K: 2101 reflektorite kohta

Audio, elektrisüsteem, turva
Vasta
w
w2rk
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2101

Postitus Postitas w2rk »

Kuna auto kaua seisnud, on ilmnenud esimeste tulede reflektoritele rooste. Kardan, et ülevaatuses ei vaadata seda eriti hea pilguga. Varjant oleks muidugi üle kroomida aga see nõuab finantsi. Natuke odavam varjant oleks siis uued osta, kui midagi muud üle ei jää siis nii tulebki teha.
Aga seisavad mul traktori T 150K reflektorid, millel sisepind ilus. Välisel vaatlusel paistab, et sobivad, aga küsiks ikkagi üle. Vahest on keegi sarnast toimingut teinud.
Ma arvan, et üheks probleemiks võivad olla soklid, aga ootan arvamusi.
Lada on see mis JÄÄB !
k
kopec
Foorumi kasutaja
Autod: japs

Postitus Postitas kopec »

Soklid kindlasti ei sobi,minuteada peaks ainult reflektorid ka müügis olema.
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Ära parem hakka mingeid trakatsi asju ette vägistama, soklid ei sobi, normaalseid pirne saada ei ole ning kinnitused ka kindlasti ei sobi.

Iseenese ja teiste elu ning tervise nimel soovitan uued reflektorid osta. Maksavad poes 95 EEK/tk. Tõsi H4 pirnid pead ka juurde ostma, kuid neid on kõik kohad täis, kui esialgu rahast kahju on, siis vaata kõige odavamad kusagilt säästu marketist. Peaksid ca 25 EEK tk kätte saama. Või nagu ma vaatan sa Tartu mees. Astu Jaama tänava poest läbi, neil minu meelest praegu +30% valgusjõuga H4-dele eripakkumine 100 EEK paar, samast saad ka uued korralikud tuled.

Kui oled seni sõitnud originaalpirnide ja roostes reflektoritega, siis saad aru, et see 300 krooni oli üks parimaid investeeringuid, mis autosse tehtud.
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
k
kanzaboy
Suletud kasutaja

Postitus Postitas kanzaboy »

mõtekas oleks jah osta uued reflektorid, sest arvatavasti need siis kestavad ka pikemat aega ja muude asjadega ma arvan et pole eriti mõtet jamada
w
w2rk
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2101

Postitus Postitas w2rk »

Ostsingi eile uued reflektorid ära 105.- tükk. Arvatavasti jah sellest aretamisest poleks midagi välja kukkunud ning kunagi oleks ikka pidanud uued ostma.
Lada on see mis JÄÄB !
Vasta