ega ma juhtmeid ei lasknudki omavahel kokku,nii loll ma ka poleAlgselt postitas: Pontu
Kui kõlari otsad kokku lasta siis ei peagi enam häält tulema, sest midagi kärssas sisse nt. lõppvõim. Antenni juhet kasutatakse võimu sisselülitamiseks küll mitte aga alaliseks toiteks.
küsimus maki juhtmete kohta
küsimus maki juhtmete kohta
- arvi100
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85
Soovitan soojalt:http://www.streetrace.org/foorum/index.php
Registreeri kasutajaks,kui sa juba ei ole ja saad oma probleemile lahenduse.
Keh 6200 juhtmed/värvid on samad kuid probleem sama
mõlemad on 1995 a.mudelid ja internetis ei ole enam
manuaali üleval.
Registreeri kasutajaks,kui sa juba ei ole ja saad oma probleemile lahenduse.
Keh 6200 juhtmed/värvid on samad kuid probleem sama
mõlemad on 1995 a.mudelid ja internetis ei ole enam
manuaali üleval.
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
-
rraitsraisk
- Suletud kasutaja
makkidel pidi erinev olema küll aga omal läks 290 eeku,tsips kallis,ja kasseti ikka ei saand mängima,oleks jah kallimaks läind,aga siis kui esimene palk käes lasen selle kah korda teha,aga jah,enam vist ei laseks nii kallilt teha,kuigi ei tea,pidavat suht odav olema tuttavad rääkisid,teises kohas pidi kirves olema,aga eks vaata siis,aga kuna pioneer oli siis tegin kordaAlgselt postitas: Raitsraisk
küsikski kohe et palju see vahetus läks, omal sama mure
- siim789
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a
mul on Denveri cd/mp3 raadio. Tagant ripuvad välja 4 juhet, millel pistikud otsas ja ilusti kapslid peal:
RCA Jack Line Out punane(R) ja valge(L)
RCA Jack Line In punane(R) ja valge(L)
üks paar juhtmeid peaks vist olema, et saad nt cd box-i taha panna ja kas äkki see line out võib olla et saad võimu taha panna(poes küll öeldi mulle et ei ole võimu väljundit). Äkki targemad mehed teavad.
RCA Jack Line Out punane(R) ja valge(L)
RCA Jack Line In punane(R) ja valge(L)
üks paar juhtmeid peaks vist olema, et saad nt cd box-i taha panna ja kas äkki see line out võib olla et saad võimu taha panna(poes küll öeldi mulle et ei ole võimu väljundit). Äkki targemad mehed teavad.
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Line out on liiniväljund ehk siis maakeeli tuleb sealt väga lahjade "volüüminäitajatega" muusika. Umbes nii nagu makil otse helipeast. Võimendamata signaal noh...
Sinna saab küll eraldi võimu järgi sättida. Võimendi gain/tundlikkus reostaadist regullid musa parajaks. Ma oma aruga ühendaks sinna supaka võimendi. Kõigi pillidega ei pruugi muidugi alati soovitud tulemust anda.
Mis Denveriga tegu? Ega ometi see "giga-mega" igatsugu pesade (USB ,SD ,MMC kaart) ja viledega CAD-450? Kasutan ise säärast marki ja pole olnud viitsimist ,et proovida ,mis tirin sealt väljundist kostab. Kui juhuslikult proovi teed ,viska paar rida tulemustest.
Nimetatud leiutisel annab line outist 350mV ja takistuseks 10 kOhmi. Targemad ,kommige!
Sinna saab küll eraldi võimu järgi sättida. Võimendi gain/tundlikkus reostaadist regullid musa parajaks. Ma oma aruga ühendaks sinna supaka võimendi. Kõigi pillidega ei pruugi muidugi alati soovitud tulemust anda.
Mis Denveriga tegu? Ega ometi see "giga-mega" igatsugu pesade (USB ,SD ,MMC kaart) ja viledega CAD-450? Kasutan ise säärast marki ja pole olnud viitsimist ,et proovida ,mis tirin sealt väljundist kostab. Kui juhuslikult proovi teed ,viska paar rida tulemustest.
Nimetatud leiutisel annab line outist 350mV ja takistuseks 10 kOhmi. Targemad ,kommige!
- siim789
- Foorumi kasutaja
tegemist on denver CAD350-ega 4x40w sai 1001 kodumasinat kauplusest 1100 eeguga ostetud fordi enne... sea olid mul mingid odavad denveri kõllid kah aga selle komplektiga ei tulnd üldse häält välja. Nüüd aga tõstsin oma 07-messe ümber kus juba ostes olid 4 pioneeri sees ja teeb päris head häält.
Aga jah just seda ma tahtsin teada, et kas see on subwoofri jaoks mõeldud.
Aga jah just seda ma tahtsin teada, et kas see on subwoofri jaoks mõeldud.
-
gGhostRider
- Foorumi kasutaja
vabandan,väga vabandan, et ma vana teema üles kakkusin, aga asi on selles et mul raadiol on taga kaks otsa(ei mäleta tekste enam), mingi RCA või kuda need on,et kas need on suppari võimu jaoks?
ei saand eelnevatest postidest aru hästi,
makk muidu selline: http://www.pioneer.co.uk/uk/products/25 ... index.html
see siiski erinev makk sellest mille pärast ma teema algatasin,aga jah...võimu veel pole seega proovida ka ei saa ja kui ongi võimu jaoks siis kas sinna võib otse ka suppari taha ühendada?
ja sellega seoses veel et kas ühe otsa külge lähevad mõlemad supaka juhtmed,üks sisse üks välja poole?
siis on selline asi ka veel,et ei tea mis suuruses juhtmet peaksid olema suppari ja võimu vahel,ning siis veel võimu ja raadio vahel,
suppar muidu selline: http://www.pood.akustika.ee/index.php?G ... rrency=EEK
ja võimu ostan ILMSELT sellise: http://pood.akustika.ee/index.php?GID=1 ... rrency=EEK
(kui teil on soovitada paremat võimu mis umbes samas hinnaklassis siis palun väga)
need supparid ja võimud panin selleks et arvan et juhtme paksused olenevad võimsustest:)
niiet ootaks siis võimalikult täpset vastust,ka arvan et esitasin oma küsimused piisavalt hästi,kui midagi veel täpsustada vaja siis küsiga;)
ei saand eelnevatest postidest aru hästi,
makk muidu selline: http://www.pioneer.co.uk/uk/products/25 ... index.html
see siiski erinev makk sellest mille pärast ma teema algatasin,aga jah...võimu veel pole seega proovida ka ei saa ja kui ongi võimu jaoks siis kas sinna võib otse ka suppari taha ühendada?
ja sellega seoses veel et kas ühe otsa külge lähevad mõlemad supaka juhtmed,üks sisse üks välja poole?
siis on selline asi ka veel,et ei tea mis suuruses juhtmet peaksid olema suppari ja võimu vahel,ning siis veel võimu ja raadio vahel,
suppar muidu selline: http://www.pood.akustika.ee/index.php?G ... rrency=EEK
ja võimu ostan ILMSELT sellise: http://pood.akustika.ee/index.php?GID=1 ... rrency=EEK
(kui teil on soovitada paremat võimu mis umbes samas hinnaklassis siis palun väga)
need supparid ja võimud panin selleks et arvan et juhtme paksused olenevad võimsustest:)
niiet ootaks siis võimalikult täpset vastust,ka arvan et esitasin oma küsimused piisavalt hästi,kui midagi veel täpsustada vaja siis küsiga;)
- siim789
- Foorumi kasutaja
Sinu antud lingil ju kirjas, et tollel makil on RCA olemas. Maki taga vist peaks olema 2 ümmarguse pistikuga juhet(valge ja punane pistik) ja need mõlemad lähevad võimendisse ja võimendist edasi tavakõlaritesse või siis subwoofrisse. Aga ilma võimuta sealt küll vist mingit häält välja ei tule kui ainult subwoofri sinna külge paned.
[Muudetud: 21-2-2007 siim789]
Proovisin oma CAD-350nega ära selle RCA... täitsa head häält tuleb sealt välja. Ühendasin aktiivsubwoofri sinna külge ja heli muutus päris normaalseks autos kohe:spinAlgselt postitas: logman
Kasutan ise säärast marki ja pole olnud viitsimist ,et proovida ,mis tirin sealt väljundist kostab. Kui juhuslikult proovi teed ,viska paar rida tulemustest.
[Muudetud: 21-2-2007 siim789]
okei...sain siis targemaks, ega mul ongi suppar praegu tagakõlarite juhtmete otsa pandud ja makist keeratud enamusjaolt taha see heli....Algselt postitas: siim789
Sinu antud lingil ju kirjas, et tollel makil on RCA olemas. Maki taga vist peaks olema 2 ümmarguse pistikuga juhet(valge ja punane pistik) ja need mõlemad lähevad võimendisse ja võimendist edasi tavakõlaritesse või siis subwoofrisse. Aga ilma võimuta sealt küll vist mingit häält välja ei tule kui ainult subwoofri sinna külge paned.
aga ikkagi,mis juhtme paksuseid peaks kasutama,ise mõtlesin et äkki 7mm peaks piisama(juhtme läbimõõt):puzzled
- siim789
- Foorumi kasutaja
http://salupa.exe.ee/index.php?leht=10/juhe&menu=teo
Siin saad arvutada, võimendile ettenähtud kaitsme ja juhtme pikkuse järgi. Samuti leiad ääremenüüst kusagilt ka oma võimendi tegeliku võimsuse(enamasti see on väiksem, kui paberites kirjas)
Siin saad arvutada, võimendile ettenähtud kaitsme ja juhtme pikkuse järgi. Samuti leiad ääremenüüst kusagilt ka oma võimendi tegeliku võimsuse(enamasti see on väiksem, kui paberites kirjas)
-
zzikz
- Foorumi kasutaja
- Autod: citroen,fiat,renault
blaukari võim parem muidu. sellele võimule 8mm juhe (- võta kerest võimu lähedalt, pluss aku pealt.) ja kaitse 30amprit
http://www.pood.akustika.ee/index.php?G ... rrency=EEK
see tundub parem.
[Muudetud: 22-2-2007 zikz]
http://www.pood.akustika.ee/index.php?G ... rrency=EEK
see tundub parem.
[Muudetud: 22-2-2007 zikz]
-
kkirikuisa
- Foorumi kasutaja
- Autod: NONE
Katsedades audio panekut autosse, olen sattunud mõningate probleemide ette. Nimelt:
Kas on tingimata vaja võimendit kõlaritele panna, kui makk on 4x50W ja kaks kõlarit mõlemad eraldi on 100w?
Ja veel hullem probleem: ajutiselt proovisin ühendada ka raadiot otse akule, lõi küll valguse makis ette, kuid enamus nuppe ei funktsioneeri ja paar sekundit pärast seesolekut lülitab ise välja.
Abi oodatud.
Kas on tingimata vaja võimendit kõlaritele panna, kui makk on 4x50W ja kaks kõlarit mõlemad eraldi on 100w?
Ja veel hullem probleem: ajutiselt proovisin ühendada ka raadiot otse akule, lõi küll valguse makis ette, kuid enamus nuppe ei funktsioneeri ja paar sekundit pärast seesolekut lülitab ise välja.
Abi oodatud.

Elus on juhtunud ikka sedasamust...
maki 4*50 tähendab pmst seda, et välja annab ta mingi 4* 20vms healjuhul(rms)
kõlaite 100w on ilmselt maximum ja rms jällegi sinna 50 kanti...niiet lihtsad arvutused näitavad...et on vaja kui tahad normaalset heli...muidugi nad mängivad ka niisama..aga ei saa kõllide täit võimsust kätte
rms on siis reaalne võimsus..
loodame et ma väga puusse ei pannud oma jutuga, ise ka võhik veel
äkki lõi maki kaitsme läbi ? aga nuppude koha pealt ei oska küll midagi öelda..
kõlaite 100w on ilmselt maximum ja rms jällegi sinna 50 kanti...niiet lihtsad arvutused näitavad...et on vaja kui tahad normaalset heli...muidugi nad mängivad ka niisama..aga ei saa kõllide täit võimsust kätte
rms on siis reaalne võimsus..
loodame et ma väga puusse ei pannud oma jutuga, ise ka võhik veel

äkki lõi maki kaitsme läbi ? aga nuppude koha pealt ei oska küll midagi öelda..