.. ja lisaks need öised tuuritamised linnas, ei lase magada
et siis rafas, milliseid kokkupuuteid on teil või kudas teie suhtute nendesse kevadekuulutajatesse?
sedap minagi..aga just see kevad nagu mingid venivillemid välja ilmunud... trügivad ette ja venivad... ja JÄÄVAD jalguAlgselt postitas: Indy
Positiivselt,oli endalgi JAWA ja valgusfoori all tegin kõigile autodele pika puuga:D ...praegustest tsiklite minekust parem ei räägigi...
Tösi ta on. Linnas normaalkiirusel söites on parema käe kaks sörme pidevalt hooval, sest elukogemus näitab, et autod peale ristmikul peatumist ei pane tsikklit tähele ja söidavad ette. Minu kogemustel enamus olid küll naised, aga möned ettekeeranud mehed julgesid veel mo pidurduse peale rusikat vibutada. Vot see ajab tsikklimehe küll marru, kui autojuht ise eksib ja siis veel ennast öigustab.Algselt postitas: motamees
Igatahes pidurilink on pidevalt töövalmis.
Kui rollerimees sulle sisse kupatab, siis kindlustusse polegi otseselt asja sest kahjud hüvitab ju süüdlase kindlustus, kuna rolleritel kindlustust pole, siis on hüvitajaks rolleri juht oma rahakoti pealt ehk siis selle lapse vanemad üldjuhul.Algselt postitas: mess
Olku osta ka tsikkel, saad teada, et 200,ga on mõnna sõita![]()
OK nali naljaks, tegelikult motaga 100% nõus. Idioote on igal pool, kahjuks ka tsiklite seljas. Aga ettenähtud linnakiirusega liikudes eriti Tallinnas sõidetakse sust isegi siis üle, kui jeebiga sõidad, rääkimata siis tsiklist. Olen ka ise mitmel korral tsikliga pidanud pinevaid olukordi taluma, kus ümberreastumisel või kõrvalteelt väljasõidul sinuga ei arvestata. Omaette klass on maanteel vastutulevad möödasõitjad, kellel on sust jummalast pohlad, nii et mine kuhu tahad. Ilmselt pahatihti ei märgata, aga tihti ka vahtiakse suurte silmadega otsa teadmisega, et sina oled väiksem sõiduk, võta koomale.
Mis puudutab rollerimehi, siis siin on küll olukord pahasti, noored nokad, kes liikluseeskirjadest mitte midagi ei tea on lahkelt linnad?unglis tarzanit mängimas. Mingid reeglid peaksid neile ikkagi kehtima. Olen sellel kevadel Tartus juba mitut rolleri matsu näinud, kõik võrdlemisi kurbade tagajärgedega. Kusjuures, et asi täielik oleks, siis mina kui "kohustuse liikluskindlustuse kõige suurem sõber!!!" ei saa mitte mainimata jätta, et kui selline nokats sulle kusagilt uksest või aknast sisse otsustab sõita, siis lahked klienditeenindajad Salvast ja teistest sõbralikest partnerfirmadest soovitavad paksu rahakotti ning meeldivaid remondifirma otsinguid, sest kindlustus ei kata sellisel juhul midagi.
Mis puutub öistesse mootori kiunutamistesse, siis ega see kaaskondlaste suhtes ilus ei ole, samas oma kogemuste järgi kiunutavad vähemasti Annelinnas (Tartu paneelikate rajoon) tsiklimehed oma rattaid ca neljal kuul aastas, aga naabermaja rullnokad testivad kepsude vastupidavust aasta läbi ja ka valdavalt öösiti.