Küsimus kui vanalt õppisite ära sõitmise mingisuguse masinaga?

Küsimus kui vanalt õppisite ära sõitmise mingisuguse masinaga?

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Kasutaja avatar
Suska
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Suska »

Kahjuks ma ise ei oskagi ütelda kui vanalt ma sõitsin, eks sai ikka Kamaziga sõidetud ühe ja sama käiguga ja gaasi antud põllu peal viljavõtu ajal. Arvan, et kusagil 5a. Siis sai vanaisa traktoritega sõidetud, tulin ka isa süles kusagil 7 aastaselt 8km vanaisa juurest koju ka.

Nüüd olen 13 ja sain omale auto vanaisa käest, mis oli seisnud 2-3a, sest ta sai ise omale 2107. Auto seisis mul ennem täiesti nina all, mingit tõmmet polnud. Nüüd kui võimalus on kohe sõitma, vaatama. :D
Hetkel sõidan põllu peal, põhu rullide vahel tagurdan jne. Õpin vaikselt peegeleid selgeks.

Ei kavatse vist küll seda autot meelega üle keerata või maha müüa. Tahaks korda teha ja jätta. :)
r
Roughneck
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 08

Postitus Postitas Roughneck »

Seda millal esimest korda rooli pääsen seda ma ei mäleta. Kuskil 2 ringis vb.
Aga 3 aastaselt oli juba nii härga täis, et võtsin isa mosse võtmed ja autosse.
Mootori sain käima aga vallavanem tuli ja võtis võtmed ära. Järgmisena sain sõita alles 12 aastasena, kui isaga käisime piima toomas. 13-aastaselt omandasin endale Rover 216se. Sellel sai kolb imemoodi pooleks sõidetud. Kokku teibitud kolb Ilustreerib minu toa lauda. 14-aastaselt sai juba ise auto ostetud Fiat Uno.
Sai sõita 2 nädalat ja siis olid poollassid läbi. Hiljem lugesin netist et need pididki nagu saiad minema. Ja nüüd enn 15-ndat sünnipäeva sai soetatu Lada 21083.
m
marx07
Foorumi kasutaja
Autod: 21063

Postitus Postitas marx07 »

Ohissand:rolleyes.
Esimest korda vist 14a.:rolleyes isa audi80'ga. Küll nii hilja sai proovida aga seeest kohalt minema sain väga ilusti ja välja suretamata, kusjuures isa pani auto veel suht suure kaldpinna peale. Peale seda siis tahtsin endale ka autot. Eks oli siis üks 011- jubeda välimusega- põllu peale. Nüüd on 063 ja üritan selle teha korda, et sellega sõitma hakata ja eks pärast vaatab mis edasi saab:bouncing. Olen 18a praegu ja käin autokoolis- bussiga sõitmisest on kõrini:regan:spin.
3
300mph
Suletud kasutaja

Postitus Postitas 300mph »

Päris esimest korda sõitsin isa süles vw santanaga. Esimest korda üksi sõitsin vaz 2107-ga, mida ei olnud ma nõus andma joobes isikule ning otsustasin auto siis ise koju viia. Ise olin siis 9. aastane.
r
roim88
Suletud kasutaja

Postitus Postitas roim88 »

Minu esimene auto oli mingi pedaalikas siks(01 oli)rohelist värvi ja kabriolett, see oli siis mingi umbes nii 4-ja aastaselt. Ja päris auto (nagu siis see suurem varjant) roolis olin 6-eselt, kui ma ei eksi. Algul isa süles praktiseeritud autosõitu ja siis pärast iseseisvalt puldis. Autoks oli siis see samune kopikas mis mu hetkel käsil.
Ja lubadest niipalju, et neid hakkan ma enne suve tegema ja sügisel vanust niipalju, et saan load kätte :) ja loodan ka et auto selleks ajaks valmis:cool:
l
larei
Suletud kasutaja

Postitus Postitas larei »

No esimesed korrad, mis nagu enamusel meie seast saadeti mööda isa ja vanaisade süledes.

Vanust oli tol ajal vast 4 kanti. Kuigi kadunud vanaisa on rääkinud mulle juba sellest ajast kui ma veel õietigi käia ei osanud:)
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Autod: BMW V8, Pontiac V8
Kontakt:

Postitus Postitas CozmonauT »

a mul tuli meelde et 13'lt pandi mind veoki rooli ja tehti selgeks kuidas asi käib.. suur Scania oli siis :D
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Olin alla 10 aastane kui isa suurt Scaniat sain roolida, isa süles muidugi:)
Aga täiesti ise olin roolis ehk 11-12 aastasena. Autoks oli Ford Scorpio.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
e
Einman1
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2105 PROJEKT
Kontakt:

Postitus Postitas Einman1 »

Isa süles sai esimesed tiirud tehtud 5-6 aastaselt , omapead istusin rooli 10 aastaselt autoks oli isa 2107...
Lube veel pole :(
-
-karla-
Suletud kasutaja

Postitus Postitas -karla- »

isa rääkis et kuskil lasteaia algusaastail(3-4 võisin olla) siis olin süles kopikal, kuskil 7-8a. sain esimest korda päris ise (mazda 323 86.)
vahepeal siis hoovis igast erinevaid masinaid parkinud ja nüüd endal teine siks 063, eelmine oli 011 millega talvel sai jäärada lastud ja suvel igast kergemaid trikke oksendamiseni tehtud(auto kestiski u. pool aastat minu käes :P, alguse asi. enam ei taha lammutada) kevadel lähen "kutsikaid" tegema
z
Zursu
Foorumi kasutaja
Autod: lada 2108
Kontakt:

Postitus Postitas Zursu »

nuu mingi 8 aastaselt kopika roolis. Nüüd sõidan suht iga masinaga, traktoritega ja veoautodega. Tava autoga sõitmine igat pidi täiesti selge sõidan nagu nalja :D.
ladad tuli, ladad nägid, ladad võitsid :D
e
Edel
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ-21061`84, Moskvits-2140`81, Audi A4 1.8 `99
Kontakt:

Postitus Postitas Edel »

Vanus oli kusagil 17,5 aastat ja elu esimest korda sain juhtida sellist vigurit nagu ZAZ-968A (vl. 1979a.). Peale seda sõidukid ZAZ-968M (1985a.),Datsun-Bluebird (1981a.),AZLK-2140 (1980 ja 1986a.),Moskvits-412 (1974a.) ja nüüd VAZ-21061 (1984a.).
Minul on Ziguli, aga mis on sinul?
Kasutaja avatar
apsu
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2104
Kontakt:

Postitus Postitas apsu »

esimest korda proovisin umbes kümneselt. Ema näitas ette ja läks peenart kõplama. Esimesed korrad sai ikka välja suretatud, aga paar korda ja hakkasin tagurdamist harjutama. Sama päev tegin tutvust nö. garaa?iga. Autoks oli siis seesama 04, mis praegu minu valduses. Alates tollest ajast sõidan pidevalt, viimased kolm aastat ka talvel sõidetud. suvel saab 7 aastat staa?i täis, aga lube pole veel, sest ei pidanud piimakaid siiski vajalikuks. Järgmine kevad ootab ees autokool.
Võidusõit on nagu seks, kõik mehed arvavad, et nad on selles hirmus osavad
j
JX
Foorumi kasutaja
Autod: 21023, 2101 jx edition, bmw 525e ja volvo v70 t5
Kontakt:

Postitus Postitas JX »

esimest korda pandi rooli traktor t25le 8aastaselt, kuna vanemad olid siis veel suured põllumehed ja isal oli põllule appi vaja, sealt edasi t40, autoga sain sõita onu opel omegaga 12selt, isa mossega sain sõita 15 aastaselt jäärajal kui olin oma esimese remondi( käigukasti vahetuse) ära teinud. Siiani sõidan ja remondin erinevaid autosi...

[Muudetud: 2-1-2009 JX]
Auto audio on nagu seks, ei loe kui pikk sul on vaid peab olema hea...
r
revolutsionäär
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas revolutsionäär »

õmm.. no see nüüd oli päris mõnda aega tagasi aga ristsed sain vast papa w123ega. manuaali sain esimest korda 4runneri roolis.
kuigi jah päris sõitma pole veel siiamaani õppinud;)
Kasutaja avatar
juss
Foorumi kasutaja
Autod: 2106/2101/2X21011/VTR1000(streetfighter)

Postitus Postitas juss »

Esimest korda roolisin autot 4 selt autoks oli naabrionu juuditank!
Traktori rooli sain keerata omapead samal suve (isaga korjasime kive plaadiga), traktoriks suure kabinetiga belarus.
Esimest korda sõitsin mootoriga 2 rattasega 7 selt, venna sõbra deltaga.
Esimest korda veoautoga sai sõidetud 19 selt, autoks isa volvo FH 12

Aga korralikult ei oska ma siiamaani sõita, kuna juba 7 aastata järjest sõidan ma igal aastal korra kraavi! Igal aastal on olnud erinev masin ja iga kord on jutustamist väärt, kuna alati on kõik õnnelikult lõppenud, kuigi oleks võinud hoopis site*ini minna!
t
tghg
Foorumi kasutaja
Autod: Informatsioon
Kontakt:

Postitus Postitas tghg »

Esimene sõidukogemus oli isa kunagise Audi 80'ga ja päris sõitma ja juhtima õppisin siis juba Bmw e30'ga.Kuid jah päris sõitma pole siiamaani õppinud nagu ka rev eelpool mainis:P
u
uzzac
Foorumi kasutaja
Autod: Volvo S40

Postitus Postitas uzzac »

ise rooli hoidsin mingi 8 aastaselt papsi mossel (süles siis)...pulti sain esimest korda mingi 13 aasaselt papsi tööautole (94a opel astra)..ennem seda sai kodukandis kartide ja mopeedidega juratud...edasine on juba ajalugu...load käes nüüdseks 8 aastat
y
yellowboost
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas yellowboost »

Sõitma õppisin UAZ kastikaga, sain sellega maal ikka kärutatud, pärast imestasin ,et sõiduautodega kõik nii lihtne :D
Vasta