2101, Reddoggy, 1973

2101, Reddoggy, 1973

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
r
reddoggy
Suletud kasutaja

2101, Reddoggy, 1973

Postitus Postitas reddoggy »

niih... naq lubasin uued pildid ja nyyd siis andke arvamusi ja nõuandeid:PPilt
r
reddoggy
Suletud kasutaja

mingi jama on..... rohkem kui 1 pilt ei lasegi panna.....:sein
o
omega
Foorumi kasutaja
Autod: bemmid
Kontakt:

Postitus Postitas omega »

Igasse postitusse saab panna failina ainult ühe pildi vist, nii et tee postitusi juurde ja pane aga pilte ;)!
r
RG
Foorumi kasutaja
Autod: Bmw 750i
Kontakt:

Postitus Postitas RG »

tee äkki pildid vähe väiksemaks
Vanametalli,mööbli,vanatehnika ja kodukraami utiliseerimine
+ 372 50 51 300
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

"Ettevaatust pederast" märgiga auto seisab vist peatumiskeelutsoonis.:)
C
r
reddoggy
Suletud kasutaja

irw..... selke mis see märk tähendab siis:lol
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Autod: BMW V8, Pontiac V8
Kontakt:

Postitus Postitas CozmonauT »

nõuanne - kaota tagat ära 3 kleepsu, ja hoia nii nagu ta on. mõnus vanakoolikas, katuseraam, värv, natuke rotika välimusega, kleeps esiklaasil, taga porilapakatel helkurid jne.. see on seffff
o
omega
Foorumi kasutaja
Kontakt:

No aga pane ikka veel pilte, tahaks autot ikka teise nurga alt ka näha ;). Pildike sisust ja kapotialusest ei teeks ka paha.
r
reddoggy
Suletud kasutaja

kahjuks pole esiaknal see kleeps vaid sirm. aastast 80. taga est kleepsu ma ei saa kaotada sest ma ei saanud muudmoodi sellega soome ja selle nn. pederasti märgi sai pandud kahjuks õppesõidu ajaks :) värvi koha pealt on selline asi et ta peab minema korra värvitöö peale rooste näitab natikene ennast ja plaanis ka kroomi parandada.... Pilte ma kahjuks ei saa lisaks... tahaks ja on olemas aga ei suuda näidata.... mingi tehniline põhjus siinpoolel.. aga varsti leiate rohkem pilte ikka carRatingust. ja ma luban et see mootori osa saab ka jäädvustatud ja salong ka :P
r
reddoggy
Suletud kasutaja

samas on ka plaanis selle autuga tulla mõnele lada yritusele...... juhul kui lubatax jälle.... aga samas ma ootan igasuguseid nõuandeid et jätta see autu nii originaalne kui saab... sorry lisatulede suhtes aga lihtsalt oli karm... ja needki naq hiljem nääte pole suht nii tuning laxu välimusega vaid ikke vanemat stiili
r
reddoggy
Suletud kasutaja

Lisaks leiate pilte veel http://www.carrating.org/car.php?10206 :bouncing:rolleyes
a
ando
Ladaklubi Liige
Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif

Postitus Postitas ando »

Kas esitiival on ikka originaalsuunatuli? Minule tundub, et seal on mingi muu asi.
Kõrvalistuja uks tundub kah mõlkis olevat, aga see võib vaid pildimoonutus olla .
Kena masin. ;)
Jõud taga, peab minema.
o
omega
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Algselt postitas: ando
Kas esitiival on ikka originaalsuunatuli? Minule tundub, et seal on mingi muu asi.
Kõrvalistuja uks tundub kah mõlkis olevat, aga see võib vaid pildimoonutus olla .
Kena masin. ;)
Näägutaks ka natuke:
Miks ei ole originaal 01 velgesid all ja kus on küljekarpidel käivad kroomliistud? Ja auto küljed on hoopis tumedamat värvitooni kui kapott ja katus. Ei ole ta sul nii originaal midagi kui sa algul siin hõiskasid, et keegi pole nii hästi säilinud 01-te näinud.
Näe, carratinguski korralikum masin kui sul esindatud:
http://www.carrating.org/car.php?7551

Aga üldiselt on su auto ka hästi säilinud ja päris kobe tükk, niiet hoia oma autot!
;)
r
reddoggy
Suletud kasutaja

Miks ei ole originaal 01 velgesid all ja kus on küljekarpidel käivad kroomliistud? Ja auto küljed on hoopis tumedamat värvitooni kui kapott ja katus. Ei ole ta sul nii originaal midagi kui sa algul siin hõiskasid, et keegi pole nii hästi säilinud 01-te näinud.

Niih nati siis ka infot teile :P Paraku on tal all originaalveljed koos originaal kilpidega.. Teiseks jah sul on õigus... küljed ja otsad on teist värvi.. originaalvärv on säilinud katusel, kapotil, ja tagaluugil :( ja kas sa tõesti siis ei ole nati tuhlanud ajalugu selle aasta mudelite kohta. Ei olegi ette nähtud tall küljekarpidele käivaid kroomliiste.Minul on kyll kohad olemas ja augud ka kuid siis kui see masin osteti, siis olid kroomliistud lisavarustusena võimalik vaid osta.Sellel mudelil on vaid naq näed kus ja neid pole võetud vähemaks ega juurde pandud. Kahjuks jah ei ole tal originaalsed kyljesuunatuled.. Ma tegelen selle otsimisega ja paigaldan nad tulevikus. PS. seesama link kus sa mind suunasid.. ei täheldanud ma ühte asja :P Kus oled pannud oma antenni???? Mul on ta sisse endal lykatud ja kahjuks ma ei leia võtit et teda välja tõmmata, muu asjaga ma ei taha torkida... äkki krt lõhun ää ka veel. Muidu jah on seegi eksemplar sinupoolt suunatu väga heas välimuses. Respekt! Ja eks ma hoian oma masinat.
a
allah
Foorumi kasutaja
Autod: 02, 013, 083

Postitus Postitas allah »

Antenni saab traadist väänatud konksuga välja tõmmata.

Ümmargused suunatuled olid müügil näiteks Volga poes, kui ma õigesti mäletan.

Esiakna sirm on ajastukohane ja minu arvates sobib väga hästi.

Aga seda, et 01 tehasest ilma alumiste iluliistudeta tuli kuulen küll esimest korda. :puzzled

Edu vanakese korrastamisel!

PS: Püüa auto puhtana hoida ja vahata regulaarselt, muidu roosteuss ronib värvi ja kroomi kallale.
k
krister
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '80

Postitus Postitas krister »

Algselt postitas: Reddoggy
..ja kas sa tõesti siis ei ole nati tuhlanud ajalugu selle aasta mudelite kohta. Ei olegi ette nähtud tall küljekarpidele käivaid kroomliiste.Minul on kyll kohad olemas ja augud ka kuid siis kui see masin osteti, siis olid kroomliistud lisavarustusena võimalik vaid osta.Sellel mudelil on vaid naq näed kus ja neid pole võetud vähemaks ega juurde pandud. ..
Karpide liistud olid kõigil vazidel, 80-ndate II pooles muutusid nad mustaks, materjalilt kummist-plastmassist olevateks moodustisteks. 05...07-tel olid nad alsusest peale musta värvi. Kui "vanemad" inimesed meenutavad, et autol ostes ei olnud liiste, siis võib olla oli sedasi, et auto ei ostetud mitte poest, vaid mustalt turult, kus siis eelmine omanik "parendas" auto roostekindlust ja eemaldas liistud. Tol ajal oli üldlevinud teadmine, et see iluliist on üks roostekoguja.
Veljed on sul valed, ilukilbid on valed, välimine tahavaatepeegel on vale. Aga mis siis? Tõeliselt kadedaks teeb uue ärkamisaegne "EESTI" silt! Ja see ?eff pakiraam! Pakiraami puudus on muidugi selles, et bensukulu suureneb. Kas ma näen õigesti, et sees on eesistmetel koopeariivide aegsed peatoed?

Ükskord varem oli ka su auto teema siin üleval, siis avaldasin arvamust, et võiksid oma autot "tuunida" 1970...80-ndate vaimus. Kokkuvõtteks on minu meelest tegu kihvti ajastutruu nostalgia autoga, mis muutmata säilinud kujul on väärtus omaette. Seega mina ei muudakski midagi, vast korrastaks tehniliselt veidi, sest kindlasti on nii vanal autol alati midagi korrastada ;-)
Vaata ka selles foorumis olnud teemat "Nõuka aegne tuuning" (link) .
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

Pakiraam on tõesti sheff:) minu autol ka umbes selline, mõnusalt viliseb sõites. Ilukilbid õiged, kui väikese lisaga, need kilbilukud müüdi vene ajal, nad selleks et kilp ära ei kaoks, ja raskendas ratta vargust. Roolile jäänud signaali rõngas :) paljudel see katki läinud. Karbiliistud pane ka sinna, kus nad olema peavad.
EI SOBI: Pederasti kleeps (copyright@motamees:)), esitiivadel 06 suunatuled, lisatulede katted, mõned mõlgid plekkidel... stanged ka päevinäinud :(
Muidu auto olukord 4 pluss, peaaegu 5 kui arvestada aastaarvu.
EDU!
Jupid Venemaalt!
k
kj
Foorumi kasutaja
Autod: BMW E34 TDS, Renault Megane

Postitus Postitas kj »

selle aastaarvu kohta normaalses korras masin, aga mis see kollane on seal esistange all ? mingi kleeps või värv ?
Kasutaja avatar
arvi100
Ladaklubi Auliige
Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85

Postitus Postitas arvi100 »

Ilukilbid on originaalid,kuid nendele on paigaldatud keskele
ärandamisvastane ümmargune mutter kus on sees kolme
soonega pesa(nagu Mercedese embleem).Kui tahad kunagi
värskemaid ilukilpe panna,siis need kinnitused kindlasti hoia alles,ehtne nõukaaegne lisavarustus.
Veljed on nii ja naa,oleme harjunud nägema siseturu jaoks
tehtud ?iguli`t 2101.Kuid eksport Lada 1200/1200L/Estate on välja lastud ka ümmarguste avadega veljel.
Silmailuks ja motivatsiooniks pane kaks reklaam pilti Lada`st
kus mõlemad veljed näha.

Jõudu vaimule ja tahtmist tegemistesse!

[img][IMG]http://img260.imageshack.us/img260/6049/21010061sv.th.jpg[/img][/img]

[img][IMG]http://img260.imageshack.us/img260/9796/21010072wb.th.jpg[/img][/img]
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
r
rotu
Suletud kasutaja

Postitus Postitas rotu »

Algselt postitas: viaccess
..esitiivadel 06 suunatuled..
Kas need ei ole tal mitte 05 suunad?:puzzled

Muidu auto päris kena ja kui värvimiseks läheb, siis tee 'Märg Asfalt' see minuarust väga ilus värv ja sobib 01-le:rolleyes Aga ma ei usu eriti, et see restaureeriatele/taastajatele/originaalishoidjatele meeldib:spin
Vasta