K: weber
-
ffanatt
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 2101, 21063, Mitsubishi ECLIPSE
sain weber karburaatori. karbussi küljes oleval tähisel on kirjas: weber
84 HF CB
B 4 K 30 küsimus siis selline, et kas sellist karbussi on keegi proovinud sigullile peale panna? auke oleks vaja natuke ovaalsemaks puurida siis läheks kollektorile peale.
84 HF CB
B 4 K 30 küsimus siis selline, et kas sellist karbussi on keegi proovinud sigullile peale panna? auke oleks vaja natuke ovaalsemaks puurida siis läheks kollektorile peale.
pidur = kiiruse surm
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
Weber 83 HF AA/BA on kaheliitrise sirje pealt. 84 peaks olema veel suuremate lõõridega seega ehk siis mingi vana fordirimaka karpa.
kui see karpa on täismehhaaniline ja ilma elektriasjadeta siis võid peale visata prooviks..
kui sul praegu on korralik karpa peal siis paremaks ta vaevalt läheb..
kui see karpa on täismehhaaniline ja ilma elektriasjadeta siis võid peale visata prooviks..
kui sul praegu on korralik karpa peal siis paremaks ta vaevalt läheb..
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
- siim789
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a
aga miks lada karpa kehv onAlgselt postitas: karel
Ise otsin ka ladale mingit paremat karburaatorit, kui praegune 05 oma.

-
kkarel
- Foorumi kasutaja
- Autod: krossi 01
Tänan, et mõõta viitsisid, aga hmm... see on ju väiksemate lõõridega, kui lada originaal ju. Mehhaanilisel lada karpal on 2x32mm lõõrid, 05 omal 28 ja 32. Karpat pole vaja mingiks ökosõiduks, vaid lumerajaks. Ehk teab veel keegi, mille karpa ladale enam-vähem sobiks.Algselt postitas: fanatt
1. lõõr: 27,7 ; 2. lõõr: 29,5 ; 2 lõõri vahe: 69,5. aga palun:)
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
kas tal on kiirenduspump mõlemas kanalis?Algselt postitas: Walter
ford taunuse või oli tauruse karpa läheb 1:1 peale siksile. JUTT oli selline et minek oli märgatavalt paremmõlemad lõõrid avanevad korraga ja mõlemasse lõõri lööb kiirendus pump
Pole veel ise proovida saanud eks kui asja niikaugele saan siis proovin.
Männiku laiali Garage
Ei hakanud uut teemat tegema. Sattus ka minu kätte üks WEBERi poolt toodetud karburaator. Kolle peale peaks ta ilusti istuma. Õhupuhasti sigulli oma kohe ei istu, aga pole keeruline peale panna. Ja ma arvan, et sigulli õhupuhasti ei mahugi talle peale (ei mahu kaboti alla ära). Kas keegi teab, mis karpaga on tegu (fordi vms.?). Lõõrid on suuremad, kui 06-e karpal, kiirenduspump on väga suur, lisaks tulevad kiirenduspumba düüsid mõlemasse lõõri. Ujuki kamber on ka minu arust suurem. Ainus viga on see, et ühe lõõri see võll, kus see "klapp" kinnitub (avab ja sulgeb lõõri) on kõver. Ehk kellelgi on pakkuda seda võlli?
PILDID
PILDID
https://www.rsparts.ee - Võidusõidu ja performance osad
- kristjan92
- Ladaklubi Liige
- Autod: Lada Nova 21053 92' , Seat Cordoba 01'
Algselt postitas: kaspar
Ei hakanud uut teemat tegema. Sattus ka minu kätte üks WEBERi poolt toodetud karburaator. Kolle peale peaks ta ilusti istuma. Õhupuhasti sigulli oma kohe ei istu, aga pole keeruline peale panna. Ja ma arvan, et sigulli õhupuhasti ei mahugi talle peale (ei mahu kaboti alla ära). Kas keegi teab, mis karpaga on tegu (fordi vms.?). Lõõrid on suuremad, kui 06-e karpal, kiirenduspump on väga suur, lisaks tulevad kiirenduspumba düüsid mõlemasse lõõri. Ujuki kamber on ka minu arust suurem. Ainus viga on see, et ühe lõõri see võll, kus see "klapp" kinnitub (avab ja sulgeb lõõri) on kõver. Ehk kellelgi on pakkuda seda võlli?
PILDID
kui neid pilte vaatasin siis mulle jäi mulje et see karpa 08 oma
Tehnika lolli käes on vanaraud!
Autosõit on nagu keeleoskus – seda tuleb praktiseerida; lõputult praktiseerida.
Autosõit on nagu keeleoskus – seda tuleb praktiseerida; lõputult praktiseerida.