turbo+fiati pritse?
turbo+fiati pritse?
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
kui suuri düüse sul vaja läheb..
180bens 230õhk sobib?
palju lamda oli (et palju kütet rohkem saama peab?)
mis karpa sul doonoriks on.
teine kamber peaks ikka mehhaaniliselt avanema ja kui avaneb siis peaks ka ämbriga küttesegu sisse minema... :d
180bens 230õhk sobib?
palju lamda oli (et palju kütet rohkem saama peab?)
mis karpa sul doonoriks on.
teine kamber peaks ikka mehhaaniliselt avanema ja kui avaneb siis peaks ka ämbriga küttesegu sisse minema... :d
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
-
wwilson
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21053
- Kontakt:
sel juhul, kui haagise reigistrimass ei ületa veduki tühimassi ja autorongi registrimass ei ületa 3500 kg, piisab "B".
oskab keegi kiirelt sellele vastust anda????
ma saan aru et haagise regmass ei tohi olla suurem kui vedaja auto tyhimass ja kokku ei tohi kaaluda yle 3500 ?:puzzled
ma ei saa aru nagu
oskab keegi kiirelt sellele vastust anda????
ma saan aru et haagise regmass ei tohi olla suurem kui vedaja auto tyhimass ja kokku ei tohi kaaluda yle 3500 ?:puzzled
ma ei saa aru nagu
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
- Autod: VIS 23464-10
seadus näeb ette, et auto registrimass+ haagise registrimass ei tohi ületada 3500 kg. ma saan aru et sa tahad teist autot kaasa vedada, siis sellejuhul ei tohi vedava auto tühimass(ladal mingi ca 1075 kg, ei mäleta peast) olla väiksem haagise registrimasssist(autotreileril 1200-2500kg ), kus on teine auto peal.
Ja kui ma nüüd ise olen õieti aru saanud, siis auto transportimine treileril sama suure autoga on probleemne koht, sest registrimass on alati suurem kui tühimass ehk seadusega ei tohiks olla lubatud. parandage kui ma eksin või kui midagi ebaselget jäi.
ehk sa oled sama moodi aru saanud nagu minagi.
Ja kui ma nüüd ise olen õieti aru saanud, siis auto transportimine treileril sama suure autoga on probleemne koht, sest registrimass on alati suurem kui tühimass ehk seadusega ei tohiks olla lubatud. parandage kui ma eksin või kui midagi ebaselget jäi.
ehk sa oled sama moodi aru saanud nagu minagi.

-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
ring?Algselt postitas: wilson
jätsime ära.kuna jõudsime arvamusele et ring on liialt väike et seda vaja oleks
turbo on "soe" ringist hoolimata..
õlijahuti võib teha kasvõi vasktorust painutades teise radika ette sigrimigri...
mis õli sisseplaanid panna? 10w60?
Männiku laiali Garage
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Jahuti peab olema. Isegi niisama kohapeal tuuritades võib õli minna kümne minutiga kuumaks ja liiga vedelaks. Kui jahutita vesi särgis tõuseb 90*-ni ,siis õli kisub juba saja kanti ja varsti üle selle. Turbost käib ju kõva tuli läbi.
Ise pooldan "märgjahutust" ,ehk kopsikut ,milles mootori enda jahutussärgi vedelik ringleb. Siis jäävad ära mehhaaniline ventikas ,tutside-torude ehitamine ,radika paigaldus ,jne..
Õlipumba saab alati võimsamaks ehitada ,seda pead lõpuks nagunii tegema. Rallimehed jällegi abiks ,teavad täpselt ,kuis asi käib.
Ilma jahutuseta peab viskoossustähistuse järgi ikka väga kange teise numbri näitajaga õli olema. See Olaafi pakutu vist isegi sobiks. Aga arvestama peab ka saalede-vända vastupidavusega kõrgele temperatuurile. Pole midagi ,et käib esialgu niisama. Ettevaatus ennekõike ja puhkepausid venivad kole pikaks.
Ise pooldan "märgjahutust" ,ehk kopsikut ,milles mootori enda jahutussärgi vedelik ringleb. Siis jäävad ära mehhaaniline ventikas ,tutside-torude ehitamine ,radika paigaldus ,jne..
Õlipumba saab alati võimsamaks ehitada ,seda pead lõpuks nagunii tegema. Rallimehed jällegi abiks ,teavad täpselt ,kuis asi käib.
Ilma jahutuseta peab viskoossustähistuse järgi ikka väga kange teise numbri näitajaga õli olema. See Olaafi pakutu vist isegi sobiks. Aga arvestama peab ka saalede-vända vastupidavusega kõrgele temperatuurile. Pole midagi ,et käib esialgu niisama. Ettevaatus ennekõike ja puhkepausid venivad kole pikaks.
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
hado 10w60 4L 580.- (!täissünt)
pinna 2b poe hind (maaletooja)
meie sprindi smaari valasin sisse hado 5w50 kuna turbot pole siis ehk saab hakkama
kunagi olen kasutanud ka 20w50 mineraalõli agip firmalt.. hind oli veidi alla 400 kui mäletan..
pinna 2b poe hind (maaletooja)
meie sprindi smaari valasin sisse hado 5w50 kuna turbot pole siis ehk saab hakkama

kunagi olen kasutanud ka 20w50 mineraalõli agip firmalt.. hind oli veidi alla 400 kui mäletan..
Männiku laiali Garage
- juss
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2106/2101/2X21011/VTR1000(streetfighter)
Noh Wilson kas masin ei taha alluda sinu käskudele või mis, et sa teda tahad maha müüa?
Ära nüüd maha küll oma masinat müü selle pärast ,mis sul seal juhtunud on. Mina ise kui alustasin turboka ehitust ei teadnud turbost mitte kui midagi (ja projekt mida hakkasin tegema turboclubis BIKE:honda cbr 600f 1990a.+turbo -juss- ) aga nüüd masin käib ja puha, pole olnud viitsimist turboclubi kirjutada mida siis tegin, et masina käima sain korralikult aga usu mind sellisele mootorile nagu mina turbo peale panin on soiksile turbo pealepanek lapsemäng!
Kui mõistus otsa(või raha) siis ära mine masinale ligigi ,ennem kui pole uut ideed.
Muide siksidele on suht palju pandud turbosi peale, uuri netist kes mida on teinud ja vast saad omad probleemid ka lahendatud.
Halb vaadata kuis hea projekt "minema visatakse"
Ära nüüd maha küll oma masinat müü selle pärast ,mis sul seal juhtunud on. Mina ise kui alustasin turboka ehitust ei teadnud turbost mitte kui midagi (ja projekt mida hakkasin tegema turboclubis BIKE:honda cbr 600f 1990a.+turbo -juss- ) aga nüüd masin käib ja puha, pole olnud viitsimist turboclubi kirjutada mida siis tegin, et masina käima sain korralikult aga usu mind sellisele mootorile nagu mina turbo peale panin on soiksile turbo pealepanek lapsemäng!
Kui mõistus otsa(või raha) siis ära mine masinale ligigi ,ennem kui pole uut ideed.
Muide siksidele on suht palju pandud turbosi peale, uuri netist kes mida on teinud ja vast saad omad probleemid ka lahendatud.
Halb vaadata kuis hea projekt "minema visatakse"
-
wwilson
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21053
- Kontakt:
ära aja siin mingit sitta!auto sain suht kergelt tööle ja liikvele.myygi põhjus esiteks ei ole see et auto edasi ei liigu.endal pole lihtsalt aega ja rahakotti selle jaoks!
teiseks sinu seda teemat olen juba ammu lugenud,minu arust oled ikka täitsa l*ll,miks sa ei vahetanud kolbe ja asju paremate vastu.mootor ei pea sul sittagi vastu koos enda peale turboga!saame kokku ja siis arutame su seda NN lapsemängu
nagu ma ei teaks seda et turboladasi veel on.ma olen uurinud rohkem kuni sina kõige kohta kokku!
teiseks sinu seda teemat olen juba ammu lugenud,minu arust oled ikka täitsa l*ll,miks sa ei vahetanud kolbe ja asju paremate vastu.mootor ei pea sul sittagi vastu koos enda peale turboga!saame kokku ja siis arutame su seda NN lapsemängu

nagu ma ei teaks seda et turboladasi veel on.ma olen uurinud rohkem kuni sina kõige kohta kokku!

- juss
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2106/2101/2X21011/VTR1000(streetfighter)
Hea küll ära erutu nüüd !
Ma tahtsin teada miks lihtsalt oma kätetõõd tahetakse müüa.
Ja eks mul endalgi kodus üks lada millele plaan turbo panna ja eks ma siis saan võrrelda millele on lihtsam turbot panna kas bikele või ladale.
Muide tolle bike aastakäigu mootoril peaks ressursi olema ca. kuni 120-140kw.
Ma tahtsin teada miks lihtsalt oma kätetõõd tahetakse müüa.
Ja eks mul endalgi kodus üks lada millele plaan turbo panna ja eks ma siis saan võrrelda millele on lihtsam turbot panna kas bikele või ladale.
Muide tolle bike aastakäigu mootoril peaks ressursi olema ca. kuni 120-140kw.