2105, palle, 1983

2105, palle, 1983

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vasta
k
kiq_o
Suletud kasutaja

2105, palle, 1983

Postitus Postitas kiq_o »

Kuna ise olen alaealine, siis auto nö paberitega minuoma ei ole ja sõita eriti ei tohi, küll aga vahest ikka sõidan ja harjutan :!:

Igatahes auto on 05 ja aastast 83, edasi liigub kui vaja ja mootor on korras, alles sai sisse pandud väike heli 4x40w ja nüüd kui raha peaks kuskilt tulema paneks miski supaka ka.
Auto on tegelt sitaks heas korras ja roostet suht vähe ( just rattakoopad roostetavad )
Plaanis oleks auto üle värvida ja teha sportlikumaks ( Rool, käigukang, sisemus ja sportsumpa )
Ja äkki kellegil on sellist materjali millega saaks auto põranda seestpoolt ära katta ( präägune suht läbi ) ?
Palju on veel teha, näiteks panna uued juhtmed ja kõlarid paremini kinnitada, aga huvi mul igatahes on ja sõpru on ka, kes aitavad

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
g
grimes
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
Kontakt:

Postitus Postitas grimes »

Oi kui ilus lada. Tee ta siis ikka ilusti korda ajapikku. Õigemingi tee korda mis ei tööta ja mis vajab väljavahetamist. Sest tundub küll päris korralik ja ilus .:)
k
kiq_o
Suletud kasutaja

Minu plaanid ongi järgmised:

Korda teha tagumine aken, mis ei tööta, võtta ära paar asja armatuurilt, teha korda või asendada põrandakatte ( lopendab ja paljudest kohtadest katki, äkki kellegil on anda ziguli põrandakatet või midagi ?
oleksin tänulik
r
rob3rt
Suletud kasutaja

Postitus Postitas rob3rt »

ikka väga kena 05:oeriti meeldib mulle salong:Poleks minu omal kah selline salong oleks hea:D
Kasutaja avatar
Hulkur
Foorumi kasutaja
Autod: Uaz,Gaz ja Lada + Lugematul hulgal läänekaid.
Kontakt:

Postitus Postitas Hulkur »

salong on tuttav :D

Minu 05 oli midagi taolist kui uuem oli :D Mida vanemaks auto sai seda räbalamaks muutusid istmed. Uksepolstrid on muidu alles ja need nagu suht head!
r
raitsraisk
Suletud kasutaja

Postitus Postitas raitsraisk »

kas kaardilugeja kõlar tiba halva koha pial pole??? küünarnukk istub sial kõrval ju kohe
k
kiq_o
Suletud kasutaja

sinna tulevad võred peale et ohutum oleks ja päris küünarnukki ei taba, btw Hulkur, huvi pole uksepolstreid sümboolse raha eest müüa ?
Kasutaja avatar
Hulkur
Foorumi kasutaja
Autod: Uaz,Gaz ja Lada + Lugematul hulgal läänekaid.
Kontakt:

Postitus Postitas Hulkur »

Ikka ikka!

Mis mina enam nendega teen :D Mul nad garaasis vedelevad hetkel.
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Autod: BMW V8, Pontiac V8
Kontakt:

Postitus Postitas CozmonauT »

mis tal teh. passis värvuseks on märgitud?
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Oi kui tuttav sisu! Minul täpselt samasugune! Põrandale saad vaiba mõne tuttava käest või lammutusest, Ladale originaalis saada musta, punast, sinist ja pruuni vaipa.
Minu auto oli igatahes tunduvalt räbalam, nii sisu kui kere poolest (ilmselt on ka praegu), siit võid midagi väga head ehitada kui isu otsa ei saa ja viitsimist tõesti jätkub:)
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
t
tsiklist666
Suletud kasutaja

Postitus Postitas tsiklist666 »

äkki soovid põrandale vaipkatet sai just tööl täna küljest kistud ühelt 05-lt ja nägi iseenesest suht viisakas välja et võid mingi sümboolse summa eest kätte saada asukohaks on veneautode lammutus põlvas ringtee 18.
Aga kui huvi on ja viitsimist ka siis anna täie rauaga saad enesekindlust ja praktikat autode koha pealt juurde sest ise aretamine on see mis viib edasi.
k
kiq_o
Suletud kasutaja

eks vaatab, põlva jääb kaugele rsk, aga muidu passis värv tumepunane
p
palle
Suletud kasutaja

Postitus Postitas palle »

Tere

Olen nüüd ise selle auto omanik.

Sai nädalavahetusel vahetatud esiturvavööd uute vastu, samuti küljepeegel terve vastu (enne oli mõra sees, mis segas vaatamist). Uued kojamehed kah.

Kahjuks juhipoolne kõlar on praegu lahti tulnud ja pole olnud mahti seda tagasi tinutada/kruvida.

Muidu tibens-tobens.
o
omega
Foorumi kasutaja
Autod: bemmid
Kontakt:

Postitus Postitas omega »

Kuna mu teema selle auto kohta kustutati :sein ("Kes ostis ära 2105-e 621 MAU ?") ja siiani ei saa aru miks, siis küsiks siin teemas, et kes siit foorumist selle auto ikkagi ära ostis?
Kasutaja avatar
Suska
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Suska »

Algselt postitas: omega
Kuna mu teema selle auto kohta kustutati :sein ("Kes ostis ära 2105-e 621 MAU ?") ja siiani ei saa aru miks, siis küsiks siin teemas, et kes siit foorumist selle auto ikkagi ära ostis?
1 koht sinu postist kõrgemal on uus omanik ju kirjutanud. Kui muidu ei võta tõsiselt siis pealkiri ka tema nime järgi häälestatud.
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

Algselt postitas: Suska
Algselt postitas: omega
1 koht sinu postist kõrgemal on uus omanik ju kirjutanud. Kui muidu ei võta tõsiselt siis pealkiri ka tema nime järgi häälestatud.
See inimene müüs oma autot ja ei ole ju enam auto omanik :) Kasutaja omega tahab teada et kes on nüüd kasutaja palle auto uues omanik :) Lihtne ju
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
Kasutaja avatar
Suska
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Suska »

Algselt postitas: Jonx666

See inimene müüs oma autot ja ei ole ju enam auto omanik :) Kasutaja omega tahab teada et kes on nüüd kasutaja palle auto uues omanik :) Lihtne ju
Aga kes teema alustaja on? .."kiQ_o"
Kes ütles, et on auto uus omanik ja ka pealkiri on tema järgi vastavaks nüüd muudetud.."palle"

Kui ma nüüd ise midagi kahe silma vahele ei jätnud.
w
wilson
Foorumi kasutaja
Autod: 21053
Kontakt:

Postitus Postitas wilson »

palle on see kes lisas yldse automyygi kuulutuse.tema ostis selle kiq_o käest auto ära nagu vict!
Vasta