Täname. Siis on mõeldud päris kindlasti klaasi soenduse jaoks.Algselt postitas: motamees
Siit sa adekvaatset vastust sellele ei saa.
See on vaherelee (lüliti koormuse vähendamiseks). Võib olla mistahes ahela vahele pandud. Tehase originaal se pole.
Mul on selle koha peal neli releed. Kui hakkaksin siin pildi järgi küsima, ei saaks sellele keegi vastata.
Miks mina omal sellist pilti armatuuri all ei näinud? Ma ei taha enam töökotta minnagi peale sellist pilti mis omal nägin. Pooled juhtmed koos autoga roheliseks värvitud ja paljud juhtmed ei vasta skeemile.Algselt postitas: allah
Aga selleks, et tulevikus ei peaks mõistatama millejaoks keegi mingi relee on paigaldanud tuleb releepaigaldajal paigaldamiseajal releele peale kirjutada tema otstarve!
Mul ongi vanemat tüüpi süütelukk!Algselt postitas: motamees
Allah'ile.
Sellise releede kombinatsiooni puhul oleks ka soovitav süütevõtme keskasendist väljakäimine. Mina igastahes otsisin omale vanema tüübi süüteluku selleks otstarbeks. Ohutumates kohtades (gara?eerides) võtan võtme välja keskasendis. Teel (gabariitulede vajadus) või varastamisohtlikus kohas (roolilukk) võtan võtme välja alumises asendis.
Selle nr1 relee ülesannet ei mäleta, ei hakka ka umbes pakkuma, pole juba kaua aega käppinud endal elektrisüsteemi, mul see 05 oma on Nival peal.Algselt postitas: kapa
Teate, mul on suhteliselt sama probleem. Ent autoks on nullviis. Nimelt suunatule relee peaks kutu olema, aga ma ei tea milline see suunarelee on?:P
Probleem selline, et kui suunad või avarii tuled sisse löön jäävad
tuled põlema - ei vilgu.
Mis relee on number 1 ja number 2?
Sorri, et su teemat risustasin, Suska. Lihtsalt olin samas augus.
86,87 -oranzAlgselt postitas: -grazy-
Kuna lubati esitada kõik releede küsimused siia,siis minu poolt kah üks,äkki keegi saaks saata pildi 06-e geneka releest(asub aku külje lähedal,ja karpa külje lähedal kunde poolse porikoopa küljes,mul sealt tagant juhtmed lahti,ning ei oska kokku panna
äkki keegi saaks saata pildi 06-e geneka releest