Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Olen nüüd lõpuks hoo sisse saanud ning õhtuti paar tunnikest garaa?is veetnud. Tegelen praegu elektrisüsteemi eemaldamisega.
Lähiajal on ka väga palju muutusi oodata.
Oi see plekiost on üks omaette ooper kohe. Siit samast Pärnu lähedalt sain, ühe vanema daami käest. Panin juba Novembris kähku asjad kinni oma jaoks ja leidsin praegu selle vaba raha, et asjad ära tuua. Kuskilt Viljandi turult olla paar aastat tagasi ostetud, aga kurva sündmuse pärast ei olnud enam kedagi autot üles ehitama.
Aga jah .. kogu komplekti sain ning suht õnnelik selle üle.
Algselt postitas: siksaator
Aga pedrox edu ehitamisel;)
Tänan. Eks ma vaikselt õhtuti mässan temaga nii palju kui jõuan, aga enne järgmist aastat uued plekid vast külge ikkagi veel ei lähe. Vahepeal vaja uus garaa? ehitada kus auto taastamiseks vajalikud asjad sees.
Pärast lammutamist hakkan tegelema mootoriga. Mõned siit klubist teavad ka mis mul mõttes. Enne suurt avalikustamist tuleb mul selles suunas ka otsustavad sammud teha.
Foori poes suhteliselt kirved hinnad. Minuarvates. Ja ega see pood läheb&on peaaegu ka nn hingusele läinud.
Muidu tore kui keegi sikse ehitada viitsib.
Küsimus, kas ikka liistud tulevad autole? Mõtlen neid külgmisi. Välimus jääb enamvähem originaaliks ?
Algselt postitas: Zetec
Foori poes suhteliselt kirved hinnad. Minuarvates. Ja ega see pood läheb&on peaaegu ka nn hingusele läinud.
Muidu tore kui keegi sikse ehitada viitsib.
Küsimus, kas ikka liistud tulevad autole? Mõtlen neid külgmisi. Välimus jääb enamvähem originaaliks ?
Praeguse seisuga külgmisi iluliiste ei tule. Veerenni omad tuleb mul küll muretseda, need tulevad tagasi.
Autot pole kavaski päris originaaliks teha, teen omale ühte väga kena ning kindlasti ka kiiret pühapäeva autot millega Pärnus suvel ringi põristamas käia.