Süütepool
Süütepool
- Hulkur
- Foorumi kasutaja
- Autod: Uaz,Gaz ja Lada + Lugematul hulgal läänekaid.
- Kontakt:
Süütepool
Tere
Kuidas süütepool läbi kärssab? (Mul enda autol säde kadunud, kahtlustan süütepooli)
Rääkige kuidas teie autodel on süütepool läbi kärsanud?
Ja mis võib olla põhjuseks süütepooli läbi kärssamises?
Kuidas süütepool läbi kärssab? (Mul enda autol säde kadunud, kahtlustan süütepooli)
Rääkige kuidas teie autodel on süütepool läbi kärsanud?
Ja mis võib olla põhjuseks süütepooli läbi kärssamises?
Minu kogemused näitavad, et süütepool on üks lollikindlamaid asju autol. Minu oma pärineb 75-st aastast. Kui mul miskipärast säde kadus kahtlustasin kah süütepooli aga peale paari uue proovimist selgus, et asi ei olnud ikka selles. kontrolli enne ikka kas jagaja kontaktid üldse lahti käivad-äkki mõni puru vahel või paigast nihkunud. äkki mõned juhtmed küljest kukkunud seal nokitsemisega jne... Ega neid uusi poest ostetud süütepoole kah pimesi usaldada saa...parem oleks ikka üle mõõta. Kui auto enne pidevalt korralikult käis siis süütepooli viga ei pruugi olla. Kui auto vee alla jäänud või lihtsalt aianurgas seisnud põllurallikas võib vigu otsida kõikjalt. Kõige lihtsam oleks sul proovida vahetust mõne sõitva auto (lada) pooliga enne kui muid asju näpid. Siis peaks asi kohe selge olema. Neli mutrit lahti- kinni, kolm juhet vahele torgata ja selgus majas. PS logmani jutt muidu õige-kontaktsüütega masinad ei kannata sellist süüde sees hoidmist pikalt. võib valesse asendisse jääda ja...
Ja kui teada saad siis vasta siia teemasse kah. Palju murelisi võib sellist paljulubavat pealkirja nagu SÜÜTEPOOL lugeda ja siis öelda, et tuhlasin terve foorumi läbi aga ei mingit vastust...Edu otsingutel;)

Vot vot...süütepool üks lollikindlamaid asju ladal. Ka selle aja käsiraamat "Auto Elektrisüsteemid" õpetab shiguli süütesüsteemis süütepooli kontrollimise rikete korral viimaseks jätma. (Ise ostsin kah uue kuigi asi ei olnud samuti poolis). Minul andsid tol korral kaks kõrgepinge juhet korraga saba (välismaised silikoonid, ca kaks kuud vanad). Peale seda viskasin vanad vene omad tagasi ja probleem kadus!:kuri Probleem algas peale klappide reguleerimist ja sellega seoses süütehetke sättimist...sellega seoses kahtlustasin kah kontaktide kokkujäämist ja süütepooli riket...aga ei. Nõrgem andis järele-sellel korral siis need hüper super giga mega sport kaablid!:kuri
- arvi100
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85
Mis firma omad need hüper super giga mega sport kaablid ka olid ?Algselt postitas: Rocky
Minul andsid tol korral kaks kõrgepinge juhet korraga saba (välismaised silikoonid, ca kaks kuud vanad).Nõrgem andis järele.Sellel korral siis need hüper super giga mega sport kaablid!:kuri
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili