Mis tegite teie kui olite noored???

Mis tegite teie kui olite noored???

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
g
gofer
Suletud kasutaja

Postitus Postitas gofer »

Praegu olen 16 ja millega ma tegelen?
Pidev pidu käib juba.. vahel saab metsas telk püsti panna ja vorste grillida omadega.
tegelen ka siin vaikselt autodega juba..
kogu lugu.
e
erki92
Suletud kasutaja

Postitus Postitas erki92 »

Algselt postitas: tuhajuhe
Väga hea uue teema arendus.Et mis tegite teie kui olite noored,näiteks 12-15 aastat vanad.
Alustan endast,tegelesin automudelismiga:D
sama jutt kehtib ka minu kohta :D ainult et mina üritan veel siiamaani sellega tegeleda:P
Kasutaja avatar
overspeed
Foorumi kasutaja
Autod: Omapärane Vene Tehnika
Kontakt:

Postitus Postitas overspeed »

kardisport
ja
alates 3.-st eluaastast kuni tänaseni söidan ja putitan kaherattalisi mootorsöidukeid.
Arrogance diminishes wisdom.
r
robikbobic
Suletud kasutaja

Postitus Postitas robikbobic »

Tea kas tohingi siin teemas sõna võtta, kuna vanus on aastake üle tuhajuhe pandud määra.:spin
Aga eks ma tegelen varasest lapsepõlvest saati astronoomiaga. See on mind tõesti aastaid paelunud. Viimasel ajal olen hakanud tegelema märksa tõsisemalt ning on plaanis vähe kõvem vaatlustehnika soetada. Arendan ennast, lugedes vastavat kirjandust, uurides välismaa ajakirju (meie enda omad kahjuks puuduvad...) ning kolades netis, otsides infot-vastust oma küsimustele. Muidugi käivad kõige selle juurde ka kõiksugu koosolekud ja kokkutulekud...
Teine huvi on mul kitarrimäng, harrastan paar aastat juba. Võrdväärselt läheb nii rock-kitarr, kui ka klassikaline kitarr peale.
Seoses arvutitega olen ka midagi teinud - mõned netiprojektid ja veidi teenistust selle eest samuti tulnud. Lisaks ka loen palju arvutialaseid foorumeid, väga levinud tegevus on see tegelikult.
Lisaks meeldib mulle raamatuid lugeda.:)
Ja mis kõige tähtsam, maal olles uurin ja õpin vanaisa käest, mis asi see auto siis tegelikult on. Olen ääretult suur Ladasõber!:bouncing
m
mummuke
Suletud kasutaja

Postitus Postitas mummuke »

Algselt postitas: mess
Mitte, et ma just väga vana oleksin, aga 12 - 15 aastaselt tegelesin võistlustantsuga.
Hehhee, Mess, seepärast su nimi nii tuttav tunduski!

Ma ka samas eas olin võistlustantsija. Või õigemini, sama vanalt jäi juba pooleli olude sunnil:( Nu siis tegin natsa kergejõustikku oma lõbuks ja olin niisama. Aa, kunstikoolis ka käisin. Tehnikahuvist ei olnud siis veel eriti halligi, kuigi vanaisa garaazhis meeldis küll käia (seal oli selline mõnus autolõhn ja igasugu huvitavaid siksu osasid vedeles kuhjadena riiulitel..;)).

Mis siis veel oli tol ajal? Ah jaa, muidugi pidu ja poisid;) Noorus oli ikka üks ilus aeg eksole...;)
r
rotu
Suletud kasutaja

Postitus Postitas rotu »

olen 15 ja mängin kitarri ja bassi, s6idan autodega ja yritan neid ka vahel ise parandada, autohuvi on mul suur:):):)
2
21099
Suletud kasutaja

Postitus Postitas 21099 »

No 16 kukub homme ja.....Sõidan lasterattaga (BMX) juba 1,5a, talvel on lumelaud ja suvel kohati wakeboard. Arvutipiraatlus on ka tore asi :D , loomulikult ei saa mainimatta jätta kõiksugu mootoritega asjandusi.
j
Jan
Foorumi kasutaja
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas Jan »

Algselt postitas: 21099
No 16 kukub homme ja.....Sõidan lasterattaga (BMX) juba 1,5a, talvel on lumelaud ja suvel kohati wakeboard. Arvutipiraatlus on ka tore asi :D , loomulikult ei saa mainimatta jätta kõiksugu mootoritega asjandusi.
Räägi kus kohas sa waketad? Mul siiani parim kogemus Pärnus
k
kopec
Foorumi kasutaja
Autod: japs

Postitus Postitas kopec »

Olin noorena loll,läksin 15-neselt kolhoosi tööleja siis tulidki:õlu,töö,traktorid,vanamehe mosse,külaplikad ja õhtukool.
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
2
21099
Suletud kasutaja

Postitus Postitas 21099 »

Algselt postitas: Jan
Algselt postitas: 21099
Räägi kus kohas sa waketad? Mul siiani parim kogemus Pärnus
Käsmus olen sõit
m
Metalhord
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 21063, Citroen Berlingo, Gaz 24

Postitus Postitas Metalhord »

Plegi olnd kuigi aktiivne. Hobiks on oolnud peaaegu juba 10 aastat raske muusika austamine ja kogumine. Mul plaadi kollektsioonis 400 metal muusika plaati. Käisin kunagi ujumis trennis. Kogusin autu pilte kui olin 10 aastane. Käisin koolis ka. Sis ängisin niisama üksi ringi. Sis tekkisid söbrad. Akkasime koos tsillima ja ängima. Ja sis tulid kusagilt ka tüdrukud, kes viisid mu mõistuse. Ja sis juhtus see saatanlik päev kui sain tuttavaks Laurimetalliga ja nüüd ei saa Ladast eemal oida. Nüüd iga päev autu juures lihvin ja pahteldan.
Kasutaja avatar
Moss
Foorumi kasutaja
Autod: erinevad illegaalid
Kontakt:

Postitus Postitas Moss »

Mina tegelesin vanuses 7-17 aktiivselt rahvatantsuga. Medaleid see muidugi ei toonud aga nii mõnelgi laulu- ja tantsupeol olen käinud siin ja sealpool Soome lahte.

Tehnika huvi oli juba varajases eas. Vanamehega sai üsna tihti kaasas jõlgutud, sest lihtsalt meeldis autode lähedal olla. Sõitma õppisin 12aastaselt Gaz 53 roolis :D
13selt aitasin sõbral mosset putitada, 14selt sõitsin juba oma 2140'ga ringi, sellega õnnestus kraavi sõites isegi käe luu murda. Pilt sellest imeelukast on SIIN Nagu näha, pole ma ka tuunimisest üle ega ümber saanud :D
15 ja 16 olin, nokitsesin M.Leivategija juures (kes tahab näha, milline oli tema Tuletõrje-Sahaar alguses, siis pildid hakkavad SIIT ). See oli lahe aeg.
a
aadu
Suletud kasutaja

Postitus Postitas aadu »

Mina pole veel vanaks saanudki.:spin Nii, et mineviku vormis rääkida ei saa.:lol
m
moku40
Suletud kasutaja

Postitus Postitas moku40 »

kogusin auto pilte ning tegelesin virtuaal tuuninguga...muidugi tegelen vt-ga praegunigi:)
a
arvejomm
Foorumi kasutaja
Autod: Traktor tüüpi Mondeo

Postitus Postitas arvejomm »

Jaah Eks sai Laskespordiga kõvasti tegeletud ja see viis omakorda noorkotkaste organisatsiooni juurde, kus sai päris kaugele trügitud. (siiamaani Kotkajuhi märk seisab trofeederiiulis koos muu kolaga) Kui aega üle jäi sai Tsikleid ja Varuosi Soomlastele parseldada. Parasjagu tina pandud ja naabrimutile pärmi peldikusse sokutatud, muid lollusi kah tehtud. Niipalju jõudnud Ära teha et peaks vist Liiva Annuse juurde kolima hakkama:spin
a
Allar21
Foorumi kasutaja
Autod: Mazda 626
Kontakt:

Postitus Postitas Allar21 »

mina sain nooremana võrriga külavahel menti narritud:lol...kena oli kui jälle vahele jäime ja pidime võrri tagasi garaa?i lükkama. Ega see siis meid ei peatanud veel...läks tunnike mööda ja me jälle tagasi:D.
praegu mängin kitarri ja nokin autosi. Autode vastu tuli siis huvi kui vanemad esimese auto ostsid. Mitu kenat aastat hiljem saigi endale auto soetatud ja natuke rallitud sellega( parandustööd sai ka päris kõvasti teha nii , et saab juba teistele rääkida kuidas midagi teha:). nüüd diid juba teine auto mille kallal nokkida. Arvatavasti jään ka autode ja mootorite peale...
Ja selle mõnusa "võrriga" tahaks veel külavahet künda:P
b
bacteria
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas bacteria »

alates 6 aastaselt sai tegeletud võistlus tantsuga ...kuni umbes 16 aastaseni ...selle aja jooksul kogutud nii diplomeid ,pokaale jms meelde jäävaid asju ...samas kõrval kui pisut aega üle jäi sai ka natuke arvutit näpitud (esimesi jukusid :lol )
c
Chobram
Foorumi kasutaja
Autod: Toyota Celica '96 ja Corolla '77

Postitus Postitas Chobram »

aga mina olin kõva spordipoiss (enda arvates praegu kah:D). kergejõustik, jalgall, korvpall. kergejõustikus medaleid saanud päris palju, ülejäänud alad mitte nii head.

ahah, kunagi sai ka automudelismiga tegeldud:)
j
Juurikas
Foorumi kasutaja
Autod: Hea sigullist infot hankida
Kontakt:

Postitus Postitas Juurikas »

mis mind huvitas 12 aastat tagasi. Tollel ajal liimisin tikke üksteis kõrval ja välja telid igasugu vigurid kuid tänaseks säilinud on mingi maja ja bellarus (II) ja muidugi ükski päev ei lännud mööda kui boleks russiga ringi uhatud, sell ajal oli ja on praegagi suur huvi masinate sisemine ilu ja köögi pool.
f
fanatt
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2101, 21063, Mitsubishi ECLIPSE

Postitus Postitas fanatt »

12 aastaselt sain mina (oma mäletamist mõõda) oma esimese mootorratta ja sealt tuli minu tehnika huvi. Kuskil sellel ajavahemikul hankisin omale esimese ?igulii 21011, väga uhke oli sellega ringi sõita. Sai ka traktoritega toimetatud. Eks sai lolluseid kah muidugi tehtud, kuidas siis ilma.:)
pidur = kiiruse surm
Vasta