täitsa kuivad.bv on asi selles et ma ei lasnud plokki puurida ja vb olid silindiseinad natuke ovaalseks kulunudAlgselt postitas: kopec
Kord sai üht kopikat käiatud,millel olid klapisääre tihendid läbi.Palju benssu sattus karterisse ja õli läks väga vedelaks,ning sattus põlemiskambrisse.selle tagajärjel tahmas kõvasti küünlad ja käima naljalt ei saanud.Peale õli vahetust käivitus hästi.Vaata ega sul õli üle normi pole!