Lada mootori maha kakkumine on mulle köömes, ei tapa ära. Ma ei näe selles probleemi, samas veidi ajas eelmine nädal vihale üks vanapapi, kes ajas mootori vahetusega sellist möla nagu oleks tegu tuumafüüsikaga. Ega ta nüüd ei saa hulem olla kui audi 100 2,3 l bensuka vahetus.
Mootori läbisõiduks hindan 150-200tuh muidu.
Nii Eelmise käivituse ajal ajas mootor musta suitsu summutist. - otseses mõttes tahmas peale 5 min töötamist.
Karpa - uhh õnneks sain ühelt emexikandidadilt keerata maha karpa. - üle kuudi käinud, kuid töötava mootoriga masin läks emexisse

:sein stupid me - miks ma karpat koos mootoriga ei võtnud.
Seega karpat ma ei näppinud niipalju, pealt maha ja 07le peale .
Miks suurema mootri peale mõtlen, sest õnnestus võru tattidelt osta 5 käimar 500 eegiga -väites et see on neljane. Lammastele on hea lollo juttu ajada. Hea et ühtegi tarka ligi ei olnud.

:D
Ühesõnaga nüüdne kompott on selline auto 2107 taga on kiire sild, all on 5käimar ja ees istub 1200 mootor, mis üldse ei taha liikuda.
A ja see asi ka veel, et tegu ei ole põllumasinaga -tüf ja ülevaatus olemas, kuid kasutatakse vaid maal sõitmiseks- linnas trambivad lapsed millegipärast kapotipeal ja katusel.

:flaming
Tehke mulle ka see selgeks ladade kohapealt
Mida peab kaema, kui otsustan uue kasutatud mootori kasuks.
Millest näen vigu?