Laiendid
Laiendid
- siim789
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a
Mina külastan Tallinnas Väike-Ameerika kandis asuvat Volga poodi, kus on kõigi veneautode juppe... ja seal pea igakord jälle pakutakse, et kui tahad auto välimust veel muuta, siis saab tellida ja toovad venest laiendite komplekti (karbilaiendid ja tiivad) hind oli vist u 1500eek komplekt
Samas arvan, et pea igast Lada poest saab tellida seda komplekti
Kus kohas Väike-Ameerika kandis? Ma iga hommik lähen sealt kaudu kooli ja pole märganud. Väike-Ameerikal ainult üks kiosk, alko pood, toidu pood, pandimaja ja sexshop:PAlgselt postitas: siim789
Mina külastan Tallinnas Väike-Ameerika kandis asuvat Volga poodi, kus on kõigi veneautode juppe... ja seal pea igakord jälle pakutakse, et kui tahad auto välimust veel muuta, siis saab tellida ja toovad venest laiendite komplekti (karbilaiendid ja tiivad) hind oli vist u 1500eek komplekt
Kui see kuskil lähedal seal asub siis läheks astuks läbi sealt.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
-
rR_A_I_T
- Foorumi kasutaja
- Autod: puudub hetkel
www.reinsalusport.ee
arvan et sellest on abi ma oleksin küll sealt saanud 2100 krooniga + esispoiler 900.
arvan et sellest on abi ma oleksin küll sealt saanud 2100 krooniga + esispoiler 900.
- siim789
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a
mitte päris väike-ameerika aga sealt mõnisada meetrit eemal
ei tea just kui head hinnad seal on, aga omale olen pea kõik vidinad sealt ostnud. Ise käin kah seal samas lähedal koolis ja siis hea vahest möödaminnes läbi hüpata;)
Kauplus Volga (Volga Kaupluse AS)
Videviku 14 (Videviku - Kristiina tänavate nurgal)
Avatud:
E-R 9.00 - 18.00
L 9.00 - 16.00
tel. 645 2482
http://www.mosseliiga.ee/poed/pood1.jpg
[Muudetud: 13-1-2007 siim789]
ei tea just kui head hinnad seal on, aga omale olen pea kõik vidinad sealt ostnud. Ise käin kah seal samas lähedal koolis ja siis hea vahest möödaminnes läbi hüpata;)
Kauplus Volga (Volga Kaupluse AS)
Videviku 14 (Videviku - Kristiina tänavate nurgal)
Avatud:
E-R 9.00 - 18.00
L 9.00 - 16.00
tel. 645 2482
http://www.mosseliiga.ee/poed/pood1.jpg
[Muudetud: 13-1-2007 siim789]
-
cccve
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada Samara Carlota, Lada Samara S1600, Lada VFTS
ei usu ,et reinsalu selliseid müüb , pigem müüb ta VFTS komplekti. Selliseid samu oli müüa viljandimaal Mustlas Karteris. Vähemalt koopad olid , muud ei vaadanudAlgselt postitas: R_A_I_T
www.reinsalusport.ee
-
gGhostRider
- Foorumi kasutaja
Aga kui lasta plekist teha? Siis pole probleemi kui mõni suurem kivi ratta alt pihta lendab, muidu on kohe tükid taga.
Ja kui need klaasriidest/plastikust/millest iganes need tehtud on külge panna siis ju ainult neetimise teel ja neediaugud tahavad roostetama hakata..
Ja seda ka, et kui paigaldada siis tuleb koopa-ääri lõikama, mis muudab ju pleki pehmeks. Aga kui plekist panna siis keevitada ja see teeb pleki jäigemaks.
Ja kui need klaasriidest/plastikust/millest iganes need tehtud on külge panna siis ju ainult neetimise teel ja neediaugud tahavad roostetama hakata..
Ja seda ka, et kui paigaldada siis tuleb koopa-ääri lõikama, mis muudab ju pleki pehmeks. Aga kui plekist panna siis keevitada ja see teeb pleki jäigemaks.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
-
cCozmonauT
- Foorumi kasutaja
- Autod: BMW V8, Pontiac V8
- Kontakt:
'Algselt postitas: reiner
Aga kui lasta plekist teha? Siis pole probleemi kui mõni suurem kivi ratta alt pihta lendab, muidu on kohe tükid taga.
Klaasriidest tehtud on piisavalt tugevad et kivirahele vastu pidada. Naljalt ikka ei murra neid. Oleneb ka kelle tehtud, mõni teeb äkki 3-4 kihiga, mõni paneb 3 kihti tavalist klaasriiet ja 1 kihi paksu riiet.
Neetide aukudega ei juhtu midagi, ei hakka roostetama. Tuleb lihtsalt korralikult teha. Siis kui lambist augu puurid siis jah hakkab roostetama aga on mastikseid ja krunte ja asju ka olemas ju. Ja see kui lõikad tiivakaared ära ei muuda midagi, vähemalt mitte oluliselt.
-
mmhku
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz2103-78a, Opel omega-92a, BMW 525tds-97a, MB 190d- 1986
http://ladaklubi.ee/foorum/viewthread.p ... #pid106566
kust saada selliseid laiendeid ja kuidas suhtub sellesse seadusesilm?
kust saada selliseid laiendeid ja kuidas suhtub sellesse seadusesilm?
Niva plastlaiendid, kolista läbi samad poed, mis ennegi märgitud.
Rakveres Mindoras olid täitsa olemas.
Rakveres Mindoras olid täitsa olemas.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme