PAned ta külge.Ühendad kas sund jahutusna või koos releedega kui läheb 90c kuumaks.Vist oli siuke kraad. Ja mootori võid lasta ilma jahutuseta ka kokku joosta. Niiet pane see ikka külge. Plokikaan võib kah kõveraks minna ja siis veel probleeme niiet ära lase mootorit kuumaks.
Kui jahutussüsteem on korras ja tähelepanelikult sõidad, ei tohiks midagi juhtuda. 03 mootor on küll natuke võimsam, aga mina olen viimased 3 aastat 1,2L mootoriga ilma tiivikuta sõitnud -- vähem müra, vähem pentsu. Kaks korda on keema läinud. Üks kord koha peal tuuritades ja üks kord järelhaagisega manööverdades.
Kui tihti tuleb liiklusummikutes viibida, siis muidugi on asi natuke keerulisem.
Kui keema minnes kohe süüte välja keerad, ei juhtu mootorile midagi.
Aga muidugi on soovitatav elektrivent külge panna, väga lihtne -- krons'teiniga radika külge+ anduri juhtmed ja kogu lugu. Anduri võid ka alumise lõdviku sisse aretada kui radikas ilma andurita on.
Saab ka ilma andurita, lihtsalt lülitist, kuid siis pead kogu aeg igaksjuhuks temperatuuri jälgima. Mul oli ühel autol nii tehtud. Linnas ummikutes istudes ning manööverdades lülitasin sisse, muul ajal oli väljas.
Rääkige selle elektri vendi ja anduri paigaldamisest lähemalt... Praeguste pena hindade juures sundjahutuse välja vahetamise mõttel jumet küll. Ainuke asi, et anduri punni radika küljest vist küll eemaldada ei õnnestu (korrosioon ja vana radikas) seega peaks anduri jaoks miskit välja jah mõtlema.
Sai siis ka eile eemaldatud ventilaator ja eemaldamine ostutus edukax. Vee temp seisis rahulikult nats yle poole. Myra oli vähem ja bensiini kulu vähenemist oli ka täheldada. Praegu ootab paigaldamist elektri ventikas ja see tuleb lülitiga mis siis asub salongis.
Ander14 ei ole asjaga kursis millisele autole ventikat tahetakse paigaldada - 2106'le läheb see ilma probleemidata.
Probleeme on 01 ja 02.
Jonx,il ka kaks autot. Teadmata, kummale ta seda installima hakkab.
Kuidas minul mahtus ma panin koos raamiga ja puha radika külge:puzzled
ja 01 oli autoks kus juures aga võib olla ta oli mull juba lõigatud kuna ma võtsin selle teiselt 01-elt:puzzled