Pensuvargad!
Pensuvargad!
-
vvisible
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101 '72
No loomulikult käiakse aga nagu ma aru sain, siis uuriti rohkem, et kas sellised haruldasemad ja väärtuslikumad detailid kaovad. Need stange nurgad ja selline pudi ilmselgelt mingi venna jaoks sellel hetkel vajalikud ning miks siis vaja osta kui naabrimehe autol need jupid on täiesti olemas ja saadaval.
- Kytt
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 4x2102, Jeep & Toyota
ega nende bensuvaraste vastu aita lukustatavad korgid ega anduritega luugid. kõige kindlam on hoida autot hoovis kus jookseb vabalt ringi kaukaaslase mõõtu koeravolask kelle haugatus ka surnud kirstus hirmust istukile ehmatab.
ka garaasid ei aita muideks.
Eelmise aasta LK orienteerujatele tuttavas punktis nr. 25 "remondi autot" oli omalajal muuhulgas ka 5-boksiga puidust garaasikompleks, millest yhes oli mu sigull ja teistes mootorsaanid, garaasiesine oli valgustatud ja kompleksil hoidis öösiti silma peal valvur. Bensunälg oli olnud nii suur, et nelja boksi tagumistelt seintelt kangutati lauad lahti ja tõmmati tyhjaks nii siksi kui kolme saani paagid. neljas garaas jäi puutumata - ju siis märgati valvurit, või said neil kankud otsa.
ka garaasid ei aita muideks.
Eelmise aasta LK orienteerujatele tuttavas punktis nr. 25 "remondi autot" oli omalajal muuhulgas ka 5-boksiga puidust garaasikompleks, millest yhes oli mu sigull ja teistes mootorsaanid, garaasiesine oli valgustatud ja kompleksil hoidis öösiti silma peal valvur. Bensunälg oli olnud nii suur, et nelja boksi tagumistelt seintelt kangutati lauad lahti ja tõmmati tyhjaks nii siksi kui kolme saani paagid. neljas garaas jäi puutumata - ju siis märgati valvurit, või said neil kankud otsa.
- siksaator
- Foorumi kasutaja
- Autod: VW Golf III
Noonii- minul seisab igatahes bensiin veel ilusti paagis (ptui, ptui, ptui). Ühe korra kui auto seisis õhtul garaazi ees väljas ning signa oli peal, siiis hakkas äkki signa lõugama ning vaatan aknast välja ja mida ma näen: naabrimees ajas mingi voolikuga kutti taga:spin:spin. Tundub, et andur on õigustanud ennast:P.
Aga keredetailid on siiani kõik alles:rolleyes. Hea, et enam kroomkilpe pole: ennemasti olid kroomkilbid küljes ning pea iga kuu pidin neist mõlke välja taguma, sest osad ajugeeniused tahtsid vist jalaga kilbid küljest ära lüüa:sein. Tundub, et need kroomkilbid jäid alles tänu neile vargapoltidele;).
Aga keredetailid on siiani kõik alles:rolleyes. Hea, et enam kroomkilpe pole: ennemasti olid kroomkilbid küljes ning pea iga kuu pidin neist mõlke välja taguma, sest osad ajugeeniused tahtsid vist jalaga kilbid küljest ära lüüa:sein. Tundub, et need kroomkilbid jäid alles tänu neile vargapoltidele;).
-
vversus
- Foorumi kasutaja
- Autod: =O=
Kas sul jaksab luuk oma jõuga selle lüliti alla ka suruda?Algselt postitas: vussvillem
ma mõtlesin et paigaldan signa anduri oma 05-le ka pena luugialla. Selline siis tulemus...
[Muudetud: 5-5-2009 vussvillem]
Endal oli kasutusel mikrolüliti, mis ilmselgelt ei kannatuanud märga ilma ja lõpuks üldse ära kooles. Kuna ta alarmiga oli ühendatud, siis vihmase ilmaga vahest andis ikka valesignaali. Ei teagi mitu korda see mu bentsu päästis, aga vahel oli alarmi mälus mingi luugi häire küll, jäi teadmata kas lüliti enda kala või käis keegi näppimas.
Viimane ehk teine kord, kui teadaolevalt korgi kallal käidi avastasin hommikul lahtise luugi, korgi leidsin samal päeval õhtu poole, hommikul ei märganud, oli vist auto alla visatud. Aga seda tilka mis mul paagis oli õnneks välja ei tõmmatud. Erinevalt esimesel korral sain paar kilomeetrit tööle sõita kui keset linna viimane tilk otsa sai. Päris hästi oli järelikult paak puhtaks imetud.
Raisad on ikka päris julged muidu, mõlemal korral on auto olnud Gonsiori tänava ääres, kus on päris valge ja tihe autodevool.
Moraal on see, et täispaaki ei tasu hoida niisama maja ees. Kui miski hea lüliti leiaks siis võiks süsteemi jälle toimima panna.
- siksaator
- Foorumi kasutaja
- Autod: VW Golf III
Aga see lüliti ei pea ju väljaspool olema- võib asuda ka pagasnikus sees (bensupaagi peal). Mina tegin endal nõnda: ostsin tavalise signa luugianduri, lammutasin ta korra lahti, vahetasin selle sees oleva vedru pastakavedru vastu ning ladusin uuesti kokku. Sinna plastpea sisse puurisin peenikese puuriga augu ja panin sobiva pikkuse ja jämedusega kõva traadi. Niiet ühesõnaga minul asub too andur selle bensupaagi kummiluti taga ning siiani on laitmatult töödanud;). Paar nässakad pilti ka:Algselt postitas: vsKas sul jaksab luuk oma jõuga selle lüliti alla ka suruda?Algselt postitas: vussvillem
ma mõtlesin et paigaldan signa anduri oma 05-le ka pena luugialla. Selline siis tulemus...
[Muudetud: 5-5-2009 vussvillem]
Endal oli kasutusel mikrolüliti, mis ilmselgelt ei kannatuanud märga ilma ja lõpuks üldse ära kooles. Kuna ta alarmiga oli ühendatud, siis vihmase ilmaga vahest andis ikka valesignaali. Ei teagi mitu korda see mu bentsu päästis, aga vahel oli alarmi mälus mingi luugi häire küll, jäi teadmata kas lüliti enda kala või käis keegi näppimas.
Viimane ehk teine kord, kui teadaolevalt korgi kallal käidi avastasin hommikul lahtise luugi, korgi leidsin samal päeval õhtu poole, hommikul ei märganud, oli vist auto alla visatud. Aga seda tilka mis mul paagis oli õnneks välja ei tõmmatud. Erinevalt esimesel korral sain paar kilomeetrit tööle sõita kui keset linna viimane tilk otsa sai. Päris hästi oli järelikult paak puhtaks imetud.
Raisad on ikka päris julged muidu, mõlemal korral on auto olnud Gonsiori tänava ääres, kus on päris valge ja tihe autodevool.
Moraal on see, et täispaaki ei tasu hoida niisama maja ees. Kui miski hea lüliti leiaks siis võiks süsteemi jälle toimima panna.

-
vvussvillem
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107 1,5. 2105 1,8. Omega A c20ne
-
aallah
- Foorumi kasutaja
- Autod: 02, 013, 083
Lugedes üht teist teemat siin foorumis, kus kirjutatakse lukustatava korgi õlitamise vajalikkusest talvel, meenus kuidas sellel kevadel oli kasu sellest, et koodiga kork oli korralikult tavotiga määritud. Nimelt teiste vara himustav inimene kangutas korgi pealmise osa ära kuid ei saanud korgi sisemist osa lahti keerata kuna see oli tavotist libe.
Õnneks korki ei oldud jäädavalt ära lõhutud ja ma sain ta uuesti kokku tagasi panna.
Peale seda sai herkon kere ja magnet luugi külge pandud. Lisaks sai autole vana mobiiltelefon antud, et ta helistaks kui keegi näppimas on.
Paar kuud peale korgi lõhkumist oli rahulik, kuid ükskord, poole kolme ajal öösel, auto helistas. Kui ma akna juurde jõudsin polnud väljas mingit liikumist näha. Mõtlesin, et valehäire, kuid natukese aja pärast oli näha kuidas mingi kogu sirutus autode vahelt välja ja hakkas luugi ümbrust koputama (ju arvas et põrutusandur rakendus). Ma hakkasin fotokat otsima ja sättima, kuid selle ajaga oli see tegelane kadunud ja ega sellest pildistamisest midagi välja ka poleks tulnud kuna väljas oli väga hämar.
[Muudetud: 22-9-2010 allah]
Õnneks korki ei oldud jäädavalt ära lõhutud ja ma sain ta uuesti kokku tagasi panna.
Peale seda sai herkon kere ja magnet luugi külge pandud. Lisaks sai autole vana mobiiltelefon antud, et ta helistaks kui keegi näppimas on.
Paar kuud peale korgi lõhkumist oli rahulik, kuid ükskord, poole kolme ajal öösel, auto helistas. Kui ma akna juurde jõudsin polnud väljas mingit liikumist näha. Mõtlesin, et valehäire, kuid natukese aja pärast oli näha kuidas mingi kogu sirutus autode vahelt välja ja hakkas luugi ümbrust koputama (ju arvas et põrutusandur rakendus). Ma hakkasin fotokat otsima ja sättima, kuid selle ajaga oli see tegelane kadunud ja ega sellest pildistamisest midagi välja ka poleks tulnud kuna väljas oli väga hämar.
[Muudetud: 22-9-2010 allah]
-
aArvos
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131
Eelnevalt võis lugeda suhkru kohta. Tsikli paaki üks kuri vanamoor mulle pani suhkrut kord. Ilmselt ei taha ikkagi hästi lahustuda bensuga suhkur. Mitte midagi muud ei juhtunud kui, et sõita ei tahtnud, nagu ei saaks bensu kätte. Karbussis polnud midagi, panin juba kokku tagasi, igaks juhuks võtsin ka paagi maha. Peaaegu poleks paaki uurima hakanudki. Seal see suhkur siis oli, arvatavasti lausa terve kilo jagu. Pärast paagi puhastamist sõitis nagu ennegi. Sõit peale suhkru manustamist 15 km. Vbl peaks enne piiritusega lahustama ja siis selle segu bensu sisse valama, et kinni jookseks. Või siirupit kasutama.
Mis puutub aga happe kasutamisse ja kui vaene pätt sellega mingid haavandid saab, siis ilmselt ei järgne sellele ikkagi mitte midagi. On aga meeles, kuidas keegi peremees peale varaste külaskäiku keldrisse pani keldri ukse taha anduri ja lõhkeaine. Vaene mees unustas aga ise ära ja mingil hetkel keldrisse minnes ja boksi ust avades käis pauk. Kui haiglast välja sai, sai kohe kaela krimasja plahvatuse eest:) Krt seda asja nii teab, kas pätile võib liiga kogemata teha või mitte. Oleneb asjaoludest.
Mis puutub aga happe kasutamisse ja kui vaene pätt sellega mingid haavandid saab, siis ilmselt ei järgne sellele ikkagi mitte midagi. On aga meeles, kuidas keegi peremees peale varaste külaskäiku keldrisse pani keldri ukse taha anduri ja lõhkeaine. Vaene mees unustas aga ise ära ja mingil hetkel keldrisse minnes ja boksi ust avades käis pauk. Kui haiglast välja sai, sai kohe kaela krimasja plahvatuse eest:) Krt seda asja nii teab, kas pätile võib liiga kogemata teha või mitte. Oleneb asjaoludest.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
-
vVarblane
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2103
Algselt postitas: kõrv
kas keegi teab sellest rääkida mis eile öösel/täna varahommikul juhtus tallinnas paldiski mnt krooningu tanklas. kuulsin, et sealt said päris paljud paagi täis?
http://www.streetrace.org/foorum/viewto ... &start=915
- undu
- Foorumi kasutaja
- Autod: Audi 100 C4
aga kas kellegil peale bensiini on autolt akut ka tahetud varastada, nimelt mul käidi eelmine suvi maal alguses veoauto kallal, aga sealt akusid ei saadud kätte, sest isa oli akukattele väikese koormarihma peale tõmmanud, aga seda polnud pimedas näha ja siis hakati laamendama, mida me toas kuulsime ja alguses kohe välja ei tormandki vaid panin õuetule põlema, mõtlesin et mingid külakassid kaklevad, aga veidi hiljem ei andnud siiski süda rahu ja läksin uurima, eks nad siis panid jooksu kui tule põlema panin, igatahes hommikul avastasin et oldi veoka kallal laamendatud ja akukate lõhutud (krt 400 eeku maksis
) aga kütust see palju ei olnud ja seda nad ei saanud, siis olid minu lada kallal käinud ja sealgi eriti bena see polnud, oma 4 liitrit äkki, oma pettumusest ülesaamiseks otsustasid nad siis aku vähemalt ära viia, autouksed olid isegi lahti, aga mul oli kapott teistpidi käima ja omamoodi süsteemiga veel pealegi,... jälle hakkasid laamendama, jälle panin õuetule põlema ja läksin õue, läbi metsa nad siis minema jooksid, kuna varem sellist juhtumit polnud olnud maal, olen palju hoolikamaks muutunud ja enam ei julge isegi tööriistu autosse nähtava koha peale jätta
samas bensiinipaagi luugile signa panna oleks ilmselt kõige parem mõte, eks vargal ju ole endalgi vahest väike hirm nahavahel kui kallale läheb, vähemalt mõned panevad jooksu siis ja kui auto maja ligidal saad isegi välja joosta asja uurima
aga kuna elan maal siis kõige parem lahendus on siiski kõrge aed krundi ümber ja üks või isegi kaks suurt hundikoera sees jooksmas

samas bensiinipaagi luugile signa panna oleks ilmselt kõige parem mõte, eks vargal ju ole endalgi vahest väike hirm nahavahel kui kallale läheb, vähemalt mõned panevad jooksu siis ja kui auto maja ligidal saad isegi välja joosta asja uurima
aga kuna elan maal siis kõige parem lahendus on siiski kõrge aed krundi ümber ja üks või isegi kaks suurt hundikoera sees jooksmas