Täna sõitsime natuke VISIBLE-ga ringi...talle vist täitsa meeldis ““sportauto““ sangas.Armatuur sees.Iluliistud tuleb vist uuesti teha,kuna seal natuke riivab üks asi silma.Muidu on IRL ikka päris asjalik.Telefoniga üks nutune pilt.
Esimest korda olin niiöelda suure vändaga Lada roolis ja igatahes arvamus Lada suurema kubatuuriga mootoritest muutus küll, enne arvasin, et noh mingi vahe võib olla aga kui suur see ikka olla saab, siis nüüd praktika näitas, et vahe on ikka üsna suur ja liigub küll kui vaja.
Üle pika aja veidi uudisi.Tilk õli läheb juurde,uued peeglid sain,mis tõenäoliselt külge siiski ei lähe vaid müüki.Roolivardad kõik uued,millele läksid määrdeniplid ka alla ja määre sisse.Teine tagatuli ka nüüdseks juba tegemisse viidud.Järgmine nädalavahetus ehk saab külge panna juba.Polegi nagu muud...suveks valmis.
No arvamiseks palju ruumi poole.
Kui peeglist vaatab vastu sinu vähendatud nägu, siis on panoraam- ehk kumerpeegel. Kui aga täiesti tavaline elusuurune, siis on klaas kah sile nagu seinapeeglil.
vaeva on nähtud selle autoga ikka kõvasti ja annab siin mõningale teisele silmad ette... tore et pole turbotama hakkanud(ära sa sellega rikkuma hakka oma autot):)
Tere.Leidsin omale sellise vahva asja.Kuna lada kell paras jura on,siis teen selle ka elektrooniliseks.See asi hakkab siis lada org kella sisse mahtuma.Jootsin seal paar asja ringi ning nüüd peaks olema enamvähem.Vaja veel juhtmed taga tuvastada.pruun,sinine,must ja punane.must ja punane tõenäoliselt selged,aga need teised 2 vaja selgitada.Kella numbrid on rohelised ja lähevad ilusti üldvalgusega kokku.Homme tahaks hakata ka neid peegleid ikkagi vaatama.tahaks külge panna ,kuna siuksed kiftid vanakooli võidusõidu peeglid.
Ei tia ise ka veel.Ei jõudnud täna selleni.Jurasin peeglitega.sain kuni värvitöödeni valmis.Suht vägevad paistsid. Algus lasin valge värvi peale suvalt,et saada pilt kuidas asi üldse välja näeks.Seejärel peegel täiesti molekulideks.Suht palju meisterdasin jala osa ringi.Pahteldasin,lihvisin ,keevitasin raami sisse jne.Nüüd neid niisama lihtsalt puruks ei tee.Igatahes väga viisakas on .Hetkel siis vidinad musta krundi all.Ei oskagi veel seisukohta võtta,kas valgeks või läikivmustaks värvida.
Superlux näevad peeglid välja..... Ma olen juba ammu ihalenud endale selliseid, aga kui sa müütasid neid, oli 0 raha. Aga noh, eks ma kunagi saan endale ka sellised:D