K: suhtumine tsiklimeestesse?
K: suhtumine tsiklimeestesse?
-
zzikz
- Foorumi kasutaja
- Autod: citroen,fiat,renault
kõige rohekm ajab närvi kui et mööduvad vasakult poolt, tallinna teed on siuksed et vaatad ees on auk ja tõmban ntx vasakule veits, ei viici passida kogu aeg peeglisse kas mõni tsikkel tuleb sealt või ei tule alati ei näe ka, ja järsku hüppab mõni tsikkel välja, kui tuleb külge siis tuleb külge, mul pohh, sõitku eeskirjade järgi. aga ikkagi ajavad närvi, muus osas nad ei häiri ja muidu toredad asjad, veel ajavad närvi jalgratturid kes sõidavad mnt peal 4kesti reas oma 30ga ja panevad liikluse kinni, mu meelest oli kunagi eeskirjas kirjas et soolomootorattad tohivad 2eksti ühel sõidureal kõrvuti liikuda, kas siis jalgratturitega mitte sama pole? nad võiksid siis vastutulla ja mööda lasta, kui liiguvad 4kesti siis enda probleem ja olen kõvasti nende vihaseid nägusi oma manöövrite pärast näind:D aga kuidas küla koerale, nii koer külale
Olen ise tsikli omanik ja mulle nad meeldivad aga ükskord ajas küll kopsu üle maks kui u. 15 baigi venda otsustasid kristiine ees kõikidest liikuvarest autodest, igalt pool kus võimalik läbi pugeda ja mitte seisvatest vaid sõitvatest ja kiirused olid seal 40-50 km/h juures (autodel). Kes must paremalt ja kes vasakult ja vaata ,et peeglid alles jäid ja kui ma ühegi väikese august kõrvalepõike oleks teinud siis oleks mõni mees küll mingi auto rataste all olnud, set ma lihtsalt ei oleks oodanud, et keegi sellises olukorras mööda sõidab. Aga see selleks, sest igal pool on keegi kes kellegi mainet alla tirib.
-
bbacteria
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
senikaua ei ole mul tsiklimeeste vastu midagi kuni nad pole mulle midagi teinud ...mul on endal päris mitu tuttavat ja sõpra tsikli vennad .. ja au neile et suudavad ohjeldada selliseid 2 rattalisi ..ise ei ole just tsiklimees aga vaadata meeldib küll eriti bike-d ...raju 18000 pööret
...see selleks , see vaid minu arvamus 

-
iIndy
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
- Kontakt:
Leiaks nüüd selle video kah veel üles,kuidas Rootsis tsikkel "annab"...
348 km/h oli vist lõppkiiruseks...
Hea küll,üks pildike soomlastest siia,mootori võmsus 164 HJ(nii kuulsin), täisstereo ja raadioside teise mootorrattaga.
10 põhjust, miks Gold Wingiga sõitjad ei viipa vastusõitvatele tsiklimeestele:
10. Polnud kindel, kas vastusõitja viipas, või tegi käega niisama mõttetu liigutuse.
9. Kardavad, et külmetuvad, kui eemaldavad käe soojendusega leistangilt.
8. Artriit ja ühe jutiga läbitud 600 kilomeetrit teevad käe tõstmise raskeks.
7. Peegeldus kriimustatud tuuleklaasilt pimestas hetkeks.
6. Kohviaparaadis sai just kohv valmis.
5. Magas sel ajal, kui vastusõitja viipas.
4. Pidas sõites mobiiliga kolmepoolset nõupidamist oma börsimaakleri ja tsikli tarvikute müüjaga.
3. Oli segaduses kummalise kujuga täpi ilmumisest radariekraanile.
2. Oli ametis samaaegse vedrustuse rõhu reguleerimise, istme kõrguse sättimise, CD-mängija lugude programmeerimise ja satelliit-navigeerimise seadme näidu lugemisega.
1. Ei leidnud nii kiirelt üles üles nuppu "Automaatne Viipaja".

348 km/h oli vist lõppkiiruseks...
Hea küll,üks pildike soomlastest siia,mootori võmsus 164 HJ(nii kuulsin), täisstereo ja raadioside teise mootorrattaga.
10 põhjust, miks Gold Wingiga sõitjad ei viipa vastusõitvatele tsiklimeestele:
10. Polnud kindel, kas vastusõitja viipas, või tegi käega niisama mõttetu liigutuse.
9. Kardavad, et külmetuvad, kui eemaldavad käe soojendusega leistangilt.
8. Artriit ja ühe jutiga läbitud 600 kilomeetrit teevad käe tõstmise raskeks.
7. Peegeldus kriimustatud tuuleklaasilt pimestas hetkeks.
6. Kohviaparaadis sai just kohv valmis.
5. Magas sel ajal, kui vastusõitja viipas.
4. Pidas sõites mobiiliga kolmepoolset nõupidamist oma börsimaakleri ja tsikli tarvikute müüjaga.
3. Oli segaduses kummalise kujuga täpi ilmumisest radariekraanile.
2. Oli ametis samaaegse vedrustuse rõhu reguleerimise, istme kõrguse sättimise, CD-mängija lugude programmeerimise ja satelliit-navigeerimise seadme näidu lugemisega.
1. Ei leidnud nii kiirelt üles üles nuppu "Automaatne Viipaja".

Suhtun positiivselt, kui tagant tuleb ja liigub minust kiiremini, tõmban isegi kõrvale teinekord, et saaks mööduda. Ise elan Kristiine keskuse kõrval ja öösel valdavalt aken lahti, kuid ainus emotsioon, mis 9000 rpm juures töötava mootori mööduv hääl minus tekitab, on kerge kahetsustunne, et tema seal, aga mina siin...
Rollerivennad ei meeldi, ühe ajasin eriti närvi kord kui jalgrattaga liigeldes temast sirge tee peal lihtsalt mööda sõitsin
, punnitas mis ta punnitas, aga järgi ei saanud 
Rollerivennad ei meeldi, ühe ajasin eriti närvi kord kui jalgrattaga liigeldes temast sirge tee peal lihtsalt mööda sõitsin

Juhuslikult kolasin ringi ja leidsin, et ladafoorumit loetakse mõjalgi. http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=26860
Ega minulgi tsiklivendade vastu midagi ei ole. Aga suvel ajas ikka s*ta keema küll kui ühe päeva jooksul sõidavad maja eest vähemalt 20 korda läbi rollerid, krossikad ja pocket bike'd(iga üks vähemalt 20 korda). Ok, ma saan aru, et sul on vaja kuskil ära käia ja asja eest sõita, aga nemad tiirutavad niisama. Talvel õnneks seda probleemi ei ole.
Ja väga paljud rollerinokad(mitte kõik. ise sõidan ka rolleriga vahest) on jah natuke liiga ülbed või siis teine variant on see, et keegi ei tea liikluseeskirju, millest tuleneb ka nende sõidustiil. Ise sõidan sellise rolleriga millega linnaliikluses autodele jalgu ei jää. Aga varsti ei julge enam sõita kuna paljud autojuhid käituvad rolleritüüpidega natuke liiga karmilt. Võiks sellega arvestada, et autoga pole pooltki nii lihtne külili käia kui tsikliga(olgu ta siis bike, roller või miski kolmas).
Ja väga paljud rollerinokad(mitte kõik. ise sõidan ka rolleriga vahest) on jah natuke liiga ülbed või siis teine variant on see, et keegi ei tea liikluseeskirju, millest tuleneb ka nende sõidustiil. Ise sõidan sellise rolleriga millega linnaliikluses autodele jalgu ei jää. Aga varsti ei julge enam sõita kuna paljud autojuhid käituvad rolleritüüpidega natuke liiga karmilt. Võiks sellega arvestada, et autoga pole pooltki nii lihtne külili käia kui tsikliga(olgu ta siis bike, roller või miski kolmas).
Lower your standards and you'll never be disappointed!
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !