21053, france2 1988 Projekt (müüdud).
21053, france2 1988 Projekt (müüdud).
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
-
cccve
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada Samara Carlota, Lada Samara S1600, Lada VFTS
Sorri aga mis siin imestada kui alla 20 k ? Selle auto hind on ju palju alla 20 k . Mis siin siis 20 k eest on ? On hulka kõvemaid autosid müüdud sama hinnaga või väikse suuremaga. Ei tee autot maha aga 20 k on küll väga hull hind selle eest minuarust.Algselt postitas: corrado
küsiti et palju auto hinnaks kujunenud on, endal sõber müüs palju hirmsama välimusega auto ära 15k eest, ma imestaks kui sa selle masina alla 20k eest ära annaks:(![]()
-
cccve
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada Samara Carlota, Lada Samara S1600, Lada VFTS
noojuu siis su sõber leidis minigi lolli. Roostetav 06 mingi vana sportismega 15 kAlgselt postitas: corrado
ei ole hull hind,mu sõber müüs mingi poolroostetava 06 15k eest,mootor oli vist natsa tehtud,sportiste oli mingi vabsje kahtlane ja vana vist, ja kui vaadata siis see on ju tegelikult ilusti tehtud vähemalt, no ok eks see aind minu arvamus ka