Statistika statistikaks... Kes tahab ,see teeb.. Ja tehakse nagu näha.
On olemas mitmeid sorti üritusi ja plaanitud on neid ka vastavalt sellele ,et keda mis erutab.
NõmmeKõrtsi kohtumise eesmärk oli saada kokku rahvas ,keda huvitab Ladaklubi tulevik ,tähtis oli ,et kohale jõuaksid inimesed ,kellele klubiasjad tibakenegi korda lähevad. Polnud määratud ,kes millega saabub ,kasvõi rongiga ,peaasi ,et kokkusaamine toimuks. Rahakoti paksus seab sageli kah omad kriteeriumid.
Kruiis on teadagi n.ö. "stiilipidu" ja selle õnnestumiseks ladakolonn lausa kohustuslik. Kellel hetkel vastava margi sõidukit kasutada võimalik pole ,aga klubirahvaga kokkusaamine suur ,siis loomulikult ei aeta kedagi koju. Buffalos avaneb suurepärane võimalus kuulda ,mis organisatoorses liinis teoksil ja võimalik värsketel huvilistel tutvuda kogenud rahvaga ,mine tea ,ehk isegi uute sõpradega.
Loomulikult ei jää sellisest karavanist puudu minu avatari ehtiv õmblusmasin

Kes aastas paarist-kolmest erineva sisuga üritusest osa on suutnud võtta ,need teavad väga hästi ,millal tasub ladat kuurist välja ajada ja millal mitte. Mingeid ettekirjutusi ses suhtes tegema ei hakata ,kõigil peaks enesel niipalju mõistust peas olema.
Heaks tooniks oleks ürituste juures seegi ,et leitaks võimalusi ,kuidas odavamalt läbi ajada ,et võimalikult paljud asjast huvitatud saaksid osa võtta. Niimoodi sai käidud Saaremaal ja täpselt samamoodi said loodud ekipaazid Euroopa reisidele. Kurb pool minu arvates on just selles osas ,kui kohale vurab autosid ,milles vaid piloot ja siis kuuleb hiljem mujalt hädaldamist ,et "ooh ,mul auto katki vms. sorry ,ei saanud tulla..."