küsimus maki juhtmete kohta
asi siis selline et ei tea juhtmete tähendusi,makiks on siis PIONEER KEH-p5200
juhtmeid on hulga,makist tulevad siis välja sellised juhtmed:kollane ja sinine mis omavahel ühenduses,ja peale on kirjutatud SYSTEM REMONTE CONTROL,
siis on punane(+),hall musta triibuga,hall,roheline musta triibuga,roheline,oran?,roheline punakas-pruuni triibuga,must helesinise triibuga,must halli triibuga,must(ilmselt mass) ja siis tulevalt teisest kohast veel kaks halli juhet välja,üks ots on punane ja teine valge,äkki keegi oleks nii tark ja ütleks tähendused,kuskilt lugesin et musta triibuga vist mass ja puhta värviga pluss,aga muud värvid:yllatunud
ei oota siis igasugust õiendamist,sooviks konkreetset vastust:spin
EDIT:ja selle sinise ja kollase juhtmega nii et sinisel on SYSTEM REMOTE CONTROL ja kollasel CELLULAR MUTE
juhtmeid on hulga,makist tulevad siis välja sellised juhtmed:kollane ja sinine mis omavahel ühenduses,ja peale on kirjutatud SYSTEM REMONTE CONTROL,
siis on punane(+),hall musta triibuga,hall,roheline musta triibuga,roheline,oran?,roheline punakas-pruuni triibuga,must helesinise triibuga,must halli triibuga,must(ilmselt mass) ja siis tulevalt teisest kohast veel kaks halli juhet välja,üks ots on punane ja teine valge,äkki keegi oleks nii tark ja ütleks tähendused,kuskilt lugesin et musta triibuga vist mass ja puhta värviga pluss,aga muud värvid:yllatunud
ei oota siis igasugust õiendamist,sooviks konkreetset vastust:spin
EDIT:ja selle sinise ja kollase juhtmega nii et sinisel on SYSTEM REMOTE CONTROL ja kollasel CELLULAR MUTE
aga see kollane on sinisega ühenduses,ja ma olen kuulnud et oranz pidi olema teiseks plussiks et siis makk töötab koguaegAlgselt postitas: niffkin
kollane on mälu toide, pane see punasega kokku kui tahad et makk koguaeg töödata saaks, teised on kõllide juhtmed ja paljusid sul tegelikult vaja ei lähegi:)
et paned kollase, punase ja musta ja siis makk töötab, ja siis paned kõllid
jäi see kah ütlematta et kollane on musta triibuga,ja siis motamehe ütlus:
aga sin pole kõiki ja kollane on lihtsalt ühe värvigaPunane - 12v (maki toite "pluss")
Must - Mass (kere)
Kollane - tuled (lülitab maki valgustatusta)
Oranz - Mälu toide (+12v)
Sinine - Antenni automaatika
Roheline - tagumine vasak kõlar
Valge - esimene vasak kõlar
Hall - esimene parem kõlar
Lilla - parem tagumine kõlar
Kõlari juhtmetel puhas värv "pluss" ja musta triibuga "miinus"
noh ilmselt siis on kui nii ütled aga miks ta sinisega ühenduses on,sinine tuleb kollase kõrvalt august kohe välja,ühesõnaga on ühenduses SYSTEM REMOTE CONTROL ja CELLULAR MUTE:ohuvita mille,see kelle käest ma ta ostsin ütles et ühenduses ta oli ja töötas,ma ise ka nägin et töötas,äkki peavadki olema koos:puzzled
leidsin sellise asja kah veel:Algselt postitas: olaaf
kollane on hands free süsteemi signaal, et maki vait paneks kui mobla heliseb..
mida see antenni automaatika toida teeb,kas seda on üldse vaja?ja mis ühist on handsfreel ja antenni automaatikal:yllatunudAlgselt postitas: motameesPunane, mälu järgi, maki toide. Kollane või oranz oli mälu toide. Need mõlemad "plussid" (sinu postitusest sain aru, et ühendasid need "miinusesse"). Sinine oli hoopis minu mälu järgi antenni automaatika toide. "Mass" tuleb kas kerest või tavaliselt musta juhtme kaudu.
-
rraitsraisk
- Suletud kasutaja
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
- Kontakt:
Hehh. Olen kuulnud et sinine on võimu oma. Ja olen ka võimu jaoks kasutanud. Kollase panen mina alati punasega kokku ehk plussile. Siis must on mass. Ja triibuga ja triibuta värv on kõlar.
Kas mitte ei olnud kollane se et kui maki välja lülitad jätab kanalid meelde. Kui oled need kanalid salvestanud.
Kas mitte ei olnud kollane se et kui maki välja lülitad jätab kanalid meelde. Kui oled need kanalid salvestanud.
ma ei tea,olen siit foorumist leidnud mitmesugust arvamist,osadel vist ongi kollane mälupluss ja oran??
ma ikka proovin panna oran?i plussi,kui ei mõju:Dsiis kollane,
ühesõnaga sinist ma ei kasuta,kuna pole võimu nkn,ja kollase/oran?i kah jätan mängust välja,aga kõlarijuhtmetega veel et kas siis iga puhtavärvilise kohta üks triibuline w?ja kas võtan suvaliselt igale (kõlari)massile paarilise mitte pole mingit kindlat paari seal?
ma ikka proovin panna oran?i plussi,kui ei mõju:Dsiis kollane,
ühesõnaga sinist ma ei kasuta,kuna pole võimu nkn,ja kollase/oran?i kah jätan mängust välja,aga kõlarijuhtmetega veel et kas siis iga puhtavärvilise kohta üks triibuline w?ja kas võtan suvaliselt igale (kõlari)massile paarilise mitte pole mingit kindlat paari seal?
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
- Kontakt:
kõllidega on ni. ET näiteks võtad kollase. Üks kollane triibuga teine triibuta ja ühendad kõlari külge. Triibuta on + ja triibuga on miinus. Kõlaritel on kah vahe. Kah + ja miinus. Et kõllid ikka korralikut töötaks. Ja kui paned kõik lambist siis ei pruugi korralikult tööle hakata. Siis peaks olema 2paari esimeste kõllide oma ja 2 paari tagumiste kõllide juhtmeid. EI te mis värvidega on jne. Ja siis on veel et parem ja vasak. Se sellepärast et kui stereo töötab et õieti mängiks.
no eks ma uurin siisAlgselt postitas: grimes
kõllidega on ni. ET näiteks võtad kollase. Üks kollane triibuga teine triibuta ja ühendad kõlari külge. Triibuta on + ja triibuga on miinus. Kõlaritel on kah vahe. Kah + ja miinus. Et kõllid ikka korralikut töötaks. Ja kui paned kõik lambist siis ei pruugi korralikult tööle hakata. Siis peaks olema 2paari esimeste kõllide oma ja 2 paari tagumiste kõllide juhtmeid. EI te mis värvidega on jne. Ja siis on veel et parem ja vasak. Se sellepärast et kui stereo töötab et õieti mängiks.