Uurisin seda asja täna, kui vaja saab keegi kolmandalt kursuselt üle tulistada, samas võimaldatakse mulle ligipääs ka nädalavahetusel, juhul kui koolitusi ei ole, nii et anna teada millal soovid ja siis vaatame kes teeb;)
Bmw 525IA 141 kw 1991.Toyota celica gen3 78kw 1984
Sai isegi seal automaalri kursustel käidud! Kamber tundus enam vähem kuid värvitolmu ta ikkagi õieti ära ei tõmba võibolla filtrid umbes. Soovitaks muidugi kamber korralikult puhtaks teha enne kui tegema hakkad. Samas mix ise ei värvi poel seal keerulist midagi!
Garaasis oli 15 kraadi sooja.kuivas ära niipalju,et saime üles riputada.valgus jah langeb sedasi ,et teeb rohekaks.Aa ja kambit ikka vaja;) .aprilli algusepoole ilmselt vaja tulla.
Kuna asi tegelikult niivõrd päevakorras on,siis siin on paljud hiljuti värvinud.Võiks infot jagada,mida kasutatud on ja värviiitrihindadest +tulemusest.
Algselt postitas: kristjan666
Nexa Autocolor on viimasepeal,ise olen ainult seda kasutanud.
Nexa on tõesti hea, müüakse Laki tänaval Kemifloras. Metallikud, pärlad, lakialused, pinnakad - kõik saada. Hinda ei mäleta.
Alternatiiv Sadolinile on Globo, hea pinnakas, palju tugevam ja parem värvida kui Plastiliin. Koos kõvendiga oli vist 200.- kilo
Algselt postitas: kristjan666
Nexa Autocolor on viimasepeal,ise olen ainult seda kasutanud.
Nexa on tõesti hea, müüakse Laki tänaval Kemifloras. Metallikud, pärlad, lakialused, pinnakad - kõik saada. Hinda ei mäleta.
Alternatiiv Sadolinile on Globo, hea pinnakas, palju tugevam ja parem värvida kui Plastiliin. Koos kõvendiga oli vist 200.- kilo
Nexa hea,aga ma tahaks hinda teada ,vaja auto üle värvida
Lihtne vastus oleks, et kordades kallim, kui Globo. Võib-olla panen puusse aga vist oli pinnakas koos kõvendiga 800.-/kilo, võib-olla rohkem, võib-olla vähem.