Originaalis peaks minu arusaamise järgi iluvõre vertikaalsed ribid olema esimeselt küljelt musta värvi (kui autot otse eest vaadata siis säraks vastu ainult horisontaalsete ribide kroom). See must värv aga ei taha seal eriti püsida ja on tavaliselt maha kulunud. See värv (kui ta on ikka värv?) on minu meelest samasugune nagu tagapaneelil oleva ?iguli kirja taust on. Seal ta püsib aga paremini kuna aluspind on krobeline.
Postituse all on pilt minu auto iluvõrest kus on vähesel määral seda musta värvi säilinud (seda küll peamiselt märgi taga).
Antenni kohta: Minul näiteks võtab FM raadio paremini kui antenn ei ole täispikkuses välja tõmmatud , vaid on täispikkusest natuke lühem.
See seletatav sellega, et ta on konstrueeritud teiste lainepikkuste vastuvõtmiseks.
Esitulede kohta ka küsimus: Kas nendel tuledel on ikka pirnide kattevarjud sees? Pildi pealt igatahes ei paista.
Ilma kateteta variant on mõeldud ju halogeenpirnidele?
Neid kattevajusid on ka erinevaid: Näiteks kunagi Haapsalu nostalgiapäevadel olnud 01 -l olid kolme vardaga kinnituvad, kuid üldlevinud on kumera kopsikuga ja kahe vardaga variant. On olemas ka veel kahe varda ja sileda plekitükiga variant (vist uuem versioon). Milline õige seda ma kahjuks ei tea. Neid on reeglina vanematel autodel mitmeid kordi juba vahetatud.
Edu uunikumi hoidmisel!
[Muudetud: 1-9-2008 allah]