P: Säde kadunud

P: Säde kadunud

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Aitaks kah siis tiba suht hea lingiga ,ärge irvitage midagi :cool:,vähemalt kutt püüabki ,mitte ei tuututa niisama....
http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... 1#pid60026
4
4x4
Suletud kasutaja

Postitus Postitas 4x4 »

Kui jagaja jalg lühike on siis ta töötab aga kui järsult kaasi anda siis viskab nuudist välja.

Kellele Sa neid kaasi annad?
P
l
Laurimetall
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061

Postitus Postitas Laurimetall »

Sry ,kuid minuteada jagajaga antud postituse juures probleemi pole .
m
mell2100
Foorumi kasutaja
Autod: lada

Postitus Postitas mell2100 »

et mul siis selline probleem...
ostsin lada 2106.
see kellelt ostsin ütles et just oli vahetanud plokikaane tihendi.ja et süüde vaja paika panna siis töötab
vedasin siis auto slepis kodu aga tööle ei saand.võtsin klapikambri kaane lahti ja vaatasin et märgid ei sobigi kokku ültse .nüüd on märgid koos ja auto töötab ilusti.
nüüd järgmine jama.algul oli õli hall vahetasin uue vastu välja.ja nüüd muutus jälle halliks ja tuleb õli muutkui juurde.
olen foorumitest lugend igalt poolt.ma ei saa aru et kui plokikaane tihend vahetatud siis kuidas ikka see läbi saab olla.aga tundub et pinnad on jäetud küll puhastamatta.äkki selle viga?kui õlivarda ära võtan siis sealt kah pritsib õli välja ja ka õlikorgi juurest.

oskab keegi aidata????et mis edasi teha!!!

[Muudetud: 29-3-2009 mell2100]
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Kus kohast on näha ,et hall?
Palju juurde tuleb?

Natuke kollakat löga õlikorgi all on lühikeste sõitudega normaalne,aga kui õli juurde tekib ,siis on asi jama(plokikaanetihend katki,plokikaanes mõra ,või plokikaas kõver)
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
m
mell2100
Foorumi kasutaja

õli hall

no kui õlivarda välja võtan siis on näha et hallikas õli.okei eks ma pean siis plokikaane laiali kakkuma.ja vaatama mis häda on.

aga kuidas aru saan et kas plokk kõver või lihtsalt on tihend läbi??
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Näedsa, see sogateema veel eksisteerib ja areneb :D.
Algselt postitas: Raxo
Väga hea kokkuvõtlik teema - jagaja külgepanemisest mootori kapitaalremondini :lol
:lol:lol:lol

Sa mell võta see kaas maha ja vii asjatundja kätte, kel freesimine igapäevatöö on. Küll tema seletab, kas ja miks kaas kõveraks kisub, kui seiereid ei ole mahti jälgida. Samuti peab ta oskama kõverust kontrollida.
Plokk vaevalt et kõver on.
Paljalt tihendivahetusest ei ole alati abi.
m
mell2100
Foorumi kasutaja

ma olen ikka seiereid jälgind.kui eelmise omaniku käest ostsin siis tema just oli vahetand plokikaane tihendi ja nüüd vahetasin õli ära ja ikka läks samasuguseks.aga äärtes paistab et sinna nagu hermetsi pandud vms ja ültse ple puhastatud neid ääri ega midagi.loodan et pole plokk kõver.
aga eks see näha ole kui lahti võtan et kust läbi on andnud vett.

ja siin minu kandis ple selliseid treimis vendi kelle juurde viia.:D:D

[Muudetud: 29-3-2009 mell2100]
Kasutaja avatar
apsu
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2104
Kontakt:

Postitus Postitas apsu »

Algselt postitas: n2utsu
Hakkasin keti kaant (see kaan kus on väntvõlli ots) maha võtma, aga ta jääb ju väntvõlli otsaga külge. Kuidas väntvõlli otsa maha võtta, seal oli polt küll, aga polnud nii suurt võtit ja torutangid libisesid paigast. Kuidas väntvõll ära plokeerida, et ta ringi ei käiks ja kas siksi poes võib olla seda mutri võtit.
tean, et kasutaja pole enam mitu tublit aastat foorumis aktiivne olnud, aga mina sain selle suure juraka poldi lahti meisliga. See kõige lihtsam viis lahti saamiseks, kui üksi teed. Paar korralikku matsu ja jookseb kui imeväel lahti :) .

Teemasse: plokikaane tihend pole nüüd küll asi, mille pealt kokku hoida! Logmani viimases antud lingis oli kirjas, kuidas kontrollida, kas plokk/plokikaas on kõver või mitte. Ennast ootab suvel mootori kap. remont ees, niiet jälgin teemat :)
Võidusõit on nagu seks, kõik mehed arvavad, et nad on selles hirmus osavad
Vasta