Ja seda esiotsa poleks mina küll vanarauda viinud
Korraliku Lada õnnetu lõpp.
Korraliku Lada õnnetu lõpp.
-
oomega
- Foorumi kasutaja
- Autod: bemmid
- Kontakt:
Ma üritaks selle auto ikka korda teha, pole seal midagi nii hullu ja lootusetut. Milleks korralik auto lihtsalt tükkideks lõigata ja ära lammutada? Uus nina otsa keevitada ja sõit võib jätkuda, pole seal midagi nii keerulist. Üks nädalake nokitsemist ja
.
, palju sa said selle eest? 50 krooni?
- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Algselt postitas: omega
Ma üritaks selle auto ikka korda teha, pole seal midagi nii hullu ja lootusetut. Milleks korralik auto lihtsalt tükkideks lõigata ja ära lammutada?
Võin neist mõned veel nimetada. Mul pole sõitvaid autosi rohkem vaja (neid niigi küll). Rohkem autosi ei mahu lihtsalt füüsiliselt enam minu krundi peale.Algselt postitas: motamees
Siin ÜKS põhjustest, miks ei tasu asja taastada.
Muidugi sooviks ma omada täiskollektsiooni Ladadest. Kõik mõtted ei saa aga täituda ja siin ei ole põhjuseks mitte autode puudus.
C
-
oomega
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Aga müü see 03 kellelegi maha, kellel on aega ja tahtmist autot taastada. Ehk leiad kellegi.Algselt postitas: motamees
Võin neist mõned veel nimetada. Mul pole sõitvaid autosi rohkem vaja (neid niigi küll). Rohkem autosi ei mahu lihtsalt füüsiliselt enam minu krundi peale.
Muidugi sooviks ma omada täiskollektsiooni Ladadest. Kõik mõtted ei saa aga täituda ja siin ei ole põhjuseks mitte autode puudus.
-
oomega
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Põhimõtteliselt on ostja olemas jah, aga ma ei oska otsustada, et kas ma ikka tahan müüa. Kuidagi kahju müüa...Algselt postitas: RaxoKas sina enda korralikule ja tervele autole leidsid ostja?Algselt postitas: omega
Aga müü see 03 kellelegi maha, kellel on aega ja tahtmist autot taastada. Ehk leiad kellegi.![]()
Aga motamees, kui ta ise ei viitsi oma 03-e korda teha, siis ta võiks selle sümboolse hinnaga mõnele huvilisele müüa, tingimusel et auto ikka korda tehakse. Kui muidugi leidub keegi selline, kes auto korda teeks.
Pole neid Vaz-e enam midagi nii jalaga segada....
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
motamehele: Ma lihtsalt ei lugenud välja mis sellega tegema hakatakse, vanaraud, varuosad, jäärada. 
moosmoosikule: Peaks olema vist motamehe Uaz. Ma ei teagi mis selle kastiga tüübi mudel on. Buss on igastahes Uaz 2206.
Minul auto saatusest suhteliselt ükskõik. Mulle meeldib vaadata pilte kus midagi tehakse või on midagi tehtud.
moosmoosikule: Peaks olema vist motamehe Uaz. Ma ei teagi mis selle kastiga tüübi mudel on. Buss on igastahes Uaz 2206.
Minul auto saatusest suhteliselt ükskõik. Mulle meeldib vaadata pilte kus midagi tehakse või on midagi tehtud.
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja