Ise ka ““kaalusin““ roosat:D...Kapotialune tegelt on suht okey.vaja ära pesta ainult ,ei muud.kojamehe vann sai küll uue värvi .Aga mix mitte valge? mulle nt väga meeldib ja algusest peale olnud'.
ehk viitsid mulle ps-i oma värvi koguse ja hinna visata mis sul auto peale kulus,
aga igaljuhul oled väga hea tööga hakkama saanud, edu sulle ka edaspidiseks;)
Väikestviisi käib komplekteerimine.Ustel lingid ees ja lukustid küljes,peeglid samuti peal,esiaken koos kojameeste ja vidinatega küljes.Armatuur,konsool ja istmed koos.Tihendid ja liistud samuti küljes.Splitter ka ees ja vist jääb -endale meeldib(muutsin nurka ja jäi kenam kui enne+muutsin kinnitusi viimasel hetkel ja enam neid vardaid pole).Nüüd asi sealmaal,et vaja pagasnik seest mastiksiga ära teha ning alt põhi+ uksed seest õlitada.
peale kokkupanemise on osa asju ka puudu tegelikult veel.
Vaja:
+korraliku 01/011 tagastanged(sirget ja minimaalse või puuduliku roostega)
+011 esitangele plastiknurkasi
+ sirget 01/011 kapotti,mille eeltöödele ei peaks poolt elu kulutama(kapoti alumine pool peaks olema ka enamvähem roosteta ja korrlik.põhjus? see nahk on suht pervo ikkagi ja toon ka peale värvimist mööda...)
+1meeter musta ja 3-4 meetrit valget nahka pagasniku tarbeks
+ülevaatus
+kindlustus
+ paak bensu:puzzled
Splitter veel lihtsalt regullimata ,kuna auto pole täislastis,kohati tundub regullimise tõttu ka veidi laines,sest keskmised osad lahti.Dan läks uut stanget ka vaatama ning nymmik lubas spl lada kapoti mulle:).Ilmselt uuel nädalal autoga väga edasiarengut pole,sest endal kool vaja lõpetda.Peale 10nendat maid ilmselt on suurem tegemine-siis 3 vaba nädalat.
uus kapot plaanis ära värvida ,kinnitus samaks jätta.Alt värvin mustaks ning teen airbrushiga ilusa pildi alla.
Flantsi seal jah ikka on.ees 15mm ja taga 20mm.Kuna koobas rullitud,saaks veel panna ,aga tikud jääks lühikeseks.Samas pole väga vajadust laiemaks ajada.
Veits tegelenud.Nina kuni esiusteni valmis väljarvatud kapott ,mida pole veel:).kruntisin täna taga põhja,terve pagasniku ja uksed roostevastase metallikruntvärviga.Võretagune ja varuratta lohk mustad.Mõnipäev tuleb põhjaalla mastiks otsida ning uksed seest ja pagasnik movilipesuga üle teha...ehk kestab ka siis.Tagastange ka ikka puudu.Kui nahk ja stange olemas oleks,saaks ilmselt auto 2-3 päevaga valmis.Eeldusel et kapott ka olemas oleks.