teised istmed Ladale
teised istmed Ladale
teised istmed Ladale
kas keegi oskab öelda et mis välismaa auto istmed sobivad kõige rohkem 2101-le ja mis oleks natuke madalamal ka sest ebamugav on sõita käsi läheb alati rooli keeramisel vastu jalga
- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Enda autos olid need ka sees. Nende istmete puudus on see et iste on siguli istmega võrreldes liiga ukse lähedal. Pead viltu seal roolitaga istuma.. Ja need ei sobi kohe yldse üks-ühele. Mina pidin siguli istme kinnitused üldse ära lõikama ja lasin saabi istmete relsid lihtsalt põhjakülge kinni.Algselt postitas: --marek--
saab 96 istmed on väga mugavad ja sportliku kujuga aga pead ei anna et siksile sisse lähevad.
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
Enda omal kah Saabi toodang. Kui uksepoolne osa panna orig. kinnituse peale ja kardaanitunneli poole teha kinnitused, siis jääb iste veidi uksepoole ikka jah, aga sellega harjub. Liiga kõrgele jääb iste samuti. Mulle isiklikult meeldib kui iste veidi kõrgemal on, aga see on ikka veidi liig. Ei usu, et nad nüüd palju mugavamad on kui 07-e omad aga 01-e omadest näevad ikka tükk maad paremad välja küll.
- Herkki
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2 x LADA1200s (1979 & 1981)
Kuna tekkis endal ka selline teema päevakorda siis äkki keegi oskaks öelda, mis auto tagumine iste koos leeniga, millel oleks nii peatoed kui ka käetugi (st nn suusaluuk) olemas. Autoks kuhu sellist istet vaja oleks on 21013.
Leidsin ühe istme, mis võiks sobida ideaalselt aga ei tea, mis auto oma see on.

Siin ka autost pilt, kus konkereetne iste on paigutatud

Et kui keegi tunneb ära konkreetse istme näite, kus see iste originaalis oli võiks märku anda.
Leidsin ühe istme, mis võiks sobida ideaalselt aga ei tea, mis auto oma see on.

Siin ka autost pilt, kus konkereetne iste on paigutatud

Et kui keegi tunneb ära konkreetse istme näite, kus see iste originaalis oli võiks märku anda.
- IceStorm
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2103 '74, 21063 '89, 21044 '96, VIS 23461-12 '02 & VIS 23464-10 '04
Kõige paremini sobib paigladamise poolest, ja vastab soovitud nõuetele, üht tüüpi 07 tagaiste. Käetugi on samasugune nagu ka ülejäänud klassikutel, kuid peatoed ja parajalt pehme iste teevad ka tagaistmel istumise üsna mugavaks. Sellist istet olen ainult ühel Soome jaoks valmistatud 21073-el näinud. Otsisin ka online kataloogidest, kuid mina seda peatugedega tagaistet ei leidnud. Fakt on see, et selline asi on olemas, kuid leidmine keeruline.Algselt postitas: VHT
Kuna tekkis endal ka selline teema päevakorda siis äkki keegi oskaks öelda, mis auto tagumine iste koos leeniga, millel oleks nii peatoed kui ka käetugi (st nn suusaluuk) olemas. Autoks kuhu sellist istet vaja oleks on 21013.
Iga ilmaga aktsioonis!
- Kytt
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 4x2102, Jeep & Toyota
Algselt postitas: IceStorm
Kõige paremini sobib paigladamise poolest, ja vastab soovitud nõuetele, üht tüüpi 07 tagaiste. Käetugi on samasugune nagu ka ülejäänud klassikutel, kuid peatoed ja parajalt pehme iste teevad ka tagaistmel istumise üsna mugavaks. Sellist istet olen ainult ühel Soome jaoks valmistatud 21073-el näinud. Otsisin ka online kataloogidest, kuid mina seda peatugedega tagaistet ei leidnud. Fakt on see, et selline asi on olemas, kuid leidmine keeruline.
ka eestis leidub neid peatugedega tagaistmeid, vähemalt yhel meie klubi autol on selline ka olemas: http://www.caravanrent.ee/ladaklubi/alb ... m=20&pos=1
teemasse ka, oma esimesele siksile panin sisse orioni istmed. need olid aga tunduvalt kitsamad, niiet rool jäi istme suhtes tugevalt paremale(suvel oli avatud aknaga seeeest ypris mugav sõita). teisele autole läksid sisse 07 istmed, neljandasse ladasse tõstsin ekspordiks tehtud masina istmed: http://www.pildid.ee/displayimage.php?album=6987&pos=34