Müün kuna ei ole ise aega autoga tegeleda hetkel ja raha ka vaja.
Auto seisab mul koguaeg garaazis ja keegi temaga ei sõida.
Niiet mõelge...
No tegelt tegin nalja, loomulikult ma sellist autot vanarauaks ei viiAlgselt postitas: RaxoEmexis saad ~1000 krooni, kui ära lammutad, 200 krooni, kui kogu täiega viid. Nii et langemisruumi on hinnal küllAlgselt postitas: omega
Kas ma tõesti pean auto vanarauda viima?![]()
![]()
Kahjuks on nii, et ei ole enam aega kannatada, oleks tore kui lähima kahe nädala jooksul auto ära ostetakse. Rahaga on lihtsalt nii kitsas käes hetkel...Algselt postitas: Walter
paljudel juba oma pillid käes kui mul ei oleks veel oma kallikest siis oleks äri tehtud AGA...kannata küll tuleb kunagi huvilisi. Kes kannatab see kauem roolib
Siit foorumist on huvi küll täielik null kahjuks. Soovi kaudu on huvilisi palju olnud, aga pooled on sellised, kes tahavad autot külavaheleAlgselt postitas: --marek--
ära müü mingile ralli vennale. auto on paar nädalat ja läheb emexi poole. kannata natukene küll leidub klubi inimene kes tahab seda
Algselt postitas: omega
Kuhu kadus minu müügikuulutus![]()
:
http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=10802
Miks see kustutati? Kui võimalik, siis paluks taastada see kuulutus! Tänan.
Tõesti KAHJU jah, et sa oma U2U'le vastata ei viitsi. Auto oleks klubisse jäänud päris kindlasti headesse kätesse ja lisaks kõike muud mida nüüd halad (edaspidi näinud ja kuulnud). Oleksin olnud kindel ostja kui sa vaid oleks viitsinud vastata! Olemas oli/on auto millelt oleks numbrid ja dokid saanud.Algselt postitas: omega
See auto nüüd müüdud õnneks või kahjuks. Kuid tõesti kahju, et keegi siit Ladaklubist autot ära ei ostnud. Heast autost jäite ilma.
Igatahes, teemat paluks mitte lukku panna, sest kui kuulen midagi auto edasisest saatusest, siis annan siin teada!