Tuuleklaasi äär.
Tuuleklaasi äär.
Tuuleklaasi äär.
Tere. Selline küsimus, et kas keegi oskaks soovitada kuidas parandada läbiroostetanud tuuleklaasi ääri

- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Seda äärt olen ise ka poes näinud. Aga tegemist siis terve tuuleklaasi äärega. Aga kui tervet tükki paigaldada ei taha siis võid võtta sealt ju vastava jupi. Hinda kahjuks enam ei mäleta
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
Minult küsimus: kas keegi on neid tuuleklaasi nurki ka ringi ehitanud? Kuuldavasti olevat esimeste aastate kopkastel olnud tihendi vahele sattuvale veele plastikust äravoolutoru, mis suutis nimetatud kohad roosteminekust pikemaks ajaks päästa... Hilisematel seda lahendust enam ei kasutatud, vaid asendati vee drenaa?isälguga, mis imo täitsa vales kohas on (seda esiteks) ja teiseks ei voola selle sälgu kaudu kunagi vesi ära, kuna raam on ju sissepoole kaldu, vesi ülesmäge ei voola!
Suvel klaasi ära võttes nägin oma silmaga, et nendes nurkades omajagu vett oli, kuigi vihma polnud auto saanud 3 nädalat kindlasti ja ilmad ka soojad olid...
Suvel klaasi ära võttes nägin oma silmaga, et nendes nurkades omajagu vett oli, kuigi vihma polnud auto saanud 3 nädalat kindlasti ja ilmad ka soojad olid...
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Mul viskab mingi errori ette, et nagu ei ole sellist lehte ütleb.Algselt postitas: Suska
http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... id=1032551
Ole kiire ja osta ära
Peaks olema see!!
- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Panen ka oma mõtte siia kirja. Erineb küll kardinaalselt teistest, mis siis.
Ma ei hakkaks küll sellises seisukorras autot parandama. Ega see pole viimane Lada. Kui juba aknanurk selline on, siis ei kujutagi hästi ette, teisi, palju roostealtimaid kohti. Kui masinat on juba korra lapitud, aastate eest, siis sealt head nahka enam pole.
Ma ei hakkaks küll sellises seisukorras autot parandama. Ega see pole viimane Lada. Kui juba aknanurk selline on, siis ei kujutagi hästi ette, teisi, palju roostealtimaid kohti. Kui masinat on juba korra lapitud, aastate eest, siis sealt head nahka enam pole.
C
Oli mõttega mõeldud, et 01 ja 03 sobib, 01 ja 05 mitte.Algselt postitas: põletajaKust kurat sa seda võtsid, et ma 01 ja 05 võrdlesin.Algselt postitas: SuskaMe räägime 01 ja 03 sobivusest mitte 01 ja 05 sobivusestAlgselt postitas: põletaja
Esitiiva serv vastu aknaraami on teistsugune.![]()
Pisi muutused võivad olla aga muidu ju sobib..

Mitte et Sa oleksid võrrelnud 01 ja 05.