radika pulber
radika pulber
-
ppriit467
- Foorumi kasutaja
- Autod: kuna mul on niva ja oleks vaja vahest nõu
radika pulber
Mõtlesin et enne kui radikasse kallan küsin siit ka järgi. Kas keegi on kasutanud seda mõksi mida kallatakse radikasse ja siis peaks nagu augu kinni võtma. Kas on võtnud ka? Mis te arvate?
- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Olen kasutanud ja võtab kinni väiksemad lekked. Sellised, kus väheke välja immitseb.
Soovitan kasutada lekkestoppi vedelikuna. Arvan millegipärast (kuidagi imelik on "saepuru" radikasse valada), et see on parem.
Tinutusest lahti läinud torusid üldjuhul ei paika.
On olnud ka juhus, kus Opel Rekordi kõvasti tilkuv veepump jäi kolmeks kuuks (ju siis sai lekkestopp otsa) pidama.
Soovitan kasutada lekkestoppi vedelikuna. Arvan millegipärast (kuidagi imelik on "saepuru" radikasse valada), et see on parem.
Tinutusest lahti läinud torusid üldjuhul ei paika.
On olnud ka juhus, kus Opel Rekordi kõvasti tilkuv veepump jäi kolmeks kuuks (ju siis sai lekkestopp otsa) pidama.
C
see peaks toimima küll
saaremaal juhtus selline asi et escordil sai plokikaane tihend läbi lastud mootori keema minemisega
ostsime kuressaarest mingi väikse topsitäie pulbrit mis pidavat lekked kinni panema
pulber sisse ja tallinna poole teele
järgmisel öhtul sai töökojas plokitihend ära vahetatud ja asi korras
ühesönaga peab küll see pulber
saaremaal juhtus selline asi et escordil sai plokikaane tihend läbi lastud mootori keema minemisega
ostsime kuressaarest mingi väikse topsitäie pulbrit mis pidavat lekked kinni panema
pulber sisse ja tallinna poole teele
järgmisel öhtul sai töökojas plokitihend ära vahetatud ja asi korras
ühesönaga peab küll see pulber
-
lLaada
- Foorumi kasutaja
- Autod: Nokia, Nolada.
Üldiselt ei soovitata selliseid asju kasutada kuna kipub jahutussüsteemi ummistama. Kui sellest lugu pole, et näiteks salongisoojendus kehvaks jääb (tavaliselt ummistub soojendusradikas) siis aga palun. Ise olen kasutanud küll, omal ajal sai mossel isegi nirisev radikas korda, kuid praegu oma masinasse ikka ei paneks.
Üldiselt need pulbrid tänapäevastes, suurema rõhuga jahuussüsteemides eriti ei toimigi.
Üldiselt need pulbrid tänapäevastes, suurema rõhuga jahuussüsteemides eriti ei toimigi.
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
Minu autol ka radikas lekkis kusagilt. Kallasin sisse miskit pruuni vedelikku.Müüja väitis,et aitab väga hästi. No mina küll aru ei saanud. Kui huvi on siis ma võin pikemas perspektiivis ka selle aine nime välja otsida.
Üldiselt ei usalda selliseid asju. Nii võiks ju ka toorest muna sisse kallata,et ehk keeb ära ja katab augu.......
Üldiselt ei usalda selliseid asju. Nii võiks ju ka toorest muna sisse kallata,et ehk keeb ära ja katab augu.......
-
kkopec
- Foorumi kasutaja
- Autod: japs
Tegelikult ma ei poolda seda pulbri varjanti,vähe sellest,et umbe kipub tõmbama,ei taha radikas hiljem tina külge võtta,kui jootma hakata.Omal kurvad kogemused olemas.Üks tuttav spetsialist keeldub pulbriga radikaid remonti võtmast just samal põhjusel.
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Muuseas selline on täitsa olemas! mitte küll päris pulbri kujul ja õhuga ei reageeri, aga sellised kastid teede ja tänavate ääres, kuhu torkad rahapaberi sisse, väike reakstsioon ja voila muudetaksegi paber või plastikkaart bensiiniks, ole ainult mees ja sorista paaki.Algselt postitas: olaaf
ma ootaks sellist pulbrit mis õhuga reageerimisel bensiini juurde toodaks
et kui paak tühi teed korgi lahti ja voila on paak täis![]()

Maksab ainult kole palju

Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?