VFTS - 270 000kr
VFTS - 270 000kr
VFTS - 270 000kr
http://www.rally.ee/?a=a032&b=4349
Meeletu hind, kas pole?
Samas kui hakata üles lugema, et kui palju seal mõni detail maksab, siis saab selle summa sellele numbrile suht lähedale..
Aga ikkagi, Lada eest mina nii palju ei maksaks.
Isegi siis kui raha oleks, ei maksaks, vaid hakkaks ise ehitama..
Meeletu hind, kas pole?
Samas kui hakata üles lugema, et kui palju seal mõni detail maksab, siis saab selle summa sellele numbrile suht lähedale..
Lower your standards and you'll never be disappointed!
-
kkarel
- Foorumi kasutaja
- Autod: krossi 01
Tegelikult pole selles hinnas midagi nii ulmelist. Rainer Ausi vana auto, mis ka kestis, mitte ei lennanud iga ralli midagi laiali. Pealegi on selle autoga võidetusd ka tervet plejaadi nelikveduseid, mis näitab, et tasemel juhiga on autol potentsiaali küll. Minuarust on on see täiesti hea hind stardivalmis auto eest. Kui on soovi ise teha, siis muidugi, aga mina pigem ostaks stardivalmis auto, sest oma aeg ja närvid ka maksavad midagi.
- VäikeMägilane
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107R, Niva, VFTS
- Kontakt:
mingi hetk oli se auto Kõrgete käes(kas nad ostsid või rentisid - ei tea), kas nemad siis müüsid ta ausile uuesti tagasi?Algselt postitas: zajetz
kui kedagi huvitab siis Ausi auto müüdi maha rohkem kui 350k eest.
ja nüüd ausid on ta JUBA maha müünud?
kes siis se ostja on?
ühesõnaga mind huvitab:)
Festina lente!
-
ttuhajuhe
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Auto puudub
Algselt postitas: reiner
http://www.rally.ee/?a=a032&b=4349
Meeletu hind, kas pole?
Kui minul oleks see raha,siis ma ise küll teha ei viitsiks.Kõike sa ise nagu nii ei tee,lased kellegil kuskil teha.See meeletu aeg ja jändamine.Seal on juba mootor,nukk ja väljalase omavahel koos toimima pandud(kui enne müüki vahetatud pole midagi)nii stendis kui ka sõiduga.Ise jebid ennast siniseks ,aga tulemus????:puzzled
56506878
Minu teada Kõrged rentisid. Ja see aeg kui Timmu sellega sõitis siis ta tegi väga ilusat sõitu.
Mootor, käigukast, tagasild ja turvapuur on asjad mis lased teha. Ülejäänud on vaja osta (tugevdada) ja külge panna..
Sellised asjad tuleb muidugi lasta teha. Arvad, et Aus ise kodus kruustangide vahel tegi? Võin eksida, aga minu teada on Liguri mootor ja käigukast. Tagasild on Volvo oma, mille sobitamine lada alla läheb umbes 40 tuhat (seal sees kõik plokkdiffer, ketaspidurid jne.)Algselt postitas: tuhajuhe
Kui minul oleks see raha,siis ma ise küll teha ei viitsiks.Kõike sa ise nagu nii ei tee,lased kellegil kuskil teha.See meeletu aeg ja jändamine.Seal on juba mootor,nukk ja väljalase omavahel koos toimima pandud(kui enne müüki vahetatud pole midagi)nii stendis kui ka sõiduga.Ise jebid ennast siniseks ,aga tulemus????:puzzled
Mootor, käigukast, tagasild ja turvapuur on asjad mis lased teha. Ülejäänud on vaja osta (tugevdada) ja külge panna..
Lower your standards and you'll never be disappointed!
- VäikeMägilane
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
-
ttuhajuhe
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Auto puudub
Kunagi oli ka Aus meie klubi liige,ehk pajatab ise kui mahti ja tahtmist jätkubAlgselt postitas: reiner
Minu teada Kõrged rentisid. Ja see aeg kui Timmu sellega sõitis siis ta tegi väga ilusat sõitu.
Sellised asjad tuleb muidugi lasta teha. Arvad, et Aus ise kodus kruustangide vahel tegi? Võin eksida, aga minu teada on Liguri mootor ja käigukast. Tagasild on Volvo oma, mille sobitamine lada alla läheb umbes 40 tuhat (seal sees kõik plokkdiffer, ketaspidurid jne.)Algselt postitas: tuhajuhe
[Muudetud: 28-1-2007 logman]
56506878
- VäikeMägilane
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
- VäikeMägilane
- Foorumi kasutaja
- Kontakt: