probleem raadio antenniga
küsimus siis selles et makil levi halb,algul arvasin et viga antennis kuna ühendus kohti palju,siis proovisin teise auto antenniga,asi ei muutund,arvan et asi makis,äkki keegi oskab midagi öelda selle kohta,makiks pioneer kui oluline on,ja muideks remondis käinud,äkki sellest tulenenud:spin
- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Vahemärkus foorumi kasutaja CORRADO aadressil
Enamus inimesi on sulle nõu andnud ja probleemile lahendust pakkunud, mitte targutanud... Tõesti sorry, aga ajab närvi kui inimene kukub teisi sõimama. Kui sulle pakutud lahendused ei sobi siis mõtle ise midagi välja!!!Algselt postitas: CORRADO
targutama on siin küll kõvad mehed aga kas kõik oskavad midagi mõisliku ka öelda
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
ma ei mõelnud teid kohe sõimata ma lihtsalt olen paljudes teemades näinud kuidas targutatakse ja ise suurt midagi teha ei oska,ma rohkem vihjasin sellele et targutajaid ei tahaks,ma tean mulle ojn pakutud lahendusi,tõesti tänud aga noh mõned on lihtsalt sellisedAlgselt postitas: Jonx666Enamus inimesi on sulle nõu andnud ja probleemile lahendust pakkunud, mitte targutanud... Tõesti sorry, aga ajab närvi kui inimene kukub teisi sõimama. Kui sulle pakutud lahendused ei sobi siis mõtle ise midagi välja!!!Algselt postitas: CORRADO
targutama on siin küll kõvad mehed aga kas kõik oskavad midagi mõisliku ka öelda
krt ma lihtsalt lootsin et äkki keegi oskab öelda mis viga võiks olla,pakkuda midagi,mida võin kontrollida jne, mitte kohe lolli mängida,siiamaani on niffkin ainuke kes midagi normaalset ütles,teema kohast,olaaf'i esimene lause kah,teised narrivad niisama,kui keegi midagi öelda ei oska siis ärge öelge üldse midagi,siis tehke teemaga mis tahate,aga kui teil midagi tarka kah öelda on siis võiks nagu öelda,sest ma nagu alguses lootsin abi siit saada aga vist ei saa kui kõik sellised on siin:kuriAlgselt postitas: wilson
nagu väga loll teema.
tee makist pilt(eest tagant seest kõrvalt ja igalt poolt)
siis ma kohe ytlen sulle mis viga on![]()
-
aando
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif
Anna andeks, aga kui tahad et sinu küsimusele vastataks nii nagu sina tahad küsi küsimus õigesti ja ära sõima kui sulle ei osata vastata.
http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=8819
Loe see teema läbi.
http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=8819
Loe see teema läbi.
Jõud taga, peab minema.
aitäh,sain abi sellest,igatahes palun ma kõigi käest vabandust,olin tõesti liiga loll,kolmas kommentaar oleks võind mul olematta olla,veelkord vabandust.
aga kas keegi muidu oskab arvata mis viga,kuna proovisin teise antenniga ja ei aitand siis kahtlustasin et asi makis,kas kellelgi on seda ette tulnud,tuleb vist proovida veel teise auto peal,äkki aitab,aga seniks küsin siis teie käest:rolleyes
aga kas keegi muidu oskab arvata mis viga,kuna proovisin teise antenniga ja ei aitand siis kahtlustasin et asi makis,kas kellelgi on seda ette tulnud,tuleb vist proovida veel teise auto peal,äkki aitab,aga seniks küsin siis teie käest:rolleyes
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Ehh ,kloun 
Tegelikult on selle raadioga nii ,et kui sinna antenni auku suvaline traadijupp torgata ,siis peab ta laulma hakkama. Isegi ilma varjestuseta.
Kui elad kuskil Võrumaa dzunglis ,siis ära imesta ,et ta muid tümakajaamu peale RingFM'i ei mängi.
Nii ,et eks proovi ja katseta ning kui villand saab ,saada remonti või üle õla.

Tegelikult on selle raadioga nii ,et kui sinna antenni auku suvaline traadijupp torgata ,siis peab ta laulma hakkama. Isegi ilma varjestuseta.
Kui elad kuskil Võrumaa dzunglis ,siis ära imesta ,et ta muid tümakajaamu peale RingFM'i ei mängi.
Nii ,et eks proovi ja katseta ning kui villand saab ,saada remonti või üle õla.
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
- Kontakt:
VAbandan et teemast kõrvale kaldun veits aga ehk on keegi asjaga kursis. ET kui raske või kerge on paigaldada elektilist antenni. See mis maki sisse lülitusega välja suriseb
Tundub palju juhtmeid olevat nendel agregaatidel. Aga ehk on lihtsam kui tundub 
Kui auto präägu lahti ja juhtmeid oleks hea vedada siis teeks elle ära kui oeks kergem viis selleks.

Kui auto präägu lahti ja juhtmeid oleks hea vedada siis teeks elle ära kui oeks kergem viis selleks.
- PuZuP
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2106 '79
- Kontakt:
Selleks, et paigaldada elektrilist antenni pead kere lõikama hakkama...
Vasakpoolses esimeses rattakoopas pead lõikumisega tegelema...kandilistel ladadel (2104, 2105, 2107) on seal luuk ning neile antenni paigaldamisega ei tohiks probleemi tulla...ülejäänutel tuleb lõigata sinna samalaadne luuk...
See kõik selleks, et muidu ju elektrimootorit sealt ülemisest august sisse ei pista...
Ühendamised ja asjad muidu normaalsed...
Kel mingeid muid meetodeid selleks on andke teada...
Vasakpoolses esimeses rattakoopas pead lõikumisega tegelema...kandilistel ladadel (2104, 2105, 2107) on seal luuk ning neile antenni paigaldamisega ei tohiks probleemi tulla...ülejäänutel tuleb lõigata sinna samalaadne luuk...
See kõik selleks, et muidu ju elektrimootorit sealt ülemisest august sisse ei pista...
Ühendamised ja asjad muidu normaalsed...
Kel mingeid muid meetodeid selleks on andke teada...