Kuna see valge osa keskel ei kukkund esimest korda kõige paremini välja siis täna viilisin ja lõikasin väga hoolega seda ning sai ideaalne. soenduhoobade kõrval on veel vaba ruum ohutulede lüliti jaoks mis hetkel veel leidmata(sobilik).järgmiseks ukseliistud valge nahaga üle.Käigukang on ksh ikka märkimisväärselt lühike , samas väga mõnus ja ülikonkreetse lülitamisega...
Kuradima ilus asi ikka.Eile sõitsin haapsaluvahel ringi ning märkasin su autot kaubamaja vastas seal mingisuguse burgeriputka juures õhtul hilja.Ikka mitu head korda sõidsin mööda ja vaatasin.Kena ja edu
VÄike sahtel iseenesest ei ole paha mõte,kuna need puldid on üsnagi jalus kui keegi kõrval istub.Täna said liistud valmis.oodatust paremini tuli välja.ühtki volti ei jäänd nurkadesse.Hea veniv nahk seekord sattund:bouncing.Seest jätab sümpaatse mulje.
Kerel tegelikult pole veel hullu midagi,kui viitsiks autot pesta...vaikselt siiski peab plaane tegema.Elevandiluud ei taha.olen mõelnud kameelionvalget,aga sellega suht jura...värviparandusi teha väga raske + kallis hind.Mingi valge pärla oleks mõeldav..aga sinna aega küll ja küll.
Viimane BMW ongi pärla valge ehk elevandiluu valge ehk "kameeleon" valge.. õigemini kameeleon valget pole, ongi pärlad ning kõik valged pärlad jäävad kergelt kreemikad. Alati saab värvi võtta koodi järgi, etkunagi parandusi tehes jälle sama tooni osta saaks. Lada puhul läheks pärla valgega värvimine maksma ilma materjali ja töörahata umbes 10000eek (värv, lakk, kõvendid)
Sinna veel materjali ja tööraha otsa. Ega ladat ei tasu ennem nagunii nii kalli värviga värvida kui kõik plekid pole ideaalselt siledaks aetud ja korraliku roostetõrjet tehtud. Via kopikas on sama värviga värvitud mida mina kasutan, aga lihtsat tavaline lakialune baasvärv ja ei taha ettegi kujutada kui palju närve sm. kiwa detailide sirgeksajamiseks kulutas
Veidi progressi sõiduasendi muutmise näol.Sai paigaldatud 04 roolikarp ja roolisammas.Rool alla poole toodud üle 50mm.Sõita üsna harjumatu ,aga mugav.Nagu rooliga telekamäng:lol.Vaja veel rooliümber olev plastmass kate ringi ehitada,et ilusti kokku sobiks ning homne etapp on istme madalamale laskmine.Plaanis veel midagi ette võtta pedaalidega,et nad nii püsti poleks.Pika maa peal väsib just gaasi jalg ebasoodsa asendi tõttu ära.Sellega muidugi suurem nuputamine,kuna ei taha gaasi liikumismaad ära kaotada.
Vaata, et siis liiga leboasendis sõitmine harjumuseks ei saa:D Mulle jäänud selline ettekujutus, et enamik autosid lõhutakse ära siis, kui sõiduasend on hästi mugavaks timmitud - rooliga kiirete liigutuste tegemine on siis suht vastunäidustatud:D
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Gaasihoovastikule piisab vaid karpa juures olevast vedrust.Mootorist vasakul olev gaasihoovastiku vedruta töötab gaasihoob poole kergemalt ja gaas peale ei jää.
Gaasi pole vaja timmida;)..istumisasendi muutmisega kaasnes ka seal vajalik muutus.istun nüüd praktiliselt põrandal... 85mm madalamal kui esialgu...Ikka väga mugav on sees.ainult sisse ja välja saamine nagu mõnes sportautos...plastik rooli ümbris veel ringi teha ning algupärane mõte oli ka traksid juhiistmele panna aga ei tea kuidas nood seadusega kooskõlastuvad.Kõva mees ,kes juhi taha istuma mahub:D:D seal vahe mingi 5 cm:D
Ma olen ligi 190 cm.KUna rool tagapool ja all,siis ka iste taha,et jalad võimalikult sirgu ,et kaoks ebamugav nurk pedaali ja sääre vahel.See kadus ja nüüd väga mugav jalgade suhtes.Suure tõenäosusega peab siiski trakse otsima hakkama..vana vöö kinnitus ukseposti küljes on liiga kõrgel.