Mersu- ja bemmivendade tölplus ametlikult tõestatud!

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Vasta
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

arvatavasti paljudele silma jäänud, et et just nende autode omanikud kipuvad kõige rohkem nõrgestama eesti niigi kehvakest liikluskultuuri. vastavate autode omanikega suheldes tuuakse vabanduseks see, et nii mersusi kui bemme lihtsalt niivõrd palju, et paratamatult jäävad need margid negatiivsega silma.

Tsitaat: "Üldmulje aga on selline, et Mercedes-Benzi ja BMW soetanutel on vaja midagi endale ja teistele pidevalt tõestada ning seda ka liikluseeskirjale ning heale tavale vilistades. Enamlevinud nö rahvaautodega liiklejatel sellist enestõstmise vajadust niiväga pole ja seetõttu ei käituta ka liikluses kui ajudeta imbetsillid."
paraku kisuvad just need ajudeta imbetsillid heade automarkide maine alla.

http://arrowheader.blogspot.com/2006/10 ... lplus.html
m
marks
Foorumi kasutaja
Autod: Audi, BMW, Moškvitch

Postitus Postitas marks »

Küll teil Ladadega sõitjatel võib mõnus seda lugeda olla...
d
doris
Autod: 2105, 21083
Kontakt:

Postitus Postitas doris »

suurt vahet pole mis automargiga sõidad. Kui inimene on ikka loll ja ajuinvaliid siis ei ole mitte midagi teha
Roolin nii kuis jaksan
v
veiko
Suletud kasutaja

Postitus Postitas veiko »

Nojah, aga paraku need ajuinvaliidid tihti valivadki omale just mersu või BMW.:P
m
Mel
Ladaklubi Liige
Autod: 3x fwd, 5x rwd

Postitus Postitas Mel »

1 Lada on ka statistikat täiendamas:

Pilt

Võib ju meenutada ka 80-ndate lõppu, kui oli seltskond, kes sõitsid Sputnikutega - pikk tiib, peegel klaasid, värviks "märgasfalt". Nüüd on need tegelased lihtsalt istunud natukene teistesse autodesse.
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Inimesena, kes sõidab põhiliselt väiksematel maanteedel, on mureks hoopis suured rekkad. Tühja need mersu- ja bemmivennad, kui neil kiire on siis sõitku kiirelt mööda kah , mina neid takistama ei hakka, pole Ladal seda jaksu et nendega võidu ajada. Aga juhtub vahel, et sõidan 110-ga, et mitte jalus olla, aga rekka ripub ikkagi tagastangest 3m kaugusel ja lõpuks hakkab veel mööda ka pressima, (mis võtab ikka hea tüki aega!) siis on ikka tõsiselt kõhe sõita. Paar rekkat on tagasireastumisel tahtnud on haagise tagaosaga mul ka auto esiosa ka küljest sõita... Eriti hull on kitsamatel maanteedel, kus kiilasjää peale tuleb, nagu eelmisel nädalal oligi. Saan aru et neil pole nii libe, auto on hea, massiivne ja hoiab suunda. Samas mul on kerge kökats mis iga jääse jäänud rööpaga teelt minema tahab lennata ja nii kiirelt sõita ma ei saa. Ja kui seal veel mööda sõitma kiputakse siis palu jumalat et mingit jama ei juhtuks...
Või pean omale ka bemari ostma ja koguaeg tugevalt üle maanteel lubatud kiiruse sõitma et keegi mind suure veokaga ohustama ei hakkaks? Tont võtaks seda närvilist liiklust... Maanteel sunnitakse keskmiselt ikka 15-30km/h üle lubatu sõitma et jalgu ei jääks:( Alaväärsuskompleksita juhte, kes Ladast iga hinnaga mööda ajamata jätaks, olen selle poole aastaga ikka suht vähe kohanud
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Vasta