Küsimus kui vanalt õppisite ära sõitmise mingisuguse masinaga?
Küsimus kui vanalt õppisite ära sõitmise mingisuguse masinaga?
-
rRG
- Foorumi kasutaja
- Autod: Bmw 750i
- Kontakt:
nu 5-6 aastaselt hakkas isa vahest süles sõitutama autoks olid siis ford transit ja usa gutlas.edasi läksin 13 a kui sain omale delta ja sealt 15 müüsin maha ja otsin omale lada mis siiani alles.load on mul aint vanuse taga et saada täis load ehk siis neli kuud veel.
Vanametalli,mööbli,vanatehnika ja kodukraami utiliseerimine
+ 372 50 51 300
+ 372 50 51 300
Isa süles piimaauto rooli keerasin võibolla umbes 5 aastaselt. Võrriga u. 10 km otsasid tegin 2. klassis käies kui mingil perioodil vanaema juurest koolis käisin. Aga päris iseseisvalt autoga sõitmine lükkus ikka üsna kaugele, arvatavasti seetõttu, et meil vahepeal üldse autot ei olnud. See võis olla siis kusagil 11-12 aastaselt kui 011-ga mõned kuni 10 km otsad tegin (vanem istus ikka kõrval).
-
uunimüts
- Foorumi kasutaja
- Autod: puudub isiklik
- Kontakt:
ma nagu kõigest maha jäänud.
Sõitu alustasin siis olin 10 aastane. Isa, vana tainas, ei lubanud ka siis. Vaid tuli onu abil õppida, kes suht hea õpetaja oli omal ajal. Autoks oli siguli 2106. Ega siis midagi tuliuue autoga sai põllupealt heinu toodud loomadele. Onu ütles küll, et esimesega peab kohapealt ära minema, kuid 2 käik oli alati parem.
Siis 11 aastaselt sai Esmaselt traktoriga "sõitmist õpitud"
Kuna mu vanamees suht tainas oli ja õpetamisest ei harjutanud- sõimas rohkem, kui õpetas - kuidas siis saab poisil oma kulla-kalli auto ära lõhkuda lasta, oli mul suht suur paus siis vahepeal, kus ma üldse autoga ei sõitnud.
Ja siis 17aastaselt olin hopsti autokoolis. Seal sai siis käsi soojaks sõidetud.
Nüüd siis olen arvamusel, et auto on vajalik vaid transpordiks, või kiirelt kohale jõudmiseks kasutan autot suht vähe - ei näe veel vajadust sõita temaga suht palju liunnas.
Samas kuna vihkan neid "oskajaid" juhte, kes liikluskultuurist kinni ei pea, siis nagu võluväel paar autot maha kandnud.
Mehed kas te teate ikka, kuidas tuleb võrdväärsel ristmikul sõita. Minu kogemus näitab, et vähesed teavad.
Viimasel ajal millegipärast on see liiklusseadustik nii pähe kulunud ning sõita ka oskan, mistõttu olen niimõnelegi sõitmist õpetanud.
Samas mulle on eriti meeldinud politseid õpetada, kui vennad kinnipeavad, tuleb kohe seadustik ette otsida ja paragraafi otsida, mille vastu mundrikandjad eksisid. Hetkene seis 0 krooni autosõidu eest trahvi 6 korda politsel lubanud ennast trahvida. (mis teha loll saab kirikus ka peksa)
Tänasest siis jälle autokoolis tagasi, seekord A kati tegemas.
Sõitu alustasin siis olin 10 aastane. Isa, vana tainas, ei lubanud ka siis. Vaid tuli onu abil õppida, kes suht hea õpetaja oli omal ajal. Autoks oli siguli 2106. Ega siis midagi tuliuue autoga sai põllupealt heinu toodud loomadele. Onu ütles küll, et esimesega peab kohapealt ära minema, kuid 2 käik oli alati parem.

Siis 11 aastaselt sai Esmaselt traktoriga "sõitmist õpitud"
Kuna mu vanamees suht tainas oli ja õpetamisest ei harjutanud- sõimas rohkem, kui õpetas - kuidas siis saab poisil oma kulla-kalli auto ära lõhkuda lasta, oli mul suht suur paus siis vahepeal, kus ma üldse autoga ei sõitnud.
Ja siis 17aastaselt olin hopsti autokoolis. Seal sai siis käsi soojaks sõidetud.
Nüüd siis olen arvamusel, et auto on vajalik vaid transpordiks, või kiirelt kohale jõudmiseks kasutan autot suht vähe - ei näe veel vajadust sõita temaga suht palju liunnas.
Samas kuna vihkan neid "oskajaid" juhte, kes liikluskultuurist kinni ei pea, siis nagu võluväel paar autot maha kandnud.
Mehed kas te teate ikka, kuidas tuleb võrdväärsel ristmikul sõita. Minu kogemus näitab, et vähesed teavad.
Viimasel ajal millegipärast on see liiklusseadustik nii pähe kulunud ning sõita ka oskan, mistõttu olen niimõnelegi sõitmist õpetanud.
Samas mulle on eriti meeldinud politseid õpetada, kui vennad kinnipeavad, tuleb kohe seadustik ette otsida ja paragraafi otsida, mille vastu mundrikandjad eksisid. Hetkene seis 0 krooni autosõidu eest trahvi 6 korda politsel lubanud ennast trahvida. (mis teha loll saab kirikus ka peksa)
Tänasest siis jälle autokoolis tagasi, seekord A kati tegemas.
hmm rohkem kaheratastelistest viimasel ajal huvitunud,
-
rrevolutsionäär
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
isa süles sõitsin esimest korda toyota hiace bussiga!
Üksinda proovisin ükskord 7aastaselt kui vanemad kuskile minema läksid ja auto mulle koju jätsid:D Sai küla peal väike tiir ära tehtud aga siis veel tagurada ei osanud ja auto sai teist pidi tagasi pandud tol õhtul ei õeldud midagi aga paar aastat hiljem hakati selle üle nalja viskama et autod ise enesest õue peal ringi keeravad:bouncing
Üksinda proovisin ükskord 7aastaselt kui vanemad kuskile minema läksid ja auto mulle koju jätsid:D Sai küla peal väike tiir ära tehtud aga siis veel tagurada ei osanud ja auto sai teist pidi tagasi pandud tol õhtul ei õeldud midagi aga paar aastat hiljem hakati selle üle nalja viskama et autod ise enesest õue peal ringi keeravad:bouncing
-
vvalge06
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2106 1986/vaz 2101 1972
esimest korda olid traktori roolis ,sinine bellakas oli, mingi 4 aastaselt umbes isa süles mudugi sest sidur ja värgi olid siis jube rasked liikuma...päris ise sõitsin 6-7 aastaselt juba uuema russiga ja nüüdseks olen juba vist kõik liiki masinad ära proovinud ja nüüd on endal ka olemas üks 21063 mis ka väga vinge pill varsti panen selle ka siia ülesse 

-
--grazy-
- Foorumi kasutaja
- Autod: Bmw 525IA,Toyota Celica
- Kontakt:
minu esimene sõidukogemus oli 4 aastaselt ja autoks oli isa valge diisel volkswagen jetta.Ainult mul poln küll mingit süles istumist.padi tagumiku alla ja iste võimalikult ette,ja nii ma sõitsin avaste lennuväljal kuni üks vai mu sõidu lõpetas.Peale seda tegin juba iseseisvalt vanaema juures t-25-ga põllutöid.ning kümne aastaselt sain esimese isikliku auto milleks oli punane fiat panda
Bmw 525IA 141 kw 1991.Toyota celica gen3 78kw 1984
- Kytt
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 4x2102, Jeep & Toyota
siiamaani pole sõitma õppinud ja arvatavasti ei õpi kah, sest kui kõrvalteelt mulle mingi geenius peateele ette keerab või mingi baiker omale kolmanda raja tekitab ning mu peegli peaaegu maha sõidab või ilma suunatuledekangita auto kavatseb kõrvalreast minu ette reastuda ilma et selle juht peeglisse/ kõrvale vaataks või kui yhissõidukiradu ja bussitaskuid kiiremaks edasipääsemiseks kasutatakse või väikestel äärelinnatänavatel 100km/h sõidetakse või tagurdava auto juht arvab et tal on alati eesõigus või parkiv auto niimoodi "kinni" pargitakse, et üle ei jää muud kui kutsuda puksiir või ehitada autost helikopter või pinnatud teel 30km/h märgi alas 70ga lastakse või parklas kõrvalseisva auto juht oma ukse sellise hooga lahti lööb, et mu autol mõlk sise tuleb või vastu sõitev juht, kellel sammuti suunatulekang kinni on roostetanud, minu nina all siiski mõtleb, et võiks vasakule keerata või ....... või.....või.....või.....või.....või.....või........., siis võin ma käe südamele panna ja öelda, et mind on vist küll väga valede põhimõtete ja vananenud seaduste järgi proovitud sõitma õpetada