Ma üritaks selle auto ikka korda teha, pole seal midagi nii hullu ja lootusetut. Milleks korralik auto lihtsalt tükkideks lõigata ja ära lammutada? Uus nina otsa keevitada ja sõit võib jätkuda, pole seal midagi nii keerulist. Üks nädalake nokitsemist ja .
Ja seda esiotsa poleks mina küll vanarauda viinud , palju sa said selle eest? 50 krooni?
Seda nosplit ,mida kellelgi tarvis polnud ,pakkus mota siinsamas oksjonil kolme soti eest....
Lisaks oli veel plekikraami võileivahinnaga müügis. Huvi ei tuntud kauba vastu ja nii nad läksid kaduviku teed.
Kui ruumi vaja ja teistel asjade vastu huvi puudub ,siis why not? ,olen ise samuti talitanud.
Algselt postitas: omega
Ma üritaks selle auto ikka korda teha, pole seal midagi nii hullu ja lootusetut. Milleks korralik auto lihtsalt tükkideks lõigata ja ära lammutada?
Algselt postitas: motamees
Siin ÜKS põhjustest, miks ei tasu asja taastada.
Võin neist mõned veel nimetada. Mul pole sõitvaid autosi rohkem vaja (neid niigi küll). Rohkem autosi ei mahu lihtsalt füüsiliselt enam minu krundi peale.
Muidugi sooviks ma omada täiskollektsiooni Ladadest. Kõik mõtted ei saa aga täituda ja siin ei ole põhjuseks mitte autode puudus.
Algselt postitas: motamees
Võin neist mõned veel nimetada. Mul pole sõitvaid autosi rohkem vaja (neid niigi küll). Rohkem autosi ei mahu lihtsalt füüsiliselt enam minu krundi peale.
Muidugi sooviks ma omada täiskollektsiooni Ladadest. Kõik mõtted ei saa aga täituda ja siin ei ole põhjuseks mitte autode puudus.
Aga müü see 03 kellelegi maha, kellel on aega ja tahtmist autot taastada. Ehk leiad kellegi.
Algselt postitas: omega
Aga müü see 03 kellelegi maha, kellel on aega ja tahtmist autot taastada. Ehk leiad kellegi.
Kas sina enda korralikule ja tervele autole leidsid ostja?
Põhimõtteliselt on ostja olemas jah, aga ma ei oska otsustada, et kas ma ikka tahan müüa. Kuidagi kahju müüa...
Aga motamees, kui ta ise ei viitsi oma 03-e korda teha, siis ta võiks selle sümboolse hinnaga mõnele huvilisele müüa, tingimusel et auto ikka korda tehakse. Kui muidugi leidub keegi selline, kes auto korda teeks.
ei ole jah buss. eelmise või üleeelmise pildi peal oli ta pimedas ja kast ei paistnud välja. mis käru ta sul asendab ma ei saanud hästi aru. seega kui ikkagi asendab siis ei olegi projektikas vaid hoopis tööloom ....!?
Algselt postitas: moosmoosik
mis käru ta sul asendab ma ei saanud hästi aru. seega kui ikkagi asendab siis ei olegi projektikas vaid hoopis tööloom ....!?