Mina käisin eelmise aasta kevadel Tartus OÜ Autosõidus tegemas lõppastet (1100 või 1200 kr oli, täpselt ei mäleta enam). Enne olid 2 korda järjest esmased (ei jõudnud esimese 2 aastaga koolitusele).
Koolitus kestis 1 päev (hommikust lõunani loeng, pärastlõunat kuni hilisõhtuni mässasime jäärajal) No ja enne koolitust tuli muidugi läbida linnas nö hindav sõit (so siis tunnike ringitiirutamist) Kasutatud autosid ei mäleta, aga seal pakuti hea variandina jäärajasõiduks ka ühte esiveolist sigulli:) Ja oma autoga oleks saanud ka proovida, kuid kuna paras tapm oli pidevalt taga, siis ei jõudnud ( ei oleks raatsinud kah vist)
Mina jäin kohe nii rahule, et ei tahtnud pärast enam jää pealt ära tulla:D (küsisin, et äkki saaks veel tulla...

) Koolitajad olid hästi toredad (jutukad, sõbralikud ja mis peaasi-noored, mitte mingid vanad kibestunud pässid:Dasja võeti paraja huumoriga-nii viitsisid ja tahtsid kõik süveneda ja praegugi veel õpitu selgelt meeles..No ja kui keegi väga viltu pani, siis ikka sai sõimata kah, aga sedagi tehti sellise paraja musta huumoriga, et vat järgmisel katsel lihtsalt ei saanud enam asja metsa keerata)
Kuna omal ajal sai autokoolis kah talvel käidud, siis ei olnud selle jääga eriliselt suuri probleeme, rohkem andis harjuda nende uuemate masinatega (mul ju igapäevaselt siks siiski kasutada)