Täna oli nii kole ilm, et see keeras kõik mu plaanid peapeale. Algul mõtlesin roolisammast sirgeks teha, aga see oli nii kõvast metallist. Et seda teha oleks vaja viimane ikkagi maha võtta. Aga ma ei viitsi enam pärast rooli ja alumisi nuute otseks toppida. Ma vist põen

Ja sadas ja sadas. Siis võtsin lappi ja tegin auto samblast puhtaks. Vihmaga hea teha.
Siis kiskusin maha veel viimased plastikud salongist ja tolle huinjaa sealt peakohalt, kuhu kinnituvad päikese sirmid ja sise peegel. Dokumendisahtlikesest leidsin aarde! Ja kui puhas seal all oli:o.
Siis ma keevitasin veel auto seest, seda, mis kunagi tegemata jäi. Ja lõpus kookisin veel mastiksit. Varsti tuleb ju kruntima hakata. Ja siis tuli kunde jalgade alt välja väike auk. Hakkasin keevitama teist ja auk läks suureks. Veel sonkimist ja pisikesest august sai suur. Pilte neist pole, sest kaaamera vettis ära:D.
Ja juppe olen ka mitu päeva üritanud küsimas käia aga vana pole kordagi kodus olnud.

Süütelukuga mässasin ka. Nupuvajutus triki sain selgeks, aga ei osanud võtit sisse panna...

[Muudetud: 24-3-2008 kapa]