ETTE TÄNADES!
Edit by Olku:
kõiksugu valgusõpetused ja muu asjasse otseselt mittepuutuv ära kustutatud.
edaspidi tuleks oma arvamusi ning väiteid ka põhjendada.
muidu ei selgugi TÕDE

Enne kui Valdzi öeldut lugesin, mõtlesin korra, et kirjutan, aga jätsin kirjutamata. Nagu maailm on mitmevärviline, mitte must-valge, pole ka valdzi kirjutatu täiesti absoluutne. Ja ma olen täiesti kindel, et valdz ise teab seda samuti.Algselt postitas: vazist
Ostes oli ka oma 07 mingi pööriste tekitaja karpa all (plastist).Ära ei visanud, vedeleb riiulis, aga abi tast polnud.
TO VALDZ.
Ehk oskad oma väitele põhjenduse tuua , et kolle poleerimine on saatanast.Olen ka ise seda kuulnud, aga arukat põhjendust pole saanud. Küll on aga kuuldud ülistusi peegliks poleeritud kolledele(parem õhu voolavus).
Ühes heas vaidluses peitub TÕDE!
Valtzu ja messi jutt jummala õige.Algselt postitas: Valdz
Sisselaske kanalite / pordi kokkuviimine on hea, kuid voolavus on pea sama hea kui port on tsipa suurem kui kolle. See on veel kergem kuna kolle külgepanemisel võib ta liikuda pordi suhtes e. ei pea nii täpselt tsentreerima.
Väljalase soovitatav teha kolle suurem kui port. Overlapi ajal võib tekkida gaaside vastassuunaline liikumine silindri poole ja see takistab seda.
OT: Aga sisselaske portide ja kollede poleerimine on saatanast!:D
millised olid torupikkused..Algselt postitas: Beast
no kuule, kui mu onu sa asjaga hakkama oma ralli siksi juures? äkki me mõistame sõna "põlv" erinevalt.