Jääraja rehvid

Jääraja rehvid

Kust saab mis-iganes-asja? Kes teeb mis-iganes-tööd?
Vasta
k
kraaps
Suletud kasutaja

Jääraja rehvid

Postitus Postitas kraaps »

Varsti talv tulekul ja mõtted juba liiguvad, kust leida endale korralikud rehvid jääraja sõiduks.

Eesmärk saada nö titepiigid, mis mahuksid ka veel standard rehvide klassi.

4.1.Tänavarehv peab vastama järgmistele tingimustele:
naastude arv rehvis ei tohi olla suurem kui:
? rehvis, mille velje läbimõõt on kuni 13" ? 90;
? rehvis, mille velje läbimõõt on 14? ja 15" ? 110;
? rehvis, mille velje läbimõõt on enam kui 15" ? 130;
? rehvis, mille velje läbimõõt on 17? ja enam ? 150;
kõvasulami läbimõõt on max 2,5mm
väljaulatuva osa pikkus on max 2mm

Sellised määratlused siis 2006 aasta jääraja üldjuhendist.

Kas keegi on neid ise teinud ja oskaks võibolla anda mõnend juhendid kuidas toimida siis, või teate kes seda võtaks teha..?

Äkki kellegil juba midagi pakkuda..?
a
AaClub
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas AaClub »

OÜ Marja Autokumm Tallinn, Mustamägi, Marja 4d, Keskonna ministeeriumi hoovi peal.
Müüa kõikide enim tuntud firmade tooteid ja ka teostame naelutust vastavalt kliendi soovile!
Rehvide montaaz, balanseerimine ja vahetus. Müügil ka mõningad kasutatud rehvid.
Alari 5115981
k
karel
Foorumi kasutaja
Autod: krossi 01

Postitus Postitas karel »

Kõik oleneb sellest, palju sa raha nende rehvide peale kulutada kavatsed!
Ise, mitte väga punnis rahakotiga, ostsin endale sobivas mõõdus ja mustriga protikummi, mis polnud tehase poolt naelutatud, kuid naastuaugud olid olemas. Neile kummidele lasin sisse liimida prantsuse pakiauto naastud, mis olid kuigipalju kõvema sulamiga ja täpselt 2,5mm südamikuga. Naelutamine maksis 1.80 eek per naast, niiet arvuta ise palju naelutamine maksab. Kui naelutamiseks läheb, siis ütle ikka naelutajale, palju naelu panna tohib, muidu läheb niimoodi, nagu mul, kus 13" kummi 126 naastu ära mahutati:D. Küll siis konkurendid said neid alles uurida ja lugeda.
k
kraaps
Suletud kasutaja

Postitus Postitas kraaps »

Karel on Sul mõnd kontakti anda: asume samas regioonis ja oleks lihtsam asju ajada L-E's?
Mul endal ka olemas mingi toorik millesse teha näteks, samas ei ütleks mõnest heast pakkumisest ka ära.

Tänud ka igaljuhul OÜ Marja Autokummile.;)
k
karel
Foorumi kasutaja
Autod: krossi 01

Postitus Postitas karel »

Mingeid kontakte mul anda eriti ei ole, aga kui otsin siis peaks mul kuskil veel alles olema selle mehe number, kes mulle selle aasta alguses kummid naelutas. Nimelt tuleb tikutulega otsida neid, kes rehvidesse liimiga naaste on nõus panema. Pidi hirmsasti naastupüstolit lõhkuma jne. Nende toorikutega on nii, et naaste on mõtet panna ainult täiesti uude kummi, muidu kipuvad väga ruttu välja tulema. Pakiauto naaste soovitan küll panna ainult liimiga, sest ilma liimita ei püsi need korralikult sees ja hakkavad naelapesasid välja venitama.
Headest pakkumistest on nii, et kui endale kumme ostma hakkad, siis küsi poest ikka allahindlust ka. Võru Kagu Selli poest sain 10% letihinnast odavamalt.
Kus kavatsed muidu sõitma hakata;)
Vasta