mul on autol ngk küünlad ja ei kurda auto töötab ilusti. paar aastat tagasi sai uus mootor ostetud 011 1,3 seal olid vene küünlad peal ja nendega oli häda et auto lihtsalt suri välja natu seisis ja proovisid käivitada läks käima aga raskustega ja must suits käis tagant välja võtsin siis oma vanalt 01 mootori pealt ngk küünlad ja vahetasin vene omad ära ja enam seda häda ei olnud mina soovitan ngk küünlaid. kunagi üks vanem mees rääkis et ziguli ei taha lääne küünaldega hästi töötada aga mul sellist muret polnud
ja veel nii palju et omal vanal mootoril keerasin ma vene küülal selle isolaatori puruks kui küünalid vahetama hakkasin ma ei tea ise kuna viimati nood küünlad sinna peale olid pandud aga said vahetatud ja mootor töötas ngk küünaldega hästi kuni uus mootor sai ostetud
Töö tõttu näen ka väga palju erinevaid küünlamarke ja nende vastupidavust. Kindlalt julgen soovitada NGK ja Denso küünlaid. Nendega pole nagu probleeme olnud. Samas ka Bosch-i omadega pole probleeme olnud aga endale ei paneks.