On keegi ka ladal sellist varjanti proovinud?
On see teostatav?
Pakun et tulemus jääks sexikas

Võta see kardinatoru ning painuta siis...ka katkisena võib teda plastseks lugeda...sest ta hoiab ju oma kuju, ka kaheks tükiks olles on tal ju mingi kuju...Algselt postitas: Raitsraisk
Kui ma nüüd õieti mäletan siis elastsus oli ikka aine omadus võtta tagasi oma esialgne kuju ja plastsus vastupidiselt omadus säilitada talle antud kuju
Mulle tundub, et Sa pole Arensburgeri loengutes käinudAlgselt postitas: PuZuP
Võta see kardinatoru ning painuta siis...ka katkisena võib teda plastseks lugeda...sest ta hoiab ju oma kuju, ka kaheks tükiks olles on tal ju mingi kuju...
Nagu ma juba ütlesin, et kõik oleneb kumma nurga alt vaadata...
Kui me toru soojendame, siis saame tema kuju muuta nii, et ta pooleks ei murdu - ehk toru on töödeldav elastsuse arvelt...plastsus tuleb mängu siis, kui ta maha jahtub...siis ta peabki sellesse ümarasse kujusse jääma...niipidi võttes oleks definitsioon samuti õige...kellele ema, kellele tütar...
Ja üleüldse ei ole vaidlemine füüsikaliste definitsioonide üle selle teema eesmärgiks...
Minu mäletamist mööda lubas keegi foorumist, selle inglisilma teema ära proovida kardinatoruga juba hiiglama ammu...siis kui esimene inglisilmade teema veel eksisteeris...
Kas oli ka edu siis sellel kodanikul ?