Kas soojendusega seoses tuleb midagi ringi teha?
Kuidas peita pragusid armatuuril, ilma et peaks terve armatuuri millegagi üle katma?
Oleneb, mida prao all silmas pead...kui väikest mõõtu poisid on, siis kunagi reklaamiti mingit vinüül- ja plastikmaterjalide parandamispastat...pildi peal jättis vähemalt viisaka mulje peale töötlemist sellega...Algselt postitas: Raxo
Kuidas peita pragusid armatuuril, ilma et peaks terve armatuuri millegagi üle katma?
Alustuseks ei olnud küsitud juhtmetest mitte midagi. Ja teiseks ei ole mitte juhtmetega see lugu nii lihtne, 1 pistik on teistsugune ja teine on sama kuid juhtmete asukohad ei klapi kummalgi. (see jutt kehtib juhul kui kellade küljest tulev juhtme kimp on olemas)Algselt postitas: napster8Soojendusega pole vaja midagi teha, ja kellad käivad kah samade juhtmetega, ainuke asi mida pead tegema on tahhoka juhtmed vedama ja kõik.Algselt postitas: Raxo
Kas soojendusega seoses tuleb midagi ringi teha?
Soojenduskraan on ikka sama ju, selle võid ära ostaAlgselt postitas: Suska
Ei julge isal ennem lasta uut soenduskraani osta kui ei tea mis trossid sinna lähevad..06 armatuuri sisse panemisel 01'te nimelt kui tahan kaht uut trossi osta siis 06 armatuuri sisse panemisel 01'te tuleks kasutada siis kumma auto trosse? Ka 06 omasi või 01 omasi?
Tegelikult sain aru aga ma maalt ja hobusega, pärast kraan ostetud ja millal jälle LADA poodi saab. Ise arvan et 01 trossid sobivad aga pärast ei. Nii et ootaksin kindlat vastustAlgselt postitas: RaxoSoojenduskraan on ikka sama ju, selle võid ära ostaAlgselt postitas: Suska
Ei julge isal ennem lasta uut soenduskraani osta kui ei tea mis trossid sinna lähevad..06 armatuuri sisse panemisel 01'te nimelt kui tahan kaht uut trossi osta siis 06 armatuuri sisse panemisel 01'te tuleks kasutada siis kumma auto trosse? Ka 06 omasi või 01 omasi?
Trossid tuleb siis 06'e omad panna, nagu ma Priidicu postitusest loen
mispärast sa nullviiele tahad nullkolme armatuuri panna?Algselt postitas: reiner
Ma ei hakanud preagu uut teemat tegema, kuna see teema on suht üleval hetkel.
Küsimus selline, et palju peab nullviite ümber tegema, et tollele nullkolme armatuur paigaldada?