skuutriga sõitma???

skuutriga sõitma???

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Vasta
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

Tere. Selline info peaks kuskil lehel üleval olema, aga kahjuks unustanud, kust ma täpselt selle info sain, kuid siseveekogudega on tõesti raskusi, sellega kehtisid vähemalt viimati väga ranged reeglid, pidi olema kindel sügavus ja pindala ja mida kõike veel. ja muuseas ei loe kuidas keegi parasjagu nimetab vaid jeti ja skuuter on kaks eri asja. uuri äkki saad veekogude kaitse alt midagi teada.
m
mauer
Foorumi kasutaja
Autod: Lada Niva 1,7i ; BMW 525tds; Wolksvagen passat 1,9 tdi

Postitus Postitas mauer »

Minu teada on samamoodi, nagu karrson15 kirjeldas...
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

Jett on see millega vee peal sõidetakse...vahet pole kas püstisõit või istudes..mõlemad on samad...
Skuuter (scooter) on tegelikult 50 kuubikulised motorollerhiirte sõiduriistad, mida praegusel aastaajal kogu aeg liikvel on...need siis automaatkastiga...ning nende nimetus on tegelikult skuuter...
Rollerid on aga sellised asjad nagu on Vespad ja Vjatka...need on klassikalised rollerid...
Sellised on minu andmed...
Kui kellelgi on teised andmed, siis andke aga tulla... :)
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

täpselt nii see asi ongi nagu karsson 15 ütles ning võimsuse järgi jaotakse neid ka eraldi klassidesse, kuid päris ei eksi ka PuZuP, sest tõesti on ka veel kaherattalised sõiduriistad mis tänava peal sõidavad, tegelikuses on neil originaal nimes vist erinevused, kuid rahva päraselt mõlemad skuuter(või siis scooter, tegelt vist tänava oma scooter ja veeliikur skuuter, aga mõni targem võib nimede kohapealt parandada, sest ei ole päris kindel) kuid kindlasti peaks olema veeliikurid kahtee tüüpi, see millel enamus ajast seisad on jeti ja teine siis skuuter.
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

http://www.ejml.ttu.ee/algus.html
siit peaks leidma mõned seadused
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

ja võibolla ma ka eksin nende liigitamises, nii et pead ei anna kuis asi on:sein
, kellel tõsisem huvi, siis internett annab palju vastuseid.:rolleyes
Vasta