kärbes va jurakas
Tegelikult on tikkpoldid ka kenasti esiratastele tehtud ning niva mutrid otsas.Väga viisakas näeb välja.Lähiajal plaanis ka elektriaknad ette teha.Siis tõesti ei oska kuskilt midagi teha enam.
Olks tsau.
Jah Auk sellejaoks et salongi ka lahti nagistaks .Suure tõenäosusega saab mind ja mu autot näha ka summercambil.Ehk saab läänemaalt mitme auogagi minna.Visiblega pidasime plaani aga arvan et ise tuleks igaljuhul autot näitama ja inimestega tutvuma.Tean väheseid
kena, kena. uued tagatuled kohe palju paremad. ehk ainuke mis ma veel teeks, paneks madalama rehvi millel poleks veel valgeid kirju ning tõstaks tagumiku veidikene. tean et siis on see veneossi stiilis, perse taevas aga kui mõistlikult teha siis on täitsa kena. nagu jonxil. kui terve lada on madal siis näeb ta välja nagu banaan või mingi väsinud vedrudega raibe
Olen ka ise natukene tõstmiele mõelnud,aga eks paistab.Sa ivo muidu augusti kokkutulekule ei plaani minna?
Kui mõistus järgmiseks nädalaks koju ei tule,siis ostan väljavalitud lcd ära ning panen autosse.
Kena masin on küll. Need suured valgete kirjadega rattad meenutavad praegu natuke mingit Ameerika musklit . Mulle meeldib muidugi sile pagass rohkem, aga ka nii on päris hea. Nahksisu meeldib... väga hästi paistab olevat välja kukkunud .
Ju saab siis Kahe valgega vurada cambile,see oleks vaffa.MUSKEL küll ,aga aint vene oma:D.teleka taha lubasin suure hurraaga mängukonssoli veel panna, telekanaleid pole hetkel plaaninud.Neid seepe ei taha keegi näha:DAga hiina hireoglüüfe enibady nõus?
Algselt postitas: zigulimasuurik
Jah Auk sellejaoks et salongi ka lahti nagistaks .Suure tõenäosusega saab mind ja mu autot näha ka summercambil.Ehk saab läänemaalt mitme auogagi minna.Visiblega pidasime plaani aga arvan et ise tuleks igaljuhul autot näitama ja inimestega tutvuma.Tean väheseid
[Muudetud: 18-6-2008 zigulimasuurik]
Kui selleks ajaks auto koos/korras, siis ühinen kindlasti.
noh nädal aega on auto koos olnud.Sügisel tõmbasin mootori, pool sisu ja kere laiali.Nüüd sai kõik värvitud puhastatud ja kokkupandud.
DUB tegelikult tähendab putitatud/tjuunitud/modifitseeritud autot.Selline släng/nimi on välja kujunenud viimase 4-5 aasta jooksul usas.Edition on nagu versioon või midagi.Ühesõnaga putitatud/tjuunitud/modifitseeritud versioon Vanast heast Zigulist.Antud loosungidvõtsin Mängust nimega midnight club DUB edition,mida autos mängida varsti saab.PS2 mäng siis nimelt.
Hertzid nüüd sees.Ühendasin võimu taha ning tulemus on ikka väga kõva heli.Nüüd siis kui jõuab hakkan homme vaatama esimesi kõlle.MF plaadist tuleb alusrõngad välja lõigata.Kõllid tulevad uksesisse kaldu.Neljapäeval jõuab ekraan kohale ning siis kajastan ka selle ehitamis autosse.
Eile ja täna sai siis uued kõlarid ette ustesse pandud.Tegin vaherõngad,nahk ümber ja terve uks nii seest kui pealt pigimatiga üle.Vaja võimendi kõllid,supakas,ning uued kõllid panna veel korralikult kokku mängima.Tegelikult oleks vaja veel ühte võimu kõlaritele.