aga kasutajat on sinna ju väga lihtne teha pealegi sellega avanevad sulle foorumis minu meelest suht head reg/offer teemad kus jagatakse igasugu häid uusi ja vanu asju (filme, musa, mänge), küsi mida tahad ja enamvähem kõike saad
paljud ei saagi seda mängu millegipärast tööle... minul juhuslikult vedas lihtsalt, et arvuti tunnistab mu dvd plaati originaalina ja läbib selle disc check-i edukalt aga läpakal krt on intrigeeritud graafika:sein
Mul oli alguses sama jama, et hakkas seda disc checki asja ajama. Et ta seda ei teeks, siis leidsin kuskilt (jälle ammu) mingi "nocd-stopcheck" asja. Et siis sain sellega ta käima. Kui leian koha kust selle leidsin siis annan siia ka teada.
Algselt postitas: siim789.. aga läpakal krt on intrigeeritud graafika:sein
Mul sama teema...
[Muudetud: 10-1-2007 reiner]
Lower your standards and you'll never be disappointed!
no daah, muidugi ma oleks reganud ennast sinna kui vaid
ma kah kohe ei saand regada... proovisin aeg-ajalt jälle uuesti ja lõpuks õnnestus... ei tea miks see nii seal on... äkki niipalju kasutajaid juba, et teatud aegadel saab aint regada:yllatunud
kus ma saan mängus graafika jne asju valida. krt jõnksutab isegi minu graafikakaardiga. mõtlesin siis panna 800x600 resoks aga graafikat tahaks ka alla saada et ta ei laeks nii palju st vähem jõnksutaks. mingi värgi ma leidsin kus effektid ja mingi soundi teema on.
mängus venekeele arusaamisega raskusi pole aga no.. nö control panelit ma küll ei leia kuskilt
seal kaustas kuhu sa mängu installisid peaks olema eraldi ikoon, kust saad settingute muutmise juurde... sealt saab resot igatahes muuta ja mid asju kah... igataes soovitati seal ka HDR-i eest linnuke ära võtta
Nii tõmbasin selle programmi kh ära mis lülitab CD rommi välja. Tänud !!!
Nii nüüd tegin ISO failiks ja kui nüüd võtan daemon toolsiga.
Parem hiire klõps -> Virtual CD/DVD-ROM -> Device 0 .. -> Mount Image -> Ja sealt siis see ISO fail ja tuleb mingi errori kiri vms : Unable to mount image. File not accesible.
Kahjuks arvuti koha pealt suht lammas. Ja ehk oskab keegi mind juhatada seal valdkonnas.
[Muudetud: 10-1-2007 grimes]
Minu teada peaks ta käima nii: võtad daemon toolsiga parem hiire klõps-> virtual cd/dvd-rom -> koht kus sul see fail on -> iso faili peale klikkad -> mount image.
Nightmare-ga tuleb vajutada disable cd
Bmw 525IA 141 kw 1991.Toyota celica gen3 78kw 1984
nojah,mul umbes pool mängu läbi. 08 seeriaga on veel 3 sõitu teha, siis tulevad 110'd ning siis revolution millega pidavat mäng lõppema.
graafika on suht kaka, tundub et samal mootoril põhineb millel oli StreetLegal 2, üldse suht sama mängu koopia tundub, ainult vähem detailsem ka umbes 2gb mahukam. isegi graafika oli SL2'l parem.
Ilgelt nõme on see, et pole vabakäiku, ja kui 2-5käiguga kuskile otsa sõidad või midagi riivad siis lükkab kohe esimese sisse. kohapealt startides on ka nii et paned esimese sisse ja kohe on pöörded laes ja edasi ei liigu. paned korraks teise ning uuesti kohe esimese siis hakkab alles kiirendama.
Algselt postitas: CozmonauT
nojah,mul umbes pool mängu läbi. 08 seeriaga on veel 3 sõitu teha, siis tulevad 110'd ning siis revolution millega pidavat mäng lõppema.
graafika on suht kaka, tundub et samal mootoril põhineb millel oli StreetLegal 2, üldse suht sama mängu koopia tundub, ainult vähem detailsem ka umbes 2gb mahukam. isegi graafika oli SL2'l parem.
Ilgelt nõme on see, et pole vabakäiku, ja kui 2-5käiguga kuskile otsa sõidad või midagi riivad siis lükkab kohe esimese sisse. kohapealt startides on ka nii et paned esimese sisse ja kohe on pöörded laes ja edasi ei liigu. paned korraks teise ning uuesti kohe esimese siis hakkab alles kiirendama.
juhitavus ka suht jama.
10p süsteemis 4-
Meenutab seda, kuidas sai SL2 hte ilma patchideta mängida! Mäletan seda, et juhitavus oli jube. 30 pealt vajutasid pidurit siis ikkagi läks käest ära. Nagu suvekummidega jääl.
Algselt postitas: jann113
kuidas cd-romi saab välja lülitada?oskab keegi aidata:puzzled
Starforce Nightmare
Kuigi ise harrastame ikkagi kohe kastis juhtmed tagant ära.
Muide, osad emaplaadid saab ära petta ja ei tekigi selle CD rommi jama.
[Muudetud: 14-1-2007 Suska]
Oleneb kastist, kellel garantii need ei saa kastist võtta. Ja osad lihtsalt ei riski sellise asjaga, mitte et midagi täitsa katki läheks vaid lihtsalt pole suuremad asjad itimehed.
Sealt .rar failist võtate selle LRC_DVD.mds faili ja panete oma .mdf failigia (ma ei tea kas .iso laiendiga töötab see) ühte kausta ja mõlemale ühesugused nimed. Hiljem moundite selle .mds faili ja peaks nagu töötama..
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Has anybody found english version of Lada Racing Club game? All Lada fans in Finland are searching but haven't. If someone knows where we could find it , please let us know.
Algselt postitas: ss127
Has anybody found english version of Lada Racing Club game? All Lada fans in Finland are searching but haven't. If someone knows where we could find it , please let us know.
current versions are down, i dont know why, but me and few other users are tryn' to find it again somewhere. but if you can find guy who speaks russian and english both good, then its not hard to translate the game files.