Põhjast ei ole mees minu arusaamist mööda mitte niivõrd värvi mahanühkimise pärast käiaga üle käinud, vaid ikka pigiplaatide eemaldamise nimel. Esiteks on see hea selleks, et kaalus võita, teiseks selleks, et kellel neid mürasummuteid ikka superkrossis vaja on. Aga kui vaadata, et sul kogu muu mõttetu kola autol alles küljes, siis tekib muidugi väike kahtlus asjalikkuses

Samas soovitan ikka kogu auto seest tühjaks rookida, pigi ja vana värv eemaldada, vajalikud keevitused/tugevdused teha, turvapuur panna, siis korralikult puhastada ja siis ka uuesti kõik üle värvida. Muideks pigijääke saab edukalt eemaldada mitte traatkäiaga vaid tavalise bensiinilapiga

Ja sellel, mis pistmist on auto välimusel superkrossi sõiduga ei saa ma ka aru, minu arvates on 01 päris hea võimalus kõhnema rahakotiga algajale millegi alustamiseks, annab kogemust ja ei jää aega niisama looderdamiseks

Ja samas ma vihkan igasugu autope..raatoreid, kes sinna mõttetut näga ja lampe ja karvaseid roolikatteid külge poogivad

Aga kuna ma ka ise mingi teadja mees ei ole on see kõigest vaid minu arvamus ja keda solvasin, siis peace