Pensuvargad!

Pensuvargad!

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
b
BmX4Ever
Foorumi kasutaja
Autod: lada 21063
Kontakt:

Pensuvargad!

Postitus Postitas BmX4Ever »

Kuidas tõkestada ladast pensuvargaid?

Peaksid õigekirja ka selgeks õppima tegelt..

[Muudetud: 31-1-2007 revolutsionäär]
No ma ei jõua igale poole!
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Bensuluugile lukk külge. Isiklikult teeks salongist avatava. Tõmbereleega lukk ja armatuurile nupp.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

Kõige lihtsam soovitus: ära tangi paak täis, hoia paagis umbes 5L, kui varas tuleb siis ta teeb selle luugi/korgi vabalt lahti, kui ei siis lööb kangiga augu läbi tiiva.....
Jupid Venemaalt!
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

paned lukustatava korgi - lõhutakse see laiali või lüüakse tiib sisse
lukustad luugi - tehakse sama
paned luugile signa anduri - võibolla jooksevad minema kui auto karjuma hakkab..
kõige lihtsam:
ära tangi paaki täis ja las olla tavaline kork - parem tühi paak kui katkine auto
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
w
w2rk
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2101

Postitus Postitas w2rk »

Pargid auto tagumiku seina äärde, nii et vargad ei mahu auto kõrvale toimetama.
Lada on see mis JÄÄB !
b
BmX4Ever
Foorumi kasutaja
Autod: lada 21063
Kontakt:

Postitus Postitas BmX4Ever »

Kas tagavararatta ja bensupaagi kohtade vahetus oleks reaalne või bensupaagi ümber keeramine, täitmis avaga pagaasniku poole?
Vaevalt, et hakatakse kangiga läbi tiiva lööma??
No ma ei jõua igale poole!
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

Hakatakse ikka, usu mind.. Kas siis sellepärast et lukk on kinni või siis vihaste selle pärast et paagis bensiini ei ole.

Lihtsam jah jätta sinna paaki natuke bensiini... + võid tagavara ratta juurde teise paagi teha. Ühes lihtsalt on varaste jaox paar liitrit ja teise paagi abil sõidad ise ;) Tankimine siis toimuks pagasnikust
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
d
dzidzi
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas dzidzi »

Mul endal oli siis kunagi tehtud selline süsteem ,et teise pensupaagi korgist võtsin välja metall rõnga (mis sobib täpselt sinna augu ette)ja tavaline kork käis peale .Selle metallist rõnga sain magnetiga kätte ,mis oli juhiistme kõrval.Ilma magnetita see sealt välja saada oli päris raske.:)tiiva katki löömise vastu ei saa aidata:(
v
versus
Foorumi kasutaja
Autod: =O=

Postitus Postitas versus »

Kui sa Tallinnas elad siis ikka tuleks alarmi lüliti sinna luugi alla paigaldada. Hakkab kisama ja tõmbab tähelepanu. Pätt vaevalt et viitsib kisava auto juures enam toimetada.
Seda väga lihtne teostada kui pagassiluugile on juba andur veetud;)
a
arvejomm
Foorumi kasutaja
Autod: Traktor tüüpi Mondeo

Postitus Postitas arvejomm »

Kui on tõsisemat huvi siis võin privas seletada kuidas ladal bensuvargust tõkestada nii et ka paagi võib täis panna aga kätte saab ainult paar liitrikest. Kõvatamis ja muidu jura ajamis kirjadele ei vasta.
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Eks jah, kunagi kui venelane selle masina (lada) valmis tegi siis kütuse probleemi ei olnud ja keegi ei tulnud selle pealegi, et keegi tuleb ja tõmbab sul paagi kuivale. Hetkel kütus ikka kalliks läinud ja läheb veel..

Kõik räägivad siin, et löövad kangi läbi pleki, et kas on siis selliseid juhtumeid nähtud/kogetud. Mina näiteks kuulsin siit teemast seda esimest korda.
Aga see kahe paagi variant on päris hea:D
Lower your standards and you'll never be disappointed!
l
Laada
Foorumi kasutaja
Autod: Nokia, Nolada.

Postitus Postitas Laada »

Algselt postitas: reiner
Eks jah, kunagi kui venelane selle masina (lada) valmis tegi siis kütuse probleemi ei olnud ja keegi ei tulnud selle pealegi, et keegi tuleb ja tõmbab sul paagi kuivale. Hetkel kütus ikka kalliks läinud ja läheb veel..

Kõik räägivad siin, et löövad kangi läbi pleki, et kas on siis selliseid juhtumeid nähtud/kogetud. Mina näiteks kuulsin siit teemast seda esimest korda.
Aga see kahe paagi variant on päris hea:D
:spin Mis bensuvargustest siin räägitakse? See oli ikka vene aja teema kui benssu kusagilt saada ei olnud. Siis oli küll see kangi teema (ja esiklaaside ning rataste vargused samuti) aktuaalne. Praegu ju tanklad iga nurga peal?! Olen küll kuulnud, et tanklatest varastatakse, aga autodest?;) Ei usu küll eriti, et keegi tänapäeval mõne liitri bensu pärast viitsiks autot lõhkuma hakata.;)
w
w2rk
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2101

Postitus Postitas w2rk »

Kahe paagi varjant tõesti hea aga siis ma paneks varastele vett sinna paaki, nö. kättemaksuks.:lol
Lada on see mis JÄÄB !
-
-karla-
Suletud kasutaja

Postitus Postitas -karla- »

kõige kindlam on ikka garaa?:)
teisel kohal on signa ja ülejäänud moodused jäävad tahapoole kuigi võivad kaitsta küll tatikate eest kes öösiti võrrile bensu otsivad.
i
illu
Suletud kasutaja

Postitus Postitas illu »

Algselt postitas: w2rk
Kahe paagi varjant tõesti hea aga siis ma paneks varastele vett sinna paaki, nö. kättemaksuks.:lol
segad bensiini sisse suhkrut(ei tea kas see lahustub), siis on magus laks vargale.
f
fanatt
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2101, 21063, Mitsubishi ECLIPSE

Postitus Postitas fanatt »

:spin Mis bensuvargustest siin räägitakse? See oli ikka vene aja teema kui benssu kusagilt saada ei olnud. Siis oli küll see kangi teema (ja esiklaaside ning rataste vargused samuti) aktuaalne. Praegu ju tanklad iga nurga peal?! Olen küll kuulnud, et tanklatest varastatakse, aga autodest?;) Ei usu küll eriti, et keegi tänapäeval mõne liitri bensu pärast viitsiks autot lõhkuma hakata.;)
Kulla mees mis ajastus sa elad? Tee silmad lahti ja sa näed mis sinu ümber toimub.:kuri
Sel ajal võibolla ei olnud saada kuid nüüd kus on saada ei jõua seda igaüks endale lubada. Paraku on avastatud kui lihtne on vanematest autodest seda ammutada ja sellist varjanti kasutatakse kuni autode lõpuni.
pidur = kiiruse surm
v
Vaz2103
Foorumi kasutaja
Autod: vaz2103, vaz21063,vaz21013,vaz2108

Postitus Postitas Vaz2103 »

Mul mitmeid kordi,kui Kalamaja kandis elasin viidi bensiin minema. Eriti tore oli kui hommikul panen masina käima ja vaatan, et mis sel kütuse näidikul nüüd küll viga on eelmine päev oli punane tuluke korra vilksatand ja nüüd järsku seier nullis ja tuli põleb. Ma sain nii pool kilomeetrit sõita, kui äkki keset tihedat liiklust suri auto välja. Lükkasin siis auto võimalikult tee äärde ja väga vihasena jalgsi bensukasse, mis õnneks oli lähedal. Tagasi tulles avastasin, et vargad olid minu lukustatava paagi korgi ka mälestuseks vist endale jätnud. Teine kord varastati terve auto, maha oli jäätud mitte kaugel minu kodust ja järgmine lukustatav kork oli lõhutud. Lõhkumiseks oli kasutatud eeblit ja poritiival oli kerge mõlk peal. Mõlemal korral vist üle kümne liitri ei saadud. Varguste vastu aitas see, kui parkisin auto nii vastu maja seina, et luuki ka lahti ei saaks.
Kasutaja avatar
kristjan92
Ladaklubi Liige
Autod: Lada Nova 21053 92' , Seat Cordoba 01'

Postitus Postitas kristjan92 »

kahe paagiga süsteem on hea mõtte sõbra isal varastati hoovist ta jättis kanku välja et pättil oleks kergem ja pani sinna kilo suhkurt ja loksutas 5l lahustus se nagu naksti ja varsti oli selle pättil mootor kottis :D
Tehnika lolli käes on vanaraud!
Autosõit on nagu keeleoskus – seda tuleb praktiseerida; lõputult praktiseerida.
-
-grazy-
Foorumi kasutaja
Autod: Bmw 525IA,Toyota Celica
Kontakt:

Postitus Postitas -grazy- »

Mul tõmmati suvel 2 korda 20l ära,peale seda käin sõitmas 4l kaupa 20l kanku istme taga.Aga see kahe paagi idee või siis paagi teistpidi keeramine on küll hea idee.

[Muudetud: 1-2-2007 -grazy-]
Bmw 525IA 141 kw 1991.Toyota celica gen3 78kw 1984
t
tempo
Foorumi kasutaja
Autod: 2106

Postitus Postitas tempo »

Ettevaatust! Rakveres üritati täna öösel bensiini näpata paagist. Nii et teised lähiümbruse autoomanikud hoidke pilk peal.
Mu paak oli hea kerge saak ka, kuna peal oli see vene "lukk". Õnneks saadi õigel ajal jaole.
Nüüd oleks küsimus, millise lukuga asendada see vene lukk. Milline oleks parim variant? Oleks ikka hea kui mingi asjalikum kork peal, kuigi nüüdsest ainult paar liitrit sisse kavatsen jätta.

[Muudetud: 23-1-2009 tempo]
Vasta